IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2015 15:42

Merkityksetön merkintä.Perjantai 31.07.2015 14:48

Vittu mitä paskaa taas. Selventääkseni, lainaukset on paskaa jos ei osaa selventää/syventää niitä. Käsittämätön määrä muutenkin internetissä juuri vastaavia "on niiq inhottavaa ku jotku asiat menee näin" ja sitten ei selvitetä taustoja lainkaan. Minun puolesta semmoset ihmiset pitäs laittaa näppäimistökieltoon välittömästi, tai vastaavasti amputoida kädet olkapäistä. Mikään ei ole vittumaisempaa kuin sisältö jota ei viitsitä edes selventää. Miksi valittaa tai tuhertaa paskaa, ellei oikeasti sitä edes halua jakaa muiden kanssa? Ajatelkaa nyt vähän arvon paskatynnyrit ennen kuin painatte sitä lähetysnappia.

Niin ja hyvää huomenta toki kaikille. :)

Nii paljon paskea.Keskiviikko 22.07.2015 21:53

Se ois iltaretkeilyn aika, pitänee käydä oluella maakunnissa. Sen jälkeen suihkuttelua, "iltapalaa" ja Firefly:n uudelleen aloittelu. Niin ja tulihan tuota iltapuhteena moottorisahaakin heilutettua, koska lämmin vesi on ihan kiva mukavuus. Huomenna pitäisi jaksaa leikata nurmikkoa, omakotiasumisen vittumaisimpia piirteitä jos ei omista päältä ajettavaa deus ex machinaa.

Paskaa iltaa kaikille, olkaa hyvät ja kuolkaa. Olen paras.

Huhhuh.Perjantai 17.07.2015 19:21

Kakaralauma valloittanut linnoitukseni, siispä menetin innoitukseni.Onneksi saa laittaa unille nuo raivostuttavat nilkkapallot parin tunnin sisään. Kuumakin pakkaa olemaan, jostakin kummasta syystä päädyin pitämään ponchoa auringosta huolimatta. Tästä syystä pakko nauttia muutama virvoike kunhan pikku perkeleet on laitettu koomaamaan.

Jöllilandia kiittää ja kuittaa. Olen paras!

Reliikin paluu.Tiistai 14.07.2015 20:11

Innostavia uutisia. Sain 8-bit NES:n toimimaan moitteetta. Harmi että pari klassikkopeliä puuttuu, kuten Mario 3. Nyt sitten pitäisi miettiä, että mihin reikään tuon harmaa-mustan laatikon survoisi. Tarjouksia otetaan vastaan. :)

Ei lämmin luita riko.Maanantai 22.06.2015 20:37

Melekonen satiasten vallankumous tuola ulkona, ku kävin puu___hommia tekemäsä. Kivaa touhua pienesä krapulasa raahata trukkilavoja ja ties mitä puutauhkaa, että saa suihkuvedet lämpiämään. Vitun nihkeä olostelu. Sen kunniaksi voisi loivarin tai kakskyt nauttia. Joo.

Liiallista.Sunnuntai 14.06.2015 22:10

Unta. Kipuja. Ja alkoholia. Pääsääntöisesti kaikki on jees, mutta pienet jomottelut ja vittuuntuminen aina tekee oman teränsä. Lienee aika alkaa nauttimaan vain pahuuksista, jotta olisi mallit kohdillaan.

Joka tapauksessa, ei tämä henkinen kuolema olisi niin paha, ellei henkisiä kärpäsiä oisi. Syötän niitä sitten henkisille hämähäkeilleni ja katson miten ne nauttii. Ihania palasia.

Kai sitä joskus oppii kuolemaan hitaasti ja hartaasti, mutta sillä välin kiukuttelen.

Olen ikuisuus!Maanantai 01.06.2015 17:13

Vanhenin taas, mutta mitäpä se pisara meressä tekee. :) Sen kunniaksi otin myös yhden valio loivariinin, koska krapula.

Da-Daa!Lauantai 30.05.2015 16:09

Luinpas pitästä aikaa varsin kelvollisen kirjan, tai tässä tapauksessa kirjasarjan ensimmäisen osan. En ala sen kummemmin pilaamaan sisältöä, mutta suosittelisin tutustumaan. Opuksen nimihän on Seitsemännen pojan seitsemäs poika, jos haluatte tutustella etukäteen.

45.jpg

Kivan maanläheinen ja kerrontatyyliltään tyystin erilainen, jos vertaa mitä allekirjoittanut yleensä lueskelee.

Siitäpä miellyttävän helpohkoa, mutta ajatuksia herättävää lukemista. Sopii varmasti monen ikäisille elukoille!

Ärh.Maanantai 25.05.2015 23:30

Huomiota huorille, jee. Semmosta se lienee.

Varsinkin kun SINÄ siellä opettelet vasta elämään ja et kykene edes siihen, muuta kuin omien paskojen "rajojesi" sisällä. Olisiko kenties aika kaivaa persoona esiin sieltä selfie-kuvien paskakasasta ja löytää muutakin kuin omat rappeutuneet ja rajoittuneet näkökulmat, joiden takia kukaan ei edes sinusta pidä?

Ei avoimuus ja tieto uudesta ole aina väärin tai edes tuskallista omaksua, päinvastoin! Se että isket kätesi tunkiosi ulkopuolelle josta voinet löytää jotain uutta ja ihanaa. Sellaista mitä et idiotismisi keskustassa pysty edes haaveilemaan.

Lopulta muutos kuitenkin lähtee omasta persoonasta, se itku ja puristus jää kun vain uskaltaa. Löytyy uusia näkökulmia, ajatuksia ja ehkäpä se harvinainen merkityskin löytyy itsellesi.