IRC-Galleria

Tällaista tällä viikollaTorstai 23.10.2008 19:06

Äkkiä menee viikko, kun kattelee galtsun päiväkirjamerkintöjä. Menkat. Ja menkat oksettaa kirjaimellisesti. Pää vessanpöntössä you know. Ei voisi olla yhtään kauniinpaa katsottavaa.

Tänään käytiin kullan kanssa aamutuimaan kirjastossa lainaamassa tutkielma-aineistoa; molemmilla on menossa oma pieni kouluprojekti, joka pitäisi pikku hiljaa saada päätökseen. Mä yritän katella kevääseen 2010, koska sillon on mun tavoitevalmistumisaika; viisi vuotta yliopistoelämää olisi sen jälkeen takana, ja papereita toivon mukaan kourassa sen verran, että kelpaa työelämään. Toisaalta opiskelu on pirun mukavaa aikaa, jos vain rahat riittävät. Jossain vaiheessa viime syksyä vuosi sitten mä totuin siihen, että jos pöytään meinaa saada vähän enemmän kuin vedessä keitetyn kaurapuuron, töissä on käytävä edes muutaman tunnin viikossa. Loppujen lopuksi se vain piristää.

Tässä avoliitossa eläminen on kaikin puolin osoittautunut onnelliseksi. Tämä on kuin ihan oma pieni maailmansa, jonne edellisen elämän aaveet eivät pääse edes kavereiden kenkienpohjissa heidän astuessa sisään meidän kahden yhteiseen kotiin. Viime viikolla brittiläinen englanninopettaja ohjasti tunnilla miettimään unelmakotia. Tästä minä taisinkin jo mainita aiemmin, mutta hällä väliä, tyttöjen kanssa puhuttiin ajatuksesta "home is where your heart is", ja juuri niin se loppujen lopuksi tuntuu tässäkin tapauksessa menevän. Vielä seitsemäntoistavuotiaana sitä tunsi lapsuudenkotinsa olevan koti, olevan paikka, jossa sydän on. Sen jälkeen minun sydämeni on ollut siellä täällä, se on ollut jopa roskakorissa ja heitteillä, mutta nyt se on kotona, sillä missään 17. kesän jälkeen ei minun sydämessäni ole ollut tällaista jäämiseniloa. Täällä on mun kotini, mun kotin on siellä missä mun sydän on, ja mun sydämeni on mun mieheni luona, kotona.

Uu, was it cheesy or what? No joo. Voisin mennä lukemaan Aristoteleen runousoppia sikäli mikäli siitä saa jotakin selvää. Btw ja "btw" tarkoittaa "by the way" eli suomeksi "muuten" ja sanomani piti, että "btw, mä inhoan sanontaa sikäli mikäli". Näin. Oli varmaan tarpeeksi epäselvästi ilmaistu.

Tajusin just, että mä olen melkein unohtanut yhden jutun tältä päivältä. Enkä tarkoita nyt siskoni synttäreitä. 22-VUOTIAS PIKKUSISKONI ONNEA (jos tätä satut lukeen ja muutenkin).

No joo, nyt måste jag gå. Rakastan.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.