IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Israel hyökkäsi Gazaan | Coup d'etat?Keskiviikko 28.06.2006 13:48

Kyllä, Israel väittää että korpraali Gilad Shalit on palestiinalaisten ääriryhmien vankina ja on tämän johdosta ryhtynyt pelastusoperaatioon.
Panssarivaunuja, helikoptereita, tuhottu Gazan energialaitos, etc. Yhtä korpraalia pelastamaan on lähetetty melkein kaikki mitä löytyy. Hiukkasen yliampuvaa kenties? Vai onko taas aika kaivaa tinahattu esille ja miettiä mitä kaiken tämän takana on.

Israel ei ole koskaan tykännyt palestiinasta. Vielä vähemmän sen jälkeen kun Hamasin edustajat nousivat demokraattisen prosessin tuloksena valtion johtoon. Gazassa on ollut levottomuuksia aina. Israelilaiset ovat rasistisia arabeja kohtaan ja päinvastoin.

Jokatapauksessa, avoin hyökkäys on provokaatiota. Jos palestiinalaiset puolustavat maataan, Israel tulkitsee sen sotatoimeksi heitä vastaan, vaikka he olivat ensin ylittäneet rajan. Tämä johtanee avoimeen sotaan ja Gazassa ei asuta moneen vuoteen (seuraavat asukkaat ovat Israelilaisia ei palestiinalaisia). Israelin kalusto on amerikkalaista alkuperää, eikä palestiina pysty vastaamaan muuten kuin sissisodankäynnin muodossa. Tämä on helppo leimata terrorismiksi.
Tietenkään ei ole tietoa mitä Mossad puuhaa tällä hetkellä, voihan se olla että vallanvaihto Ramallahissa tapahtuu vaivihkaa.

Pidetään silmät auki.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606274719316_uu.shtml

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.