IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat -

Moi oon tatu.Perjantai 02.08.2019 13:25

Ja kaksi profiiliani on taas tauolla facialbookin sananvapausbottien takia. En ole järin ylpeä siitä, mutta ihmetyttää missä menee huumorin ja "vihapuheen" raja. Laissa sitä ei ainakaan ole määritelty, ja mielestäni leikkimielinen DO IT FAGGOT kaverille ei ole bannien arvoinen, erityisesti ainakaan 30pvän.

tl5za8a.jpg

Noh, mitäs muuta? No sitä että olen eksynyt työmaailmaan, tällä hetkellä pyhäjoen kunnan ICT-tukihenkilön tukihenkilö, eli auttajan avustajana. Sopii hyvin gotleettiselle habitukselle tämä varsin istumavoittoinen ala, joskin pari viikkoa nyt on saanut juosta kieli vyön alla, koska kuntamme koulu puretaan.

Nyt haluaisinkin toivottaa hyvää perjantaita kaikille, muistakaahan juoda vettä ja syödä kanapitsaa. :)

Olen vanha.Maanantai 22.10.2018 00:57

Mutta mitä siitä. Kuihtuva olemukseni saastuttaa jopa enemmän ilmastoa kuin koskaan. Pesen aamuisin hampaani bensalla, valkaisen peräreikääni napalmin ja diesel-öljyn sekoituksella, syön muutaman kuolevan eliörakenteen aamupalaksi. Ketään ei sinällään kiinnosta, tai ei edes pitäisi kiinnostaa, koska jos joku asia syntyy oletetusta räjähdyksestä, myös siihen se tulee päätymään. Vääjäämättä.

Ainut mikä on tärkeää, on kuormittaminen, hedonismin sekä nihilismin absurdi sekoitelma jonka paskamyrskyssä kahlaamme, samalla kun potkimme heikompia alemmas ja mielivaltaisesti ylennämme niitä, jotka on jo kaiken saaneet.

Nyt menisin syömään vihapullia ja oksentamaan ne koiralleni, jotta voin syödä enemmän.

Epämääräinen sykkivä tunne...Perjantai 05.10.2018 00:47

...Kun sun nimi on jyrki lumme.

Harmistelen vieläkin kovasti osan kirjoituksien katoamista, tai ihkukallerian natsimentaliteetin takia kadotettua/hävitettyä tajunnanvirtaa takavuosilta. Eka formaatti muuten mistä sain permaiset bannit silloisena aikakautena, tai näin ainakin muistelisin. Nykyäänhän facebanaanit (ok, siis, niiq, vaa kalkkikset käyttää facee!!11) on enemmän sääntö kuin poikkeus, teet sitten postauksia suljettuun ryhmään, tai muuten vain.

Tokihan nykyään "vääränlaiset" mielipiteet kitketään pois ja todennäköisesti sama olisi malli, vaikka hitler olisi aikoinaan voittanutkin.

Tai ehkä vähemmän silti joutuisi myötähäpeilemään maahanmuuttopolitiikan ja viherkukertavien valkoritardien älykimaroiden keskellä näin 2k18.

Ehdoton jaa,Lauantai 25.08.2018 02:36

Rakasta vähän,
Välitä enemmän,

Kuole. MNMn

KontatenTiistai 30.01.2018 04:10

valuu aika, vaikka taas on huominen

niin loppuu juominen

vaikka maailma meitä ikuisesti kallistaa.

Ääh.Maanantai 20.11.2017 06:31

Vaihteeksi heilahti 3vrk banaanit facebookiin, on se herkäksi mennyt kun ei edes SFW-kuvia voi linkata ilman Zuccerbotin hyökkäystä. Tai naurettavaksi. Kohta sana penis varmaan on kielletty. Neekeri sanaa ei saa käyttää edes tummaihoiset itse!

Elämmä surullisia aikoja, sananvapauden rajoittamisesta on tullut bisnestä ja suurin osa teistä lampaista kulkee iloisena sen mukana.


Lopuksi annan teille ohjeeksi mennä spämmäämään noita faceen; https://www.pornsfw.com/posts/popular

Jou jouTorstai 02.11.2017 05:25

¨

Kaverilta tulossa uutta psykoosi-folioräppiä.

Jou-hou.Maanantai 04.09.2017 07:52


Semmoset setit sieltä sitten. :D

Taikasauva!Lauantai 15.07.2017 02:14

Onko tarpeesi nykyään olla transgenderinen superhelikopteri? Koetko että seksuaalisuutesi on haaste?


ALA HETEROKSI! Voit olla hetero milloin vain! Vaikka pinkki sotaponisi sanoo; ei näin, voit SILTI olla hetero!

Heterona voit nauttia seksista miehenä tai naisena, kunhan seksuaalivälineenne osuvat kohdalleen! Olet hetero heti, kun löydät vastapuolen, etkä hae vaaleanpunaiseksi maalattua rekka-panssarivaunu-yhdistelmää!

Rakkautesi on tärkeää, kuten keksitty seksuaalisuutesi puute!
Ole siis ja nauti, ole ihminen!
« Uudemmat -