IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Da-Daa!Lauantai 30.05.2015 16:09

Luinpas pitästä aikaa varsin kelvollisen kirjan, tai tässä tapauksessa kirjasarjan ensimmäisen osan. En ala sen kummemmin pilaamaan sisältöä, mutta suosittelisin tutustumaan. Opuksen nimihän on Seitsemännen pojan seitsemäs poika, jos haluatte tutustella etukäteen.

45.jpg

Kivan maanläheinen ja kerrontatyyliltään tyystin erilainen, jos vertaa mitä allekirjoittanut yleensä lueskelee.

Siitäpä miellyttävän helpohkoa, mutta ajatuksia herättävää lukemista. Sopii varmasti monen ikäisille elukoille!

Ärh.Maanantai 25.05.2015 23:30

Huomiota huorille, jee. Semmosta se lienee.

Varsinkin kun SINÄ siellä opettelet vasta elämään ja et kykene edes siihen, muuta kuin omien paskojen "rajojesi" sisällä. Olisiko kenties aika kaivaa persoona esiin sieltä selfie-kuvien paskakasasta ja löytää muutakin kuin omat rappeutuneet ja rajoittuneet näkökulmat, joiden takia kukaan ei edes sinusta pidä?

Ei avoimuus ja tieto uudesta ole aina väärin tai edes tuskallista omaksua, päinvastoin! Se että isket kätesi tunkiosi ulkopuolelle josta voinet löytää jotain uutta ja ihanaa. Sellaista mitä et idiotismisi keskustassa pysty edes haaveilemaan.

Lopulta muutos kuitenkin lähtee omasta persoonasta, se itku ja puristus jää kun vain uskaltaa. Löytyy uusia näkökulmia, ajatuksia ja ehkäpä se harvinainen merkityskin löytyy itsellesi.

Machetella sormettimeen.Lauantai 23.05.2015 20:54

Tuli tehtyä sekin yksi päivä, kun teroittelin ystävääni. Äsken teroitin kirvestä ja opetin lapsen tappamaan eläimiä ihan huviksi. No ei, ihmisiä. Tai no, ihmisetkin on elukoita. Saunan pistin tulille ja oluen ajattelin korkata kun kääpiökansalainen menee unimaailmaan.

Asiat on oikeastaan kohtuullisen hyvällä mällillä nykyisellään. Vielä kun keksisi, että mitä sitä isona alkaisi tekemään. Kirja toki pitäisi kirjoittaa, mutta jäänee haaveeksi, koska tässä iässä ei kirjaa elämästä kannata oikeastaan kirjoittaa ja kovin vanhaksi tuskin sitä elää. Siitä tulikin mieleen, että tuli käytyä hautajaisissa. Paskoja käpyjä ne semmoset. Vettä tuli ihan vitusti ja tuuli niin että pieniä neekerilapsia lenteli korvien ohi.Hyvää lauantaita kaikille, muistakaa olla nätisti ja nättejä. :)

diihKeskiviikko 20.05.2015 11:07

Iloja ja talojaTiistai 19.05.2015 22:56

Päivän hienoin hetki oli se, kun löysin vahingossa kaupasta lasipullossa olevaa sosa solaa, nom. Maistuu parhaalle lasipullosta. Luonnollisesti vielä ihan sitä normaalia sokeripaskaa, eikä mitään homoa kevytsontaa keinomakeutuksineen joka on hermomyrkkyä.

Nyt muutamat iltaoluset ja huomenna vitunmoiset gänät päälle. Kai. Eilen tosin tuli juotua pirtuakin, joten anteeksi siitä.

Ai niin! PKN! En kato veisuja tai viisuja, mutta punkkia kannatan. En siis sitä vitun satiasta joka elelee ruohikossa, vaan musatyyliä jos joku kusivittu ei tajunnut.

Rok rok!

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2015 02:06

oi voi.Sunnuntai 17.05.2015 18:52

Epäilen syvästi kykenenkö olemaan enää koskaan ilman alkoholia. Sama suhde siihen kuin seksiin. Olen alkoholisti, jee. Mutta menee se näinkin. Huumeita ja viinaa. Pitäs varmaan pitää aineeton loppukuu, että maksa jaksaa kesän yli. Muistinko mainita masturboimisen? Sekin on kivaa. Ja ruoka.

What-If-Were-Always-Drunk-222.png

Nooh, ei kai tässä enää muutenkaan niitä vuosirenkaita ole juurikaan jälkellä, nii sama mennä ryminällä. Olen paras!

[Ei aihetta]Maanantai 04.05.2015 02:36

Leikkaan sinut auki ja

katson miten valehtelet taas


Kaivan totuuden esiin

vaikka kiellät sen uudestaan


Olet taas heikompi

ja minä lahoan käsiisi.

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2015 01:30

Taas kohta makaan ja odotan,
sitä pientä kuolemaa jopa ehkä haluan

Mennyt niin monta aikaa, kosketeltua tuskaa

Niin on mennyttä tulevakin.

Oi joi.Tiistai 21.04.2015 01:12Nii.