IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Mitäs sitä...Lauantai 30.01.2016 19:28

...Shitten.

Muutama olut kenties? Tuliko yllätyksenä? Ehkä myöhemmin voisin myös syyllistyä rikoksiin.Kyllä, väsymys on todellista.

Aihe.Tiistai 19.01.2016 21:36

Sinällään mitään uutta ja ihmeellistä ei ole elimessä tapahtunut. Paskapakkaset jatkuu ja kauhulla odotan milloin putket jäätyy lopullisesti. Kesä ois kiva, vaivattomampaa eleskelyä.

Mietinnässä myös muuttaminen muihin maisemiin, joskaan nyt akuuttia tarvetta ei muuttamiselle ole, stressitilat laskussa onneksi. Nytkin sauna lämpiämässä ja jotakin ravintoaineita kai sitä pitäisi kakattavaksi kehitellä. Sitä ennen tietysti avaruustupakkia kehiin ja rauhaa maahan ja sen ulkopuoliskolle.

Hyvää iltaa kaikille sukuelimeen katsomatta!

MIDATAMAO!Lauantai 16.01.2016 21:10

En näe kuvia lainkaan. Paskaa. Mikä lie syöpä iskenyt rakkaaseen chromeeni, lienee edessä poisto ja uudelleen installointi.

Sen kunniaksi soppaa kitusiin ja sauna päälle. YES.

Persposki!Torstai 14.01.2016 19:02

http://demokraatti.fi/55644-2/

Truth has been spoken.

Pihisee.Tiistai 12.01.2016 17:14

Päivän puhaltelukokeet (eli spirometria) antoi minulle toivoa omasta astmasta. Vielä pitää pitää ristissä sormia, että lääkäri vakuuttaa tilan aidoksi. Kohta pitäisi raahautua tukehtumaan tuonne vilpoiseen ilmastoon, koska lääkitystä en saanut. Paskea!Köh.

Jogurttia vai viiliä.Tiistai 29.12.2015 17:08

Miellyttävä herätys klo 12. Talossa lämpöasteita 16. Sormettimet ihan kohmeessa ja viikonlopun "reivit" vielä painaa kehoa, aivan kuin olisi kääpiölauma istumassa vartaloni päällä ja hiukan raajojeni ulkopuolellakin. Kaiken iloisuuden lisäksi naapurit ajattelivat ilahduttaa yötäni soittamalla WASP-orkesterin tuotoksia niin, että väkisinmakuuhuoneeni ikkunat rämisivät. Luojalle kiitos oma huutokonserttini lopetti moisen pakanuuden. Sainpa kuunnella sen jälkeen rekkojen kiimaisia kutsuhuutoja ja vaipua painajaisiini.

Huhhuh.

Niin ja kuulemma joku hieno viiksimieskin oli kuoleutunut, kepeät mullat hänelle.

Joulubugi.Tiistai 22.12.2015 12:33

Paskea joulun aikaa kaikille! Toivottavasti saatte jotain ikävää ja kutisevaa lahjaksi, kuten esimerkiksi villasukat.

Ikävyyksistä syvin ja kamalin on tietysti oma joulu! En mainittavasti itse aio juhlia ko. pakanuutta, paitsi tietysti syömällä ruokaa. Ja juomalla viinaa. Josko sukan varresta löytyisi myös jotain vihreää? Lahjuksia ostin tasan kaksi ja niihinkään ei olisi ollut vara. Typerä kulutusjuhla.

Kipuisia ja nivusia.Keskiviikko 16.12.2015 18:54

Get some chainsaw in ääääss!!!1 Eli suomeksi, rikoin selkäni puuhastellessani puu___hommisa. Ei sinänsä haittais, mutta vituttaa rontata metrisiä halkoja pihalta sisälle kun jokainen liike aiheuttaa kyyneliä. Sattuu suoraan sydämeen. Kohta pitäisi palata tuohon jokapäiväiseen touhuskeluun, toivottakaa minulle onanointeja!

Hyvää loppuelintä kaikille ja olkaa parhaita, kuten minä!

Olutta!Torstai 03.12.2015 21:02

Parikyt vois napata. Yksinäinen iltama tiedossa, koska olosuhteet. Kaikesta huolimatta ihan hyvällä fiiliksellä, liekkö sitten eilisen maailmanparantelut parantaneet mieltä. :)

Hyvää iltaa kaikille!

Yskittää.Maanantai 30.11.2015 16:50

Ja nukkua edes ole saanut, koska aina joku vamma-apina herättämässä. Miten te kuvittelette, että saan aikaan yhtään mitään, jos puolikoomaisena luomishommiin joutuu? Olenhan sentään vapaapäiväni ansainnut, koska sunnuntai(kin) venyi maanantaiaamulle, tarkemmin kello kahdeksaan.

Nytpä sitten nautin aamupalaksi kahvia, koska amfetamiiniakaan ei ole. Oikein ulosterikasta päivää jokaiselle.

Ps, ohessa hieno setä laulaa erilaisilla tyyleillä. Naisille suunnattu. ;)