IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

[Ei aihetta]Tiistai 02.10.2007 20:09

03.09.07
Maanantai

Tanaan tapahtui jotain aivan uskomatonta. Alettiin etsimaan toita Darwinista: kierrettiin jokaikisessa backpackerspaikassa tsekkaamassa ilmotustaulut lapi, koska niilta loytaa kuulemma hyvin hommia. Kirjoteltiin innoissamme puhelinnumeroita ylos joihin soittaa, mutta eipa tarvinnutkaan luuriin tarttua! Ajettiin sen Alexin tunteman tyypin, Davidin, mangofarmille ja esitettiin asiamme. David riemastui meista niin kovasti etta kutsui meidat kotiinsa illalliselle! Mentiin sitten tan vietnamilaisen farmarisedan omakotitaloon syomaan sen vaimon kokkauksia, Davidi toi poytaan oluet ja viinit ja antoi meidan pesta meille kolmen viikon aikana keraantyneet pyykit sen pesukoneessa.
Se hienovarasesti kehotti meita myos tutustumaan makeen kamppansa suihkutiloihin :D
Lopputuloksena oli viisi raikasta backpackeria joilla oli kassit taynna puhtaita kuteita ja masut taynna seka tieto siita etta kuukauden paasta on mangot kypsia poimittaviksi ja sitten riittaisi duunia kaikille 2-3kk:n ajaksi palkalla joka on hymyilyttavan kilpailukykyinen.
Ja kun taa luojan lahja kuuli ettei meilla ole asuinpaikkaa se ehdotti etta voidaan asustella sen toisen farmin keskella olevalla vanhalla tyopajalla jossa on mm. sahkoa, valot, asuntovaunu, tuulettimia, muutama sanky, radio, poytia, tuoleja sunmuuta.
Voisiko tallasta tapahtua ikimaailmassa Suomessa?? Tai yhtaan missaan! Aivan kasittamatonta vieraanvaraisuutta!
Ja se antoi numeronsa sanoen etta jos tulee ihan mita tahansa ongelmia niin sille voi aina soittaa.
Saavuttiin tuossa tunti sitten tanne tyopajalle ja asetuttiin taloksi. Ei taa kylla mikaan luksusluukku ole, mutta ilmaseksi ihan kelpo. Pitaa vaan varoa noita jattilaishamahakkeja ja koittaa olla tumppaamatta tupakanjamia liian lahelle kemikaalivaraston ovea...
MUTTA! Ainakaan ei oo enaa karpasia! HAA! Voin hengittaa suun kautta!!
Mun on tosi vaikea kuvailla milta tallanen elama tuntuu. On toisaalta ikava kotia, mutta en ma kylla viela taalta halua lahtea. Kolmessa viikossa taalla tapahtuu saman verran jannia juttuja kuin Suomessa kokonaisen vuoden aikana. Suosittelen kaikille!

07.09.07

Mulla oli eilen eka tyopaiva! Ajelin traktorilla pitkin farmia samalla suihkutellen kasvavat hedelmat hyonteismyrkylla. Niin etta muistakaa nyt hyvat ihmiset pesta ja kuoria hedelmanne ja vihanneksenne ennen syomista, niissa on meinaa sellaset kerrostumat pinnassa joista ette haluu ees tietaa.. NIIN JA paasin kans pienen monkijan puikkoihin! Uujea!


08.09.07

SOITIN TANAAN AIDILLE!! JA SARALLE!
En itkenyt ollenkaan ja tuli mielettoman hyva fiilis kun sai kuulla tuttuja aania. Kun puhuin Saralle tuntui kuin se olisi ollut ihan siina vieressa. Aapuvaa ku tuli kova ikava taas!

09.09.07
Sunnuntai klo 22:45

Kaytiin tanaan etsimassa lisaa toita, pojille heru, mut me plikat ollaan tyhjan paalla viela kolme viikkoa :( Sit kokattiin pastaa, jossa kesti joku kolme tuntia kun kaasu loppu kesken keittimesta ja pojat joutu lahtee hakee lisaa asemalta.
Vitsi mulla jai siita eilisesta soittelemisesta kaamee iksu paalle, pitaa yrittaa olla soittelematta kellekkaan ettei tuu liian ikava.

11.09.07
Tiistai

Tanaan taas vaan lolloteltiin koko paiva katoksella eika tehty juuri mitaan. Yritettiin kanssa kayda Rickin luona kylassa nettia vinguttelemassa ja suihkussa muutei se ollut kotona. Meidan pomo David toi ton Rickin (keski-ikanen tietyomies) meille kylaan ja taa uusi tuttavuus sanoi voivansa lainata kotinsa mukavuuksia meille ja antaa jopa vahan toita! Silla on myos satelliittipuhelin jolla voi soittaa ilmasiksi Ranskaan ja Saksaan, ehka jopa Suomeen, jippii!
Ja se sanoi myos etta silla on 6 ylimaarasta sankya joissa saadaan bunkata sitten kun alkaa teltta tympia! Saatiin kans kuulla ettei olla tosiaankaan ekat eika vikat jotka tassa meidan nykyisessa kodissa asuu, muutkin backpackerit on taalla asuneet ennen meita ilman seinia. Mm Rick itse! :D
Joo, huomenna sit vissiin taas normipaiva.


---- Hihhei! Enaa 17 sivua jaljella! I'm catching up! :)

Kiitos kaikille synttarionnitteluista, oli kiva taas parin viikon taon jalkeen kirjautua sisaan ja oli monenmonenmonta kommenttia odottelemassa :)
Taalla on 40 astetta kuuma joooka paiva. HUHHUH!
Etta vetakaa te pipot paahan siella HAHAA!
Pusipusihalihali!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.