IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Niinpä niin.Keskiviikko 05.11.2008 17:21

Soittelin Eteläiseen ja Koilliseen hammashoitolaan ja ne molemmat tarjosi aikoja vasta tammi- ja helmikuulle ja sano et se on voivoi jos mulle ei käy. Nyt surffailen eestiläisten hammaslääkäreiden kotisivuja (ja itseasiassa hymyssäsuin kun ne on kirjottaneet niin ihanan hassulla suomenkielellä :D ihanku äiti joskus! :D) maistellen ideaa että lähtisin vähän toiselle puolelle lätäkköä harventamaan rivistöä.
Vois hinta varmaan puolittuu näihin Suomen yksityisiin verrattuna.
Sit pitäis vaan saada rohkeutta soittaa sinne.. On vaan toi eesti keel vähän hakusessa. Ymmärtääksne jos mä soitan ja puhun suomea? Tai pitäiskö vaan suoraan alottaa ihan englanniks, kun sen mä ainakin osaan.
Epäreilua miten yhtäkkiä mun unelma minkä vuoksi aamuisin kampean itseni ylös sängystä, minkä eteen oon tehnyt hartaasti töitä ja nähnyt vaivaa meinaa mennä pilalle jonkun sellasen asian takia mille en vaan voi mitään. Viisaudenhampaita kasvaa ja sillä sipuli.
Mun uskoni karmaan horjuu, en takuulla oo tehnyt mitään niin kamalaa et karmalla olis oikeus sössiä mun mielenterveys, tavoitteet ja kaikki! Vai voisiko karma mahdollisesti olla askeleen edellä? Ehkä musta on tulossa ihan hirveä kamala tyyppi, enkä tiedä sitä vielä, mut karma viisaudessaan osaa pistää jauhot suuhun jo näin etukäteen.
Eilen tähän aikaan mua otti päähän vaan ihan vähäsen, vaan mites nyt? Alan kohta harkitsemaan lääkitystä tähän ryppyotsaan ja muutkin ovat sen huomanneet ettei oo blondilla kaikki kondiksessa.
Hassua et heti kun tulin takasin Suomeen alko pulpahdella ongelmia eteen kuin sieniä sateella.
Mua ärsyttää kaikki. Ja varsinkin se kun vikisen koko ajan.
Nyt maistuisi olut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.