IRC-Galleria

Drage

Drage

Half of smokers die coz of tobacco, but life takes everyone

Entä jos Saksa olisikin voittanut?Torstai 24.11.2005 13:22

Oletetaanpa että jenkit ei ois laittaneet tikkua ristiin Hitlerin kukistamiseksi, ja siinä sivussa NL ois sählänny vielä vähän enemmän.
Saksa olisi vallannut suurimman osan euroopasta, levittäytynyt etelään afrikan rannikkolle ja kaapannut palan Neuvostoliittoa, Moskovaa kuitenkin saamatta. Millaisesta elämää eurooppalainen silloin eläisi.

"Tulitauko on kestänyt viisi vuotta kaukasian rajalla. Sotavarustelua on jatkettu, ja siinä samalla Saksalaiset ovat rakentaneet hyvän koulutuksen ja ovat teknologisessa kehityksessä huomattavasti muita maita edellä.
Työpaikkoja löytyy, mutta parhaisiin töihiin pääsevät vain todellisen arjalaisen tunnusmerkit omaavat. Luokkaeroja on, Juutalaisia ei.
Ne jotka pääsivät täältä pakoon, menivät Espanjaan, ja sieltä Yhdysvaltoihin.
Olen ylpeä ollessani arjalainen. Kuten minulle toistuvasti koulussa kerrottiin, me olemme valittu kansa. Meidän tehtäväksemme jäi Jeesuksenmurhan kostaminen. Meidän tehtäväksemme jäi vahvimman yhteiskunnan luominen. Ymmärrän kyllä miksi yhteiskunnan epäpuhtaista osista täytyy päästä eroon, ennenkuin voimme luoda tasa-arvoisen yhteiskunnan. Se on meidän Jumalallinen tehtävämme.

Kuulen puoleemme äänen, Herra Swirzkopfin, kertovan radiossa kuinka olemme onnistuneet viimeisen vuoden aikana kasvattamaan teollista tuotantoamme yli kahdellakymmenellä prosentilla. Työttömyys on laskussa.
Uuden varallisuuden myötä, meille on rakennettu myös uusi Mercedes-Benzin tehdas, ja kohta jokaisella keskiluokkaisella on varaa omaan autoon.
Näin me pääsemme liikkumaan maassamme.
Jos haluamme kauemmas, meillä on saman valmistajan lentokoneet, jotka voivat viedä meidät vaikka Egyptin aurinkoon, pyramidien juurelle, näkemään jotain mitä toinen suuri imperiumi oli joskus rakentanut. Jos he tekivät pyramideja tuhansia vuosia sitten, mieti mitä kaikkea me voimmekaan saavuttaa nykyteknologialla.
Kiitokset Mercedes-Benzille, kiitokset Führerille, joka ei laskenut kyytä kilpailemaan Mersun kanssa.

Asun suuressa kolmiossa Berliinin keskustassa, vaalean vaimoni ja kahden lapseni kanssa. Hans, lapsistani nuorempi, oli tuonut kadulta löytämänsä lappusen kotiin.
Lappu oli täynnä valheita. Mekö muka olisimme järjestäneet Juutalaisten mittavan joukkomurhan? Meidän johtajammeko muka psykopaatti? Juutalaiset olivat rikollisia jotka juonivat suur-Saksan tuhoamiseksi. Vankilaan joutivat kaikki. Führer on viisaudessaan antanut meille tieteen hedelmät, sekä rakentanut yhteiskunnan jossa kenenkään todellisen saksalaisen ei tarvitse kärsiä.
Kysyn Hansilta ymmärsikö hän mitä viestissä luki? Hän vastaa kieltävästi. Kysyn mistä hän sai lapun? Koulun edessä parrakkaalta mieheltä.

Soitan poliisille.
Tuntia myöhemmin he tulevat käymään ja ojennan heille lapun, sekä kerron mistä se tuli. Miehet haluavat viedä pojan vielä varmuuden vuoksi asemalle, kysyäkseen muutaman kysymyksen. Suostun ja lähden mukaan.

Asemalla poika viedään eri huoneeseen, johon menee pari minuuttia myöhemmin tummiin siviileihin pukeutunut mies.
Gestapo, ajattelen. He tutkivat maanpetosepäilyjä.
20 minuuttia myöhemmin he tuovat poikani takaisin. Hän on väsynyt.

Kotona huomaan pistojäljen hänen käsivarressaan. Kysyn mistä se on tullut johon Hans vastaa "en tiedä".

Huomenna on perjantai, työpäivä, illallinen koko perheen kanssa. Kaikki on hyvin"

Tarina on fiktiota. Enkä mä jaksa. Mutta kukaan ei voi kieltää etteikö Natsi-saksan voitto olisi ollut hyvä asia saksalaiselle.

Mutta vain saksalaiselle.

- Piski

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.