IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

HuhhahheijaaPerjantai 03.08.2007 00:58

Oon nyt sit tollaset nelisen tuntia pakkaillu, itkeny ja purkanu kamaa. Kävin kans pesee sitä paskaläävää.. siellä oli osa tapeteista revitty irti ja maalattu seinät valkosiks. Osa tapeteista oli jätetty seinään ja maalattu päälle valkosiks :D:D
Katto on yhä keltanen liasta/rasvasta/tiesmistä, samoin moni muuki kaapin ja seinän pinta. Ikkunoiden välissä on mielettömät pölykerrokset eikä sitä rasvakerrosta niistä oo kukaa pessy vaikka siivoojat kuulemma kävi. Kaipa ikkunat ei kuulu siivoojien "piiriin".
Joitakin keittiön hyllyjä/kaappeja ei yksinkertasesti voi saada puhtaaks, me jätetään ne luukut vaa käyttämättä. Tuotiin vanhasta kämpästä omat lautatasot joihinki keittiön kaappeihin ku ne vanhat oli tosiaan ruskeenkeltaset eikä niitä vaan saanu puhtaaks.
Haha ja se liesituuletin.. kristus sentään! Saatiin todeta et jos siinä alkaa jotain paistelee ni tulee ruskeat kastikkeet mukaan ihan talon puolesta: siitä tuuletinhässäkästä tippuilee vanhaa ruskeeta rasvaa kokkauksiin :D:D:D:D Hyvää ruokahalua.
Tästedes syön vaan hedelmiä. Ja siihen uuniin ei myöskään oo kukaan koskenu, eikä koske, jos on henkikulta minkään arvonen.
Mä sain itelleni sikaison huoneen. Siellä on nyt matto, patja lattialla ja lamppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.