IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Bush's Baghdad PalaceMaanantai 26.06.2006 12:04

Jenkit rakentaa Tigris -joen rannalle 500 miljoonan euron lähetystöä.
Siis tämä niiden 14 pysyvän tukikohdan lisäksi.
Diktatuurista diktatuuriin.

http://www.thenation.com/doc/20060703/howl

Irakin uusi pääministeri al-Maliki näemmä sittenkin yrittäisi päästä eroon jenkeistä. 'Reconcilation plan' antaisi armahduksen Irakin ja liittoutuneiden joukkoja vastaan hyökänneille vapaustaistelijoille, korvaukset liittoutuneiden siviiliuhreille ja aikataulun jenkkien vetäytymiselle.

Puheethan eivät ole minkään arvoisia jos mitään ei tapahdu.

Mutta Malikin puheissa on tärkeä pointti terroristien ja vapaustaistelijoiden erottamisesta. Vapaustaisteluna katsottaisiin laillinen oman maan puolustus ulkopuolista valloittajaa vastaan. Tällaista rajanvetoa jenkkien johto ei ole halunnut tehdä (paitsi sodan alussa muutama yksittäinen pentagonin lähde) terroristien ja vapaustaistelijoiden välille. Olihan al-Zarqawi todiste siitä että Irakissa on terroristeja, ja että taistelua siellä täytyy jatkaa jottei sitä tarvitsisi nykissä tehdä.
http://www.msnbc.msn.com/id/13521628/site/newsweek

Kumma kyllä, mitä enemmän lukee, sen enemmän minäkin haaveilen valkoisen talon räjäyttämisestä, vaikka sitten kemiallisilla (toiset 'nukettaisivat' koko jenkkilän).

Mutta ehkä muutama terroristivideo olisi paikallaan. Painopisteenä jenkkien ulkopolitiikan muuttaminen. Näkisivät mitä se riistäminen aiheuttaa.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.