IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu
Käytiinpäs eilen mamin ja Tn kanssa Kempeleessä. Mami ja mie käytiin shoppailukierros ja T kävi morjenstaa veljeään, ku muut ei ollu kotosalla ja serkkuansa ja hänen morsmaikkuaan myöskin.
Isukki oli enste josain moottoripyörä tapahtumassa Oulaisissa ja tuli perässä Kemppilään. Eno ja isukki kävi ajelemassa sielläpäin sillä aikaa, ku me jo lähettiinki Oulaista kohti.

Oulaisiin ku päästiin, ni oottiki jo Sinkkuelämää -elokuva. Tämä lähettiin kahtomaan awacian ja mamin kans. T ja M jäi laitteleen awacian ja M:n autoon reidiötä ja purkamaan edellistä kalustoa poies. Kyllä sieltä oliki tavaraa lähteny *nauraa*. "liitätte vain pari johtoa" :P
Elokuvasta sen verran, että olisi odottanut enemmän toimintaa...tämä, kun meni vähä liian lässytykseksi ainakin samanthan osalta. :)

Piti vähän järkkäillä paikkoja täällä Ykassa, kun awacia miehineen meinas piipahtaa kylässä ja täällähän on tunnetusti kaikki aina niin TIP TOP! :D Vielä ois pöydän raivaus eessä ja sohvaltakin vois enimmät lehet pistää oikeisiin paikkoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.