IRC-Galleria

eräpäiväTorstai 28.08.2008 03:19

Kuntosalin pilates- ja spinnignajat saavat nyt jäädä jäähylle makaamaan. Vai maataanko jäähyllä ei ainakaan jääkiekkojäähyllä jäähyllä kuin jäähyllä ja paskat. Ei ole aikaa. Elopaino tänäänkin on ollut 45 kg. Jee, jee. Joku sanoi, että sielu painaa kolmisensataa grammaa. Eilen Lilli ei illalla ollut enää nelikiloinen.

Tämä elämä ei ole ajasta kiinni ja on kuitenkin. Lopulta tämä elämä on niin ajasta kiinni, että sen perse ei liimautuneena aikaan pääse ajasta irti milloinkaan ei edes auton alla niskat poikki tai hautakivessä kaksikymmentä vuotta myöhemmin. Kuolleet me talletamme muistokansioon. Tänään minä tulin miettineeksi jäikö Lillistä ainuttakaan kuvaa elämään tietokoneen kuva-arkistoihin, mutta jostain syystä minä en ole kyennyt sitä vielä tarkistamaan. Pikkusiskon tekemä risti on kaunis, mutta niin tuomitseva. Mina vihaan kristinuskoa ja rukoilemista, sillä mitä hyötyä on kattoon ruinaamisesta, jos se ei milloinkaan tule oikeasti toteuttamaan lampaittensa hartaita pyyntöjä? Oliko liian paljon kinua kerta toisensa jälkeen suojelusta pienenpienelle karvakasalle? Niin. Eikä tähänkään herra suo vastata sanaakaan.

Minä olen vihainen. Surussani minä olen väsynyt, eikä tänään voisi vähempää huvittaa nousta töihin kirjoittamaan. Ei olisi koskaan pitänyt vastata siihen puheluun keskiviikkona. Olisi pitänyt antaa niiden maatua kuoliaaksi juttuinensa jo tällä viikolla niin, että mä maanantaina olisin saanut tulla noukkimaan hedelmiä pois. Yksikään aamukahvi ei enää jaksa saada vatsaa vääntymään. Pikkusisko puhui jotakin ripulista, ja BB on taas alkanut DD++ -tissien kanssa saunassa ensimmäisenä iltana pakaravakojen kanssa sekaisin. Realitytelevisio on lehmänpaskaa. Bullshittia, you know. Ja pahus vieköön puintiaika on taas alkanut.

Jos tämän viikon lopulla saataisiin lyötyä hynttyyt yhteen, rakas. Oltaisiin oikeasti avopari vähän enemmän kuin miltä se paperilla näyttää olevan.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.