IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Otteita;Perjantai 23.12.2005 15:20

NYKÄNEN SAI OIKEUTTA, ENTÄ RYTI JA NINA HONKANEN? - Arto Lahti
http://prokarelia.net/fi/?x=artikkeli&article_id=669&author=65

4 Presidentti Koiviston ”tunnustus” kirjassa ”Kaksi kautta”
”Sellaista kriisilainsäädäntöä ei ilmeisestikään ole, jonka nojalla voitaisiin tilanne hallita laillisesti … Kun valtion rahaa jaetaan, niin sitä jaetaan niin, että joittenkuitten omaisuus on paremmin suojattu kuin toisten ... todellisuus, jonka näemme ympärillämme, on aika karmea jo tänään. Työttömyyden kautta, konkurssien kautta olemme opettamassa kokonaista sukupolvea suomalaisia siihen, että yrittäminen ei kannata.”

6 Järjen vastainen valuuttakurssipolitiikka
Valtion ylimmät päättäjät asettuivat 90-luvun alussa vakaan markan linjan taakse, devalvaatio piti olla mahdollista vain ministeri Viinasen ”kuolleen ruumiin yli”. Devalvaatio kuitenkin tuli ja peräti kaksi kertaa, mutta ”ruumiita” syntyi lähinnä pankkien luottoasiakkaiden ja näiden takaajien keskuudessa.

Kaikkensa menettäneet ja ylivelkaantuneet kansalaiset tekivät itsemurhia; arvio on yli 14 000 ylivelkaisten itsemurhaa. Samanlaista ”ruumiskasaa” on nähty Suomessa vain sotien aikaan.

Maija Könnin tutkimus HKKK:ssa ”Pienyritysten valuuttalainatappiot” osoittaa, että kurssitappion kokeneista pienyrityksistä vain alle puolet selviytyi. Yhteensä pankkikriisi tappoi neljänneksen Suomen yrityskannasta, aiheutti puolen miljoonan ihmisen työttömyyden ja lähes korjaamattoman suuren julkisen velan. Näitä maksamme veronmaksajina vielä pitkään.

7 Oikeuspoliittinen seminaari Presidentinlinnassa 6.5.1992 oli käsittämätön
Valtiojohto on suuressa viisaudessaan päättänyt, että pankkikriisiä ei tarvitse mitenkään tutkia ja selvittää. Olennainen osa pankkikriisin aineistosta on julistettu salaiseksi. Tämä pätee valitettavasti myös Presidentinlinnassa 6.5.1992 järjestettyyn oikeuspoliittiseen seminaariin; asiakirjat on presidentti TARJA HALOSEN päätöksellä julistettu salaisiksi.

Huomautettakoon että media ei ole vielä kysynyt istuvan presidentin, Tarja Halosen kantaa miksi nämä asiakirjat on julistettu salaisiksi (jos on, pistäkää linkki).

- Piski

ps. Arto Lahti - PUOLUELAKI ON 1 %:N YLIVALTA
http://prokarelia.net/fi/?x=artikkeli&article_id=643&author=65

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.