IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone
Prof. Steven Jonesin tutkimus lyhykäisyydessään:
- Rakennuksesta valunut sulanut metallin ulkoiset ominaisuudet ei vastaa alumiinia, kuten alkuperäisessä USA:n hallituksen tutkimuksessa väitetään, mutta sopivat täysin termiitin aiheuttaman sulaneen raudan ominaisuuksiin.
- Rakennuksesta lähtenyt valkoinen savu ei myöskään vastaa palavan alumiinin ominaisuuksia, mutta sopii täysin termiitin palamisreaktioon.
- Valokuvissa näkyvät tukipilareiden katkeamiskohdat ovat 45:n asteen kulmassa, tasaisesti leikattuna ja niistä näkyy valuneen sulanutta metallia, joka vastaa termiittileikkauksen jälkeä.
- Vain toiselta puolelta vahingoittunut rakennus alkaisi murtumaan heikoimmasta kohdastaan kaatuen sivulle, eikä sortuisi lähes vapaapudotusnopeudella pystysuoraan kuten WTC -rakennukset.
- 9/11 Memorial parkeista saaduista fyysisistä todisteista alustavat kemialliset tutkimukset viittaavat ettei sulanut materiaali ole alumiinia vaan rautaa.
- Kemiallisissa tutkimuksissa on löytynyt myös rikkiä, mitä löytyy termiitistä.

Tutkimus liittyen virtuaaliseen malliin rakennuksesta, kertoo että 1000 paunaa (n. 500kg) termiittiä per rakennus riittäisi aiheuttamaan syyskuun 11. tuhon. Termiitin kuljettamiseen ja asentamiseen rakennuksiin vaadittaisi viideltä mieheltä yhteensä kymmenen 20 kilogramman lastissa tehtyä reissua rakennusten hissikuiluihin.

Nähdäkseni tämä vie perusteet väitteeltä että sellainen projekti tarvitsisi usean tuhannen hengen tuen ja salassapidon onnistuakseen. Rakennusten romahduttamiseen siis ei todellisuudessa tarvita kuin muutamia henkilöitä, koko salaliittoon muutamia korkeassa asemassa olevia ja joitain kymmeniä kenttähenkilöitä.

http://portland.indymedia.org/en/2006/06/341238.shtml

- Piski

ps. http://video.google.com/videoplay?docid=545886459853896774&q=steven+jones

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.