IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Ajassani kohtaus.Torstai 28.02.2013 18:49

Jälleen yläpuolellanne.Torstai 28.02.2013 17:31

Jostakin syystä tämä kurja elämäni jatkuu vieläkin ja pitäisi sen kunniaksi tunkea jotain mautonta mössöä tuohon äänireikään, mikä sijaitsee nenän alapuolella. Ei kyllä sinänsä huvittaisi lainkaan antaa syytä jatkaa elimistön räpistelyä, joten jos tyytyisi kierrätysmateriaaleista parhaaseen, eli paskaan. Paska on parasta huumetta, vieläkin. Ja voihan sen sentään huuhtoa alas virtsalla.

Päivän motto; Leuka maassa kohti uusia pettymyksiä.

Heräsin juurineni.Keskiviikko 27.02.2013 12:34

Ja kävinpä myös raapimassa kaasukammiossa hiukan likaisuutta iholtani myös, koska juutalaiset ja muut eläimet. Saasta tarttuu.

Tälle päivää varmaan fantasioin taas rajusti, tai sitten katselen audiovisuaalista tykistystä ihan muutoin vain. Tässä eräs esimerkki; http://listverse.com/2007/09/12/top-10-gruesome-methods-of-execution/

Nyt voisin painua taas tylsästi keittelemään sopat itselleni ja haaveilemaan alkoholista, kuten OIKEAT MIEHET tekevät. Ei kukaan haluaisi tyydyttää tuntemuksiani?

Ei aiheellista, mutta...Tiistai 26.02.2013 19:10Yritän tässä vain herätä, pahoittelut.

Kiputilat ja kuukautiset.Tiistai 26.02.2013 13:57

Loukkasin olkapäätäni sänkypainin yhteydessä. Lievää tuskatilaa tuottaa jopa tämän näppiksen naputtelu. Onnekseni vasuri oli sentään kärsijänä, jottei käsityöt ihan kokonaan unohdu tältäkään päivää.

Nyt käyn vihaisena kahvikupin kimppuun ja nautiskelen tätä jumalaista nestettä jokaisen reikäni kautta.

Sydän hakkaa, kuinka se jaksaa?Maanantai 25.02.2013 10:54

Turha päivä. Kuten kaikki muutkin, mutta kidutellen eteenpäin. Paperiviiltoja genitaalialueelle ja kohti pahempaa. Haluaisiko joku ostaa ikäviä muistoja? Kymmenen euroa kappale ja vartilla saa kaksi.

Jospa sitä vain nakkaisi lääkitystä aivoon ja painuisi nukkumaan takaisin. Ei vaan innosta nyt.

Mosaiikki.Lauantai 23.02.2013 15:41

Tänään on hiukan heikompi elämä, joten linkkaan tylsästi biisin keskuuteenne, oi arvon muurahaiset. Nauttikaa krapulastanne, sillä jos sitä ette osaa tehdä, niin menetätte jotain oleellista. Parhaimmillaan krapula on lasipullo joka rikkoutuun sisällänne ja siksi nauratte.

Vitutus, raha ja yhteiskunta.Perjantai 22.02.2013 23:48

Kaikkien lempiaiheet. Jos taas puhutaan aineista, niin venelakka ja kannabis? Vai vieläkö me olutta juodaan? Allekirjoittanut ainakin. Viini ja kiljukin menee vielä, en ole kranttu.

Jotta asiasta puhuttaisiin, niin useimmiten oravaiset pyörii kyllä ympyrää, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Monet meistä hukkaa elämänsä parhaat ajat juuri pyöriäkseen muiden sonnassa, jotta saisi rahaa. Kuulostaa niin mielettömältä, että ihan oksettaa. Onhan se ihan kiva juttu "omistaa" jotain, mutta eikö ole järjetöntä omistaa, että tuntee elävänsä? Eikö ensin pitäisi välittää ja tuntea, että voi elää? Kuulua johonkin? Ei meille sellaisia avaimia koskaan anneta, vaan suoraa neuvolasta meidät laitetaan tuottamaan rahaa.

Raha on suurin uskonto ja se taas vituttaa, vitutus taas on kiva juttu, koska se pakottaa luomaan ja avautumaan. Inhottava oravanpyörä, eikös?

Olen paras.

Painajaisia ja väkisinherätys.Perjantai 22.02.2013 13:45

Niillä alkoi Jumalainen taipaleeni tällä kertaa. Kirotut unet alkavat olla sekavuudessaan sitä luokkaa, että pelaamisen vähentämistä ehkä voisin jopa harkita. Toisaalta, kerranhan sitä eletään.

Nyt on lokoisasti kuppi kuumaa kourassa ja kohta pitäisi suunnistaa tupakille. Sieltä luonnollisesti juoksen vessaan, vaikka paskat ovatkin jo housuissa. Tai en juokse, kävelen hankalasti. Sen jälkeen voisin käynnistää tuon TELEVISION & KONSO__OOOOOLIN ja palata fantasioimaan lohikäärme-kääpiö-homopornosta. Ja Goatsesta.

Hyvää huomenta siis jälleen, erityisesti @Sove!

Homot on ihan hinttejä.Torstai 21.02.2013 12:31

Eilen kuulin että joku homoseksuaali oli nuollut nännipihojani baarissa. Hämmentävää. Samainen ystävätär yritti eilen ehdotella oraaliseksiä, joten päiväni oli siis kohtuudella normaali.

Mitenhän sitä tämän päivän sitten viettäisi? Ehkäpä lueskellen kirjaa ja surmaten louhikärmeksiä fantsumaailmassa. Muutama elokuva ja sarjakin odottaisi ottajaansa, joten eiköhän eritteiden rietas leikkikoulu ole todellisuutta tänäänkin.

Hyvää huomenta siis Teille, arvon paskakikkareet.