IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Uusimmasta kuvastaPerjantai 24.02.2006 12:56

Nyt kun olen huomannut että ihmiset huomaavat piilomerkityksiä uudesta oletuskuvastani, onnistuin sitten ruveta tekemään siitä syvempää analyysiä.

Totta, siinä on ainakin yksi piilomerkitys, joka näkyy helposti. Hahmot kuvasta kahta eri puolta itsestäni, ja muut yksityiskohdat peilaavat mainiosti nykyisyyttä. Tietenkään sitä ei tiedä ellei elä elämääni :)

Shakkilauta, asennot ja ilmeet.. eivät ole tarkoin suunniteltuja. Jokunen yksityiskohta kyllä on, jokunen tuli täysin vahingossa, mutta jälkikäteen ajateltuna, ne virheet oli tarkoitettu tuohon kuvaan.

Se mitä tulee tapahtumaan, toinen voittaa tuon pelin. Hänen karmansa pitää siitä huolen. Hän syö toisesta sen mitä haluaa ja tuhoaa sen mitä ei. Tämä peli tulee kestämään vielä ainakin 6kk.
--
Tekniseltä toteutukseltaan.. no kirjoitan siitä vaikka pienen blogauksen myöhemmin, kuitenkaan kerkee ennen ensviikkoa. Jos sittenkään. Tai ehkä otan koko jutun vielä toisen kerran, paremmilla propseilla, paremmalla kameralla.. ja leikkaan sen "helposti". Kikkailen Photarilla. juunou.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.