IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Kummat unet.Tiistai 29.03.2016 14:09

Kohta vuorokausi ilman päihteitä. Auttakaa!

Onneksi ilma sentään on kiva, mitä nyt kurapaskaa pihalla ihan vitusti. Koiren ulkoiluttaminen on varsin vittumaista, koska joka vitun kerta saa raahata elukan suihkuun. Kissat sentään älyää rapakot väistellä.öäöä. :D

Päiväkirjamerkintä.Sunnuntai 20.03.2016 19:02

Kaikki on suhteellisen anaalista ja mikään ei korreloi haluamieni tapahtumien mukaan.

Noh, ainakin sain aikaan imurointia (ei internepxfds), eikä tuo viekas laite yrittänyt tällä kertaa käydä genitaaleihini käsiksi. Luonnollisesti imuroinnin aikana teloin varpaitani, sormiani jne. joten rumalta kielenkäytöltä en voinut välttyä! Pitäisiköhän itsekin hommata rumasanapurkki keittiöön? Vaikka mitäpä hyötyä siitä olisi, koska peppu on yleensä aina auki.

Jospa sitä loppuillan viettäisi kuunnellen radiorockia, eli metallicaa joka on paskaa ja vituttaa varmuudella. No ok, soittaa ne nightwishiäkin. O tempora, o mores...HOX HOX, steamissa mainio strategiapeli alennuksessa!! http://store.steampowered.com/app/1640/

Närästys, ruokasooda ja kalja.Lauantai 12.03.2016 20:11

Karvakolminaisuus. Seuraavaksi avotakkaan tulet ja sauna päälle. Illasta en tiedä tarkemmin. Jatsit ehkäpä käyntiin jos vain wanha elimistöni jaksaa vielä.

Uh.Tiistai 01.03.2016 16:56

Illan hitaat alkaa aikaisin. :)

Ensin oli facebook ja nyt tämä.

Uskomatonta mitä paskaa ihmiset jaksaa suoltaa. Oma paska on onneksi mansikka. Vaikka tykkään mustikastakin. Ehkä jopa enemmän. Täällä onneksi ei tarvitse poistaa ketään, riittää että egoilevat imbesillit ja vammaääliöt voi niputtaa kätevästi lokeroon "en ota ilmoituksia ali-ihmisiltä". Tuohan on kuin taikuutta, oikeastaan. Vitutuskerroin ei kasva typeristä merkinnöistä tai kuvaspämmistä, mutta kuitenkin "kaveri"-farmi pysyy samana.HHHOOOHOHOHO!

IS TODAY THE DAY?Keskiviikko 17.02.2016 19:58

Sormettimet on ristisä! DIU DIU!


Näin on päivä kulunut. Jostakin syystä koiralla on pakonomaisena tarpeena käydä sorkkimassa kissanhiekkalaatikko pitkin lattioita, jos käyn ulkona pidempään kuin varttitunnin. Mikäs sen kivampaa sitten lattioilta kerätä jätöksiä, kun samaan aikaan paska yrittää housuihin ja oksennus kurkottelee ääniaukosta. Sisäkoira saa kohta opetella ulkokoiraksi, koska järki menee. PLUS kolmenkymmenen kerran jälkeen täytyy todeta, että toruminenkaan ei uppoa tuon umpiluupäähän millään tapaa. Plussana tietysti se, että asunnon hanskat ja kengät on myös kanneltu makuuhuoneeseen tai johonkin muuhun lokaatioon (yleensä makkari, siis) mihin ne ei kuulu. Tai sukat. Vituttaa.Oispa kaljaa. Huoh.

Tatu on niin väsynyt.Torstai 11.02.2016 16:59

Haluaisin vain lääkettä joka on vihreää. Kilo kiitos. Koko kerpeleen yö meni taas painajaisten merkeissä, heräten ties mihin lonkeroraiskauksiin pitkin ja poikin. Jospa sitä ensiapuna riipaisisi kovan kännin, mitä nyt ensin pitää raahautua kirjastoon hakemaan luettavaa materiaalia unettomiin hetkiin.

Iltaa kaikille!

Saha ja puusirkus.Maanantai 01.02.2016 20:25

Oksettaa myös hiukan. Olen lienee jälleen raskaana. Noh, pysyypä ruokakaappi täyteläisenä ja lihat luun päällä, vai miten se meni. Mystinen yhtälö muutenkin, kun aamupäivästä/päivästä minkäänlaisia olotiloja ja nyt joku saatanallinen hikoilu ja oksetus iskee vasten kasvoja. Lienee aika nostaa annosta, jotta selkäranka kasvaa ja heikkous poistuu kehosta. Iloista iltamaa kaikille pienille juhlakansalaisille! Tatun oma dokauskoulu alkaa ASAP ja ilmoitautujia otetaan tämän merkinnän alapuolelle.


Mitäs sitä...Lauantai 30.01.2016 19:28

...Shitten.

Muutama olut kenties? Tuliko yllätyksenä? Ehkä myöhemmin voisin myös syyllistyä rikoksiin.Kyllä, väsymys on todellista.