IRC-Galleria

CiccaX

CiccaX

Kikka,Kiisi, Kiisu
Aamulla ajellessani Kemppilästä kohti Oolaasta...mietiskelin mielessäni, et entä jos sellaane pieni kokonen karvanen elukka hyökkää etteen et miten sitä toimis...no eip siinä mittää..ottaen huomioon et säikähin Tn kuorsaamista :D päästiin Oolaasiin.

Oolaasisa siivottiin äipän kans meikän vanha leikkimökki..löyettiin kiva ampparipesä yhen nuken mekosta. No onneksi se oli vanha...ja ne ampparit oli häipyny matkoihisa. Pelastettiin muutenki ne nuket sisätiloihin, ettei ne homehtus :D

Sitte koitti Ykaan lähtö. Kerettiin siinä puoli matkaa ajella..ku mehtän laijasa hiippaili sellaane iso möhkäle. Kateltiin siinä, et mikäs se tuo on ja sitte vasta kumpiki tajus et HIRVI. No möhkö nouseepi tielle...ja sit T rupee jarruttaa ni se möhkö skitsahti ja juoksi tien toiselle puolen mehtään. Tulipahan muistutus et nuitaki elukoita on olemasa...ku tahtoo aina välillä päästä unehtuun.

Vloppu suju kohtalaisen rauhallisesti.. lauroralla ja gerdillä käytiin kiusimas niitten pientä elukkaa Eetua. Sitte tuli käytyä tätin ja kummisetän kämppää ihmettelemässä Oulussa ja niitten raksaa Kemppilässä.

Tulipas tekstiä... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.