IRC-Galleria

LilithEvoly

LilithEvoly

Herran jestas! Minä oon täällä :D Mahtaakohan seuraavaankin visittiin mennä se 5+ vuotta xD

Grumby 0:32Lauantai 08.09.2007 04:20

Pirun lukiolaiset kun eivät ilmesty paikalle! Okei tiedän että on perjantai jne mut silti! Eipä pidetty kokousta kun paikalla oli Ari ja sit joku jolla oli kiire Turkuun *murh* Harmitti. Miten mä pidän lankoja kasassa kun en välttämättä saa mistään mitään tietoa!?
Harmitti vielä enemmän kun aloin katella bussiaikatauluja Paimioon. PAKKin ohi ei pahemmin mee busseja! Aivan käsittämätöntä! Täytyy toivoa että joku kulkis Kaarinasta autolla jos pääsis kyytiin. Bussikortti tuli tosin hankittua mut ei se mitään. Sille on kuitenkin käyttöä toivon mukaan ainakin.
Näin pirun outoja unia mutta voi että kun ois halunnu niiden jatkuvan!
Ensin olin ajelees iskän kanssa. Mulla oli Punto ja iskällä Matukka. Yritin ajaa takapenkiltä ja hanttariltakin ja kolhisin muita autoja. Hanttarin puolella oli polkimetkin mutta ei rattia. Jostain en-muista syystä anelin jotain vanhaa pariskuntaa että lainaisivat autoaan. Sitten koulukaveri pomppaa metsästä, antaa rouvalle apilan ja antaa mullekin apilan ja toivottaa hyvää synttäriä.
Sitten olinkin jo HP larpissa. Oli joku sota tai jotain. Mä sain vastaani tosi söpön tyypin. Offgame sanoin tosin että mä en muista melkeen ainuttakaan loitsua joten jäin alakynteen tietty. Se teki sellasen loitsun joka "aiheutti" sen että "sydän oli repeytyä rinnasta" tai siltä se ainakin "tuntu". Lopulta tää kävi käsiksi ja yritti raiskata ja mulla meinas koko ajan vaan pokka pettää xP Tää kohta oli kyllä paras kaikista näistä unista :)
Sitten uni muuttui ihan Tuhkimotarinaksi. Samat ihmiset ei ollu mutta roolit pysty huomaamaan. Tehtiin kellarissa laivaa. Olimpia huomas sen, suuttu ja alkoo hirvee ammuskelu. Sitten "jakso vaihtu" ja tuli oikeen nimikin mutta en muista mikä. Talosta oli tullu melkeen laiva. Vähän ku Maija Poppasen sen yhden talo.
Ihan outoja unia...
Käytiin kattoos siskon taloa. Nyt näin sen sisältäkin. Ai että se on upee! Varsinkin yläkerta! Kateeksi käy! Ja upee wanha uuni yläkerrassa! Mä haluun sen! Keittiö oli revitty ihan auki. On siinä hiukan hommaa mut ai että sit kun se on valmis! Taidan harkita uudestaan sitä muuttamista ;) Kyl niitten kelpaa. Hyviä omenia puusta. Äiti otti muutamia mukaan jos tekis omenapiirakan. Jei ^^
Sain tietää että Turkkusex on/oli tänään ja huomenna. Haluu! Hunksit oli jo tänään *huoh* mut jos huomenna pääsis. Lähetin kaverille viestin mutta se ei vastaa :/ Epäilen että se on ollu jo tänään. Jotenkin epäilen että toinenkin kaveri ois ollu jo tänään. Ja en tiiä ketä sit enää pyytäis... ja miksi mua ei ois sit pyydetty mukaan? (ei sais miettii tommosia!) Taitaa jäädä messut tältä kerralta *huoh* jotenkin semmonen olo.
Dumb and Dumber: How Harry met Lloyd oli ihan viihdyttävä. Esittäjät ainakin opiskelleet kunnolla hahmot edellisestä leffasta :) siitä pointsit! Ei huono. Muistin myös miksi en kato BB:tä kun eksysin sitä vilasemaan. Söpöjä miehiä mut ei hyvä luoja sitä touhua ja tirkistelyä!! Ei mun juttu sit yhtään.
Huomenna bänditreenit! Jäsnkättää. Mut eiköhän se siitä ^^
Ai niin... Kämppä on mun hyvässä lykyssä maanantaihin asti! \o/ Äite lähtee Hesaan :) Mitäs sitä sitten tekiskään... Oonko yksin vai pitäiskö ryyb... Mietin... Tuskin ryyb kukaan tulis... Mut kattoo nyt...

-Lilli-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.