IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Kesä oli syksy.Keskiviikko 26.08.2015 12:25

Ja syksy on kesä.
Ei voi valittaa, mutta tavallaan odotin jo sitä oikeaa syksyä ja värejä maisemassa. Noh, josko sitä tänään pulahtaisi "kesän" ensimmäisen kerran uimaan, mikäli jaksaa raahata ruhonsa tuonne infernoon.

Ps, kalja ois kiva. Ja huumeet.

Tilanne vaatii...Maanantai 17.08.2015 19:39

OLUTTA! Vaihteeksi. Pitäs varmaan ehkä syyä kans jotain, mutta sitten ei mahdu olutta niin paljon pöNpeliin. Typerää. Oluelle/alkoholille pitäisi olla oma vatsalaukku.

Laitoin tosin illan iloksi latautumaan Metro - Last lightin, jännityksellä odottelen mitä gaggaa sitä ropisee sieltä kouraan. Eka osahan oli puhdasta timangia, vaikka aiheuttikin paikoin lievää tilannerunkkausta jos halusi hiibbailla kunnolla. Pelaaminen jäänyt harmillisen vähille muutenkin, koitan parantaa tapani. :(

Hyvää iltaa siis itse kullillekin!

[Ei aihetta]Perjantai 07.08.2015 08:12

Oletko edes kun katsot?

Kuljetko,
tai edes tunnet?

Näetkö vain omasi, koetko vain sokeutesi?

Oi voi.Tiistai 04.08.2015 02:50

Sosiaaliset mediat tekee hirvittävän tylsän kaikesta. Miksi me makaamme, istumme ja NUKUMME koneillamme? Totuus on, ettemme ainakaan informaation takia, vaan huvittaaksemme mitättömiä ajatusjonojamme.

Joskus, eli usein ihmisen pitäisi ruokkia sitä elukkaa, joka liikuttaa inhottavaa ruhoamme eteenpäin. Ei kovin vaikeaa. Ja liikkeellä en tarkoita vain fysiikkaa, vaan mieltämme myös.

Erilaisuus, kokemukset ja ajaton hapuilu!

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2015 15:42

Merkityksetön merkintä.Perjantai 31.07.2015 14:48

Vittu mitä paskaa taas. Selventääkseni, lainaukset on paskaa jos ei osaa selventää/syventää niitä. Käsittämätön määrä muutenkin internetissä juuri vastaavia "on niiq inhottavaa ku jotku asiat menee näin" ja sitten ei selvitetä taustoja lainkaan. Minun puolesta semmoset ihmiset pitäs laittaa näppäimistökieltoon välittömästi, tai vastaavasti amputoida kädet olkapäistä. Mikään ei ole vittumaisempaa kuin sisältö jota ei viitsitä edes selventää. Miksi valittaa tai tuhertaa paskaa, ellei oikeasti sitä edes halua jakaa muiden kanssa? Ajatelkaa nyt vähän arvon paskatynnyrit ennen kuin painatte sitä lähetysnappia.

Niin ja hyvää huomenta toki kaikille. :)

Nii paljon paskea.Keskiviikko 22.07.2015 21:53

Se ois iltaretkeilyn aika, pitänee käydä oluella maakunnissa. Sen jälkeen suihkuttelua, "iltapalaa" ja Firefly:n uudelleen aloittelu. Niin ja tulihan tuota iltapuhteena moottorisahaakin heilutettua, koska lämmin vesi on ihan kiva mukavuus. Huomenna pitäisi jaksaa leikata nurmikkoa, omakotiasumisen vittumaisimpia piirteitä jos ei omista päältä ajettavaa deus ex machinaa.

Paskaa iltaa kaikille, olkaa hyvät ja kuolkaa. Olen paras.

Huhhuh.Perjantai 17.07.2015 19:21

Kakaralauma valloittanut linnoitukseni, siispä menetin innoitukseni.Onneksi saa laittaa unille nuo raivostuttavat nilkkapallot parin tunnin sisään. Kuumakin pakkaa olemaan, jostakin kummasta syystä päädyin pitämään ponchoa auringosta huolimatta. Tästä syystä pakko nauttia muutama virvoike kunhan pikku perkeleet on laitettu koomaamaan.

Jöllilandia kiittää ja kuittaa. Olen paras!

Reliikin paluu.Tiistai 14.07.2015 20:11

Innostavia uutisia. Sain 8-bit NES:n toimimaan moitteetta. Harmi että pari klassikkopeliä puuttuu, kuten Mario 3. Nyt sitten pitäisi miettiä, että mihin reikään tuon harmaa-mustan laatikon survoisi. Tarjouksia otetaan vastaan. :)

Ei lämmin luita riko.Maanantai 22.06.2015 20:37

Melekonen satiasten vallankumous tuola ulkona, ku kävin puu___hommia tekemäsä. Kivaa touhua pienesä krapulasa raahata trukkilavoja ja ties mitä puutauhkaa, että saa suihkuvedet lämpiämään. Vitun nihkeä olostelu. Sen kunniaksi voisi loivarin tai kakskyt nauttia. Joo.