IRC-Galleria

Gee2o2

Gee2o2

vaimoni pisti sormensa ovenrakoon

nuori kulttuuri rock on!Maanantai 22.05.2006 10:59

vitun kiva yllärihä tää on että mulle ei oo ladattu bussikorttia ja viimenen oikia päivä koulua. menee mitä luultavimmin kolme kurssia kesken nyt. oon kipeäki nii en vitussa lähe tuolla pyörällä hinkkaamaan jossa ei pysy ees ilma renkaissa, ja kun ei henkikään kulje paljo paskaakaan. aika hyvä fiilis. saatana :((((

seinäjoella oli kyllä ihan helevetin kivvaa. parasta. muut ryhmät nukku jossaki kynyssä koulussa lattialla, saivat osakseen repputarkastuksen juomista ja tupakeista. päiteitten hallussapitäjät poistetaan alueelta, sanottiin. ITEHÄ OLTII HOTELLISSA :> kekkekekeke! Perjantaina vedettiin semmoset baskeri-edustus-nuorisokulttuurikännit että ei mittään rajjaa. aivan uskomaton meno. ääni lähti kyllä sitte siitä kaikesta huutamisesta ilosesti pois, puhun nyt lähinnä semmosella puolikuollu pesukarhu -äänellä. mutta kuvat on aika hauskoja, pistän niitä tiistaina iha ommaan kansioon.

lauantai-aamuna oli tosi kiva herätä 8.20 ohjelmantäyteiseen päivään, ku naamassa oli permanent-tussilla pillut ja kirjotukset, mahassa from the north (jota en oo vieläkää saanu irti) ja pää kipeämpi ja sekasempi ku aikoihin. hotelliaamiaisella kaadoin kahvit ja jugurtit lattialle ku ei käsi pysyny vakaana. siinä päivän aikana kerkesin vähän toipua ja 18.20 alko sitte meiän esitys (Tehostettu Ulkomaalaisvalvonta, oma muokkaus Othellosta) ja vähä se meni hyvin. vaikka lava oli 3 kertaa isompi ku kotopuolessa ja kaikkea. yleisö nauro iha julmetusti ja saatiin vittu VÄLIAPLODIT! Mmmmm. Mahtava meno. Raati anto ihan tosi hyvää palautetta ja sanoivat että vahvimmasta päästä ehdottomasti <3 Huibs.

Sitte siinä kaljoteltii uuestaan ja katottiin euroviisuja, lordin voitettua lähettiin ulos ja karjuttiin seinäjokilaisten kans hard rock halleluujaa ja suomea ja kaikkea. piti ottomaattijonoltaki kysyä "KUKA VOITTI VIISUT TÄNNÄÄÄÄÄN" "SUOOOOMIIIII" "RAAAAH" ! oli mahetsua KYLLÄ. ja meikällä oli vielä ehkä parhaat huonekaverit, artte ja nelli. jau. menin kuitenki jo yhen jälkeen nukkumaan sitte ku alko syömään päätä se meno, ja kun nelliki nukku.

Sunnuntaina oli päätösjuhla, jossa jaettiin kunniakirjat. 41 ryhmää joista 15 sai pienet kunniakirjat, 11 ryhmää jotka sai rahapalkinnot. Kolme ryhmää sai suurimmat kunniakirjat, 750e, me mukana. Uskomatonta. 41 ryhmästä kolmen parhaan joukossa Oulun Taidekoulu, yhteisenergiasta ja tinkimättömästä läsnäolosta. Tykkäsivät meistä vissiin ihan oikiasti. Ja hulluna tuli kehuja kyllä tyypeiltä jotka oli kattomassa :> Päätösjuhlassa oli iha mieletön meininki, ihmiset sekos ihan kunnolla joka ikisestä pienestäki vitsistä mitä lavalla olijat heitti. Katto meinas lähtä lentoon!

Sitte väsytti ihan perkeleesti, mutta piti 4 tuntia keksiä jotain tekemistä ulkona kun hotellihuoneetki oli pitäny jo luovuttaa. Ostettiin arten nellin ja hillan kans mässyä ja makkoiltiin nurmikoilla, heitettiin huonoa juttua ja naurettiin epätoivonsekasesti. parasta vaan.

Mää en halua takasin tähän arkeen. Oli vaan niin huippua. Oli vaan niin KIVVAA.

KIITOS SEINÄJOKI <3
http://www.seinajoki.fi/nuorikulttuuri/kuvat/juliste260.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.