IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Häät oli ja meniSunnuntai 11.11.2007 14:22

Eilen oli häät, ne kesti yli 12h. Ensin oli tunnin hääseremonia kirkossa ja sitten vastaanotto hotellilla. Espanjalaisilla on paljon kummallisia tapoja, esimerkiksi ne ei heitä morsiuskimppua vaan jakaa sen osiin sinkkunaisille tai kaasoille, evt.

Söin kaikkea outoa kuten friteerattua kalaa, vasikanlihapateeta joka näytti ihan juustokakulta ja lihaa porkkanajäädykkeen kera. Ja tietenkin paikallista kinkkua: alkumaljatilaisuudessa oli kaksi tarjoilijaa vain siivuttamassa porsaanpalasta ohuita, suolaisia kinkkusiivuja. Juomakulttuurikin oli ihan eri: alkumalja oli kaljaa jalallisesta lasista, ruuan kanssa viiniä, jälkkärin kanssa kuoharia ja sen jälkeen pelkkiä drinkkejä, joissa puolet oli viinaa ja puolet blandista. Naiset sai lahjaksi kallista käsintehtyä suklaata ja miehet sai viinipullon sekä sikarin Kaiken kaikkiaan erikoinen kokemus. :)

Eilen oli pilvistä, mutta tänään on aivan ihana ilma. Chris ja Antje lähtivät äsken lentokentälle ja nyt istuksin itsekseni pihalla nauttimassa lämmöstä ja auringosta. Saa nähdä jaksaako sitä keksiä jotain fiksua puuhaa vielä tänäiselle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.