IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Paska juttu sinänsä...Keskiviikko 01.09.2010 01:38

Pipsa sanoo (22:32):
aaaaw :3
Mullon vähän kakkahätä :)

P o i m i n sanoo (22:32):
No käyppä kakilla :)

Pipsa sanoo (22:33):
kohta kun se alkaa kurkkiin purkkiin ^^

P o i m i n sanoo (22:35):
^^ minä kakin tossa eilen vai toissapäivänä semmoisia pieniä pyöreitä papanoit varmaan 15 samalla kerralla :3

Pipsa sanoo (22:35):
:3
Mulla tulee pötköö!

P o i m i n sanoo (22:35):
:D

Pipsa sanoo (22:35):
sellasta, joka ei meinaa katketa ollenkaan ^^

Pipsa sanoo (22:36):
onneks ostin sun luo ne keittiösakset :DDDDD

P o i m i n sanoo (22:36):
Niinpä :D

21v.Lauantai 07.08.2010 12:49

Tänään Iinan kanssa Hällään hörppiin illalla. ^^

Oon vanha.

Lady Gaga goes Harsh/EBMKeskiviikko 21.07.2010 12:33Aika kuuma <3__<3

Kohtasin voittajani.Keskiviikko 30.06.2010 22:29

Tänään töissä, elintarvikehtaalla, siivoilin siinä niinkun minun kuuluu. Laahustin pitkin lähettämön korkeakattoisia käytäviä, kunnes tulin jättimäisien raakahernepussien viereen. Niitä oli lavalla yksi ja lavoja 20 perätysten. Lavajonoja oli rivissä parisenkymmentä. Siinä hetken temmellettyäni, irtoherneitä jahdaten, nälkäisen kihvelini kanssa, osuin jonon ensimmäisen hernesäkin kohdalle.

Kyljessä oli lappu ja toljotin sitä, kunnes tajusin mitä lapussa luki... "C13 22000kg herneitä piip paikkaan" Aloin katselemaan ja laskemaan rivejä, joissa kaikissa oli 20 lavaa herneitä.

SIIS 22 TUHATTA KILOA IRTOHERNEITÄ KERTAA 20 RIVIÄ.

Meinasin olla kuin pikkupoika, joka kärsii peniskateudesta. Mollotin perästysten säkkejä ja sitten lattiaharjaani. Voi surku, mikä pienuuskohtaus. Olin yksin runneltuna hernearmeijan alle jälleen. Vasta edellisellä viikolla olin liipannut 100kg herneitä _kihvelillä_ ja _pikkuharjalla_ saaviin. Eipä ole tehnyt mieli sen koommin enää herneitä siivota.

EDIT: Yksi jäätävän kokoinen säkki painaa n. 900 kiloa ja siivotessani sataa kiloa viime viikolla, yksi säkki meinas kaatua mun päälle!

Alaston_suomi....Tiistai 22.06.2010 00:36

21.06.10 21:13 < stickemup > : hi kaunis miten sinulla menee. Sinulla on kuuma elin nice ass. Mitä aiot tehdä tänä iltana. Mitä aiot tehdä tänään. Haluaisin suudella koko teidän kuuma elin

21.06.10 21:34 < PIUSA > : fuck sinä

Leivänpaahdin, koska Hitler...Maanantai 21.06.2010 20:15

Kodinelektroniikka ja muu niikka pilasi elämäni.

Kummasti pamahti yksi kerta digiboxi, juuri kun sitä "vähiten" tarvitsinkin. Enkä toki osaa käyttää leivänpaahdinta. Ja lamputkin joko poksahtelee tahi niitä ei ole ollenkaan. En ole asunutkaan tässä kämpässä kun puolitoista vuotta ja minulla ei ole _yksiössäni_ olkkarin lamppua. Olenhan sokea myyrä.

Puhelin... Kehtaako tästä edes kertoa? No kerron kuitenkin. Mikään ei ole yhtä hyvä kuin LG:n ÄLY_PUHELIN satakolmekymppiä -for what?

-Ensinnäkin puhelimeni sammuu kolme kertaa ennen kun saan viestin kirjoitettua loppuun. Eikä ne tietenkään tallennu luonnoksiin. Kolmen viestin pituus tipahtaa kolmeen sanaan kun ei jaksa enää näpyttää sitä samaa saatanan viestiä

-Toiseksi kamerasta ei saa ääniä pois vaikka laittaa äänettömälle koko toosan. Missä salakuvaamisen ilo??!! Kuvaan siis vaan sammuneita. Ja värinää ei saa päälle jos samainen kapistus on äänettömällä. Omia tiloja EI pysty laatimaan.

-Kolmanneksi En saa omia kuulokkeitani kiinni vaan ne älgeen paskanapit, jokka putoo korvista ja menee hermo.

-Neljänneksi eniten vituttaa viestien kirjoituksen "ympätään samaan näppäimeen tuhat toimintoa ja lauseesta "Moi, nähdäänkö huomenna kun pääsen töistä?" Muotoutuu "Mo i. Naidaanko huo enna un paasen töi s ä=" Kiva lähettää pomollekin viestiä.. naidaan huomenna.

-Viidenneksi, nyt vituttaa niin että jos koska verenpaine.......

