IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

TerroristiTorstai 15.12.2005 18:41

Huolestuttavan paljon olen lukenut terrorismista täällä. Opettajien harjoittamasta terrorismista. Altavastaajana yleensä on se yläasteikäinen naispuolinen henkilö.

Useammin tyttö kuin poika? Miksi?

No kuitenkin, menettelytapa kun joudut opettajan harjoittaman terrorismin uhriksi:
Kirjoita ylös mitä tapahtui, mitkä oli syyt miksi niin tapahtui ja jos vielä tämänkin jälkeen siltä tuntuu, miksi sinua kohdeltiin epäoikeudenmukaisesti.

Lue se kerran, kahdesti, katso onko tarvetta tarkentaa tekstiä.
Laita nimi alle, vie yksi kappale ko. opettajalle, yksi opettajan esimiehelle (rehtori) ja suosittelen myös antamaan kappaleen vanhemmillesi.

Ongelma on siinä että nuori ei yleensä tiedä miten huonoon kohteluun voisi puuttua. Tai sitten ei vain halua hankaluuksia. Tällainen menettelytapa jatkaa kierrettä, nuoren identiteetti kärsii.

On täysin selvä että ei opettajillakaan ole helppoa (nykyiset leikkaukset alalla ovat oikeasti julmia, mutta niin käy kun myydään nuorten hyvinvointi. Tilanne on ollut huono jo melkein vuosikymmenen), mutta ei kukaan saa sitä tuskaa turhaan projisoida alaisiin/oppilaisiin.

Itse, kymmenen vuotta sitten, peilasin opettajan kyrsiintymisen takaisin, käyttäen runsaasti expletiivejä. Jälki-istuntoahan siitä tuli. Itse opin hieman, opettaja ei oppinut mitään.

- Piski

ps. kommenttia saa heittää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.