IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone
.. ja että Moussaoi ei kuulunut 19 kaapparin ryhmään.

"I am the one in charge of the 19 brothers and I never assigned brother Zacarias to be with them in that mission," he said, referring to the 19 hijackers.

Mutta, miksi Osama sanoisi näin?
Hänhän on kieltänyt osallisuutensa syyskuun 11. tapahtumiin jo aikoja sitten.
http://www.public-action.com/911/oblintrv.html

Ja ne jotka ovat nähneet videonauhan Osamasta ja Al-Zawahiristä, myöntämässä terroristiteon, kannattaa katsoa tarkemmin (eikä välttämättä aina uskoa sitä mitä videossa sanotaan olevan).
Tummaihoinen mies ei ole Osama. Ellei sitten ole käynyt tekemässä massiivista nenäleikkausta jossain välissä ja opetellut kirjoittamaan oikealla kädellä
http://www.whatreallyhappened.com/osamatape.html

Okei, miksi siis tarve jenkeillä tehtailla viesti Osamalta että Zacarias Moussaoui ei ollut osallisena iskuissa? Liittynee varmaan jotenkin siihen että Zacarias halusi vetää pois tunnustuksensa, hänen mukaansa "ymmärtäessään että jopa Amerikassa olisi hänellä mahdollisuus saada puolueeton oikeudenkäynti".
Hankala kysymys. Toisaalta jatkuva puolitotuuksien julkaiseminen aiheuttaa epävarmuutta.
Asian todellista laitaa on hankala ymmärtää, ellei ota aktiiviseksi asiakseen asian seuraamista, todisteiden ja mielipiteiden vertailua.

Internet on maailmanhistorian suurin lahja ihmiskunnalle. Vapaa tieto. Informaatio ja dis/misinformaatio. Ihmiskunnan on kasvettava vastuunsa arvoiseksi.
Generation Hex.

Support net neutrality:
http://www.savetheinternet.com/

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.