Läppärit. SIIS LÄPPÄRIT. Sammu nyt sinäkin saatana. Enkö saa katsoa pornoa ja jutella mesessä samaan aikaan? En varmaan. Sehän olisi sama kun masturboisi kun kaveri on kahvilla.

Televisio -ja ne luvat. Saanen kertoa, että luvat on kalastajille ja kouluampujille. Älä siis peitä ovisilmää, jos haluat, että avaan oven.

iPod on maailman turhin keksintö, samoin Sennheiser HD-201 Kun kuuntelet iPodia (jos nyt ensin saat ladattua siihen musiikkia i_FUCKING_Tunesilla niin se on jo sinällään maailman 666 ihme. Sennheisereihin, noihin paskoihin palatessani. Miten saan aurinkolasit ja ne samaan aikaan päähäni näyttämättä idiootilta, kun lasit killuu ilmassa nenäni yläpuolella? Varmaan nenäleikkauksella sitten.

Kamerat. Ei tunnista muistikorttia.

Mikroaalto vittUUNI, hienoa kun joutuu itse olemaan kellona koska ruoka pitää ottaa ulos. Ei toimi "PLING" ei. Kännissä jos JA KUN meet tekeen vähä roiskeläppää, niin aamulla saatat herätä palokunnan sisälleryntäykseen nälkäisenä ja kämppä tuhoutuneena tai vaihtoehtoisesti; et enää herää.

Ja jos nyt verenpainemittari olisi käytössäni, veikkaisin, että sekin halyttäisi "dead dead dead"

Onnea vain.Torstai 17.06.2010 21:55

En nyt taas käsitä.

Luuleeko scene-emo boyt, että suoristusrauta, puolipitkät hiukset, skeittarit, bändipaita ja pari huulikoruu tekee niistä hyvännäkösiä? Edes noilla varusteilla ei peitetä kusipäisyyttä (huom. edes sillä lippiksellä, joka on nolosti vinossa) tai sitä et oot hyi vittu.

Vähä viiltoi käsiin ja oot true ja kaikkien ylistämä sankari?(ainakin omien kavereittesi piirissä.)

Sitten ku intti koittaa ja hiukset pois (paitsi jos oot nössö ja käyt sivarin. Nyyh letti!!!11!) niin oot ihan poruna ja kukaan ei enää haluu sua ja sun rumaa finninaamaa, jota yrität peittää hiuksillas. Lisäksi oikeesti käytät himassa laseja ja et voi lähtee mihkään ilman piilareita. ZOMG joku voi oikeesti nähä sun naaman!

Oks muijat tyhmiä vai sokeita? Onko se poikaystävän muka qma ulkonäkö joku esittelykappale? Ei niin mitään jakoo...

Lisäksi scene/screamo/emo streotypia on rajusti laumaeläin. Yksin ihan hissukoita, mut porukassa kauheita koviksia. Kuuntelee kännykästä jotain "vitun kovaa mättöö" kuten attack attackia, breaking benjaminia ja sit sitä "über tykkii" broken´n cydee.......

Ja voi vittu ku en osaa edes kirjottaa niiden nimiä edes daa oikein. Eipä paljon paina mun nenän päällä.

Ai että mua vituttais saada täällä IRCISSÄ kommentteja, jotka on raiskattu sydämillä ja OOT NIIN KAUNIS OMMAA PERSE:llä. Ja arvatenkin tähän kirjotukseen ei muita kommentteja tulekaan kun ko.

Ps. gief cmnts plz<3<3<3<33<3<3

Ihmisinhokkeja.Maanantai 07.06.2010 05:21

Eniten ärsyttävät mm.

-Superhyper ylipirteät "Kaikki on niin vitun ihanaa ja hymy perseessä"

Esimerkkinä yksi outo nainen bussissa muutama päivä sitten: Seisoskeli ja hymyili kaikille ja mulkkas muakin vähän väliä :)))))))) ilmeellä ja sit ku se hyppäs pois bussista, katto kaikkia ja heilutteli että "moro moro, minä menen nyt, katsokaa vihiii"

-Angst-ihmiset, kaikki on perseestä... Tarvitseeko selittää?

-Kieriskelen itsesäälissä ja olen hylkiö, vaikka mullon 2345087 tuhatta parastakaveria

-Oon sun kaveria silloin, kun tarvitsen jotain/hyödyn susta jotenkin

-Lähennyn sun kanssa koska aikeenani on viedä sun poika/tyttöystävä

-Tekopyhät, "Vau upee tatska" ja selän takana "siis ootteko nähny miten kauhee leima"

-Haekko?

-"Tiedän just miltä susta tuntuu"-tyypit

-"Minun mielipiteeni on oikea" FUUUUUUUUU--

-"Tupakoiminen on vitun typerää ja vain imbesillit dokaa_mut en tuomitse sua"

JA PALJON MUITA MUT GRAAH:.............:A::A::.. ärsyttää liikaa jatkaakseni.

Että osaa olla ihana nainen..Keskiviikko 19.05.2010 01:53

Ihan itkettää kun Doro on niin kaunis ja upeen äänen omistaa! *__*
Ps. Doron Fight albumi on vielä ihanampi kun tää cover.


Luv her<3