IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Monday the 13th.Maanantai 13.02.2006 16:03

Hamas on lupautunut luopumaan aseellisesta taistelusta, jos Israel vetäytyy Palestiinasta. Positiivista.

Saddam palasi oikeussaliin 'Down with Bush' huudoin. Muistettakoon se että Saddam oli kauppaamassa öljyä eurohinnoin, mikä palasi takaisin dollarikauppaan, heti kun Saddam oli syösty vallasta. Tämä vaikuttaa myös EU:n talouteen, vaikka siitä ei puhutakkaan. Oikeutta Husseinille.
Tässä on myös syy minkä takia EU:n ei tulisi sallia USA:n tai Israelin hyökkäystä Iraniin. Öljy kallistuisi enemmän kuin Irakin sodan jälkeen, koska Iranissa on suurempi tuotanto.

Lehdistö pohjoismaissa on jättänyt lähes olemattomaksi raportoinnin Imaami Abu Labanista, vaikka asia on keskeinen tilanteen ymmärtämiselle. Välillä tuntuu siltä että sekä USA, euroopan maat sekä lähi-idän maat raportoivat asiasta omalta kannaltaan, jättäen kokonaan tärkeät faktat mainitsematta, mitä tarvittaisi tilanteen ratkaisemiseksi.

Ja tietenkin YK ja USA. YK:n rakennus sijaitsee nykissä, YK:lla ei ole mitään valtaa USA:n ja USA on sitä mieltä että YK:tä ei ole ilman USA:a. Eli meillä on maailman mahtavin kansainvälinen organisaatio, jolla ei ole mitään valtaa maailman mahtavimpaan valtioon. Tämä tarkoittanee että YK on väline kansainväliselle yhteisölle keskustella USA:n kanssa. Vähän sama kuin pohjois-koreassa puolue puhuu kansan puolesta diktaattorille.

Terrorismi, ei unohdeta Venezuelassa käytävää sotaa, armeijan ja kolumbialaisten vapaustaistelijoiden välillä. Vapaustaistelijat sabotoivat pitkälti Venezuelan öljyntuotantoa, mikä vaikuttaa valtiontalouteen. Öljykauppaa Venezuela käy lähinnä etelä-amerikan kanssa. Mm. Kuubasta saadaan koulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia nimenomaan köyhille alueille, kuten myös ilmaisia internetin käyttömahdollisuuksia on luotu.
Kolumbialaisia vapaustaistelijoita tukee, kukas muukaan, kuin meidän terrorismia vastustava Yhdysvallat.

Lisää Venezuelasta:
http://www.sosialistiliitto.org/artikkelit_venezuela_040808.php

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.