IRC-Galleria

Annie___`

Annie___`

hämmentynyt

varattuelämä jatkuu ja syystäTorstai 08.06.2006 03:55

Te jotka olette kyllästyneet lähettämään 20 sähköpostia jotta seuraavan päivän aikana ihastuksenne pyytäisi teitä treffeille TAI/JA 10 tekstiviestiä jotta näkisitte seuraavana yönä unta ihastuksestanne TAI/JA jos juhannustaiat kukkienpoiminnoista kaivoon kurkistamiseen ei enää kiinnosta kerron teille ratkaisun joka on yhtä taianomainen kun edellisetkin vaihtoehdot PAITSI että tämä toimii ihan varmasti.

Luin Annasta, Eevasta, Ilonasta, Hymystä (jos vasta tässä kohtaa tajuat et puhun niistä lehistä niin nauran sulle :D ) tms. vastaavasta lehestä et on olemassa kirja, joka lupaa että kun sen lukkee niin alkaa kuulkaas miehiä tulla ovista ja ikkunoista. No mitäpä silloinen sinkkuelämää toteuttava maailman uteliain tyvär tekee: marssin kirjastoon, lainasin kirjan ja luin about ekat 20 sivua, sitte *naps*... nykyään sinkkuelämä on tuttu vain telkkarista ja niiden elämän seuraamisen perusteella, jotka eivät VIELÄ ole lukeneet tuota kirjaa.

suosittelen jos kesäheilalle/pitkäaikasemmallekin suhteelle on tarvetta :] mutta mikä on kirjan nimi - sen paljastan seuraavassa jaksossa...


mainoskatko x 15

jatkuu...

lopputekstit


(c) Annie___`

ps. käykää kattomassa 59.31 HAL ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.