IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Thinspiration ja muuta sairasta settiä.Sunnuntai 23.01.2011 22:03

Miten oma minäkuva voi vääristyä niin että näkee oman 45 kiloisen ja vaikkapa 160 senttisen ittensä lihavana?

Aloin netistä lueskeleen sairastuneiden blogeja ja kuolemalta kuulostaa.
Lähes jokainen päivä alkaa sanoilla "vaaka näytti liikaa" ja kilomäärä jatkeeks. Katoaako sairastumisen myötä myös itsesuojeluvaisto ja elämänhalu? Muuttakoot vittu johki missä sitä ruokaa ei ole, ja tuokoot sellainen nälkäänäkevä tänne, jolle ruoka varmasti kelpaa. Turha hyvinvointivaltiossa vikistä.

Sairauteen yleensä liittyy myös jonkinasteinen masennus ja siitä kumpuava itseinho. Eikö olisi helpompi vain tappaa itsensä ku kiduttaa kehonsa äärimmilleen ja kuolla siihen, että elimistö sammuu yksi elin kerrallaan.

Miten anoreksia nervosaa sairastavan pään sisälle pääsee niin, että saa hänet itsensä tajuaan kuinka vaarassa hän oikeasti on?
Sitten nämä kaloreiden alituinen tarkkaileminen. Eihän anoreksia nervosa ole mitään ilman ortoreksiaa siinä kyljessä. Mistä sitä voi todella tietää paljonko yksi salaatinlehti sisältää kaloreita tai vaikka yksi leipäpala. Paskapuhetta sanon minä.

Vituttaa oikeen kuunnella normaalipainoisten kavereiden jauhamista siitä, kuinka lihavia he ovat ja kuinka tavoitepaino on se ja se. Haluaako porukka oikeesti tahallaan itselleen jonkun syömishäiriön vai onko se vaan jotain sairasta huomionhakua?

Kyllä mua enemmän viiksettää nuo thinspiration ihailija sick motherfuckers kun läskit ihmiset. Harvemmin kukaan kirjottaa läskiblogia ja siitä kuinka paljon tänään pitäs vielä syödä että tulis 15000 kalorii täyteen.

Itseäni henkilökohtaisesti ei kiinnosta kytätä mitä syön, haluan vain tuntea itseni kylläiseksi ja maha täynnä olen onnellisempi ja paremmalla tuulella. Ei ihme miksi lihavia sanotaan lepposiks. Ja on se Atrian mainoskin oikeessa.

Älkää ainakaan minun seurassani puiko kuinka haluatte laihduttaa, jos olette normipainoisia tai jo valmiiksi laihoja. Siinä tapauksessa olen tukena, jos omia varpaita ei näe mahansa takaa ja haluaa lähtee vaikkapa lenkkeileen.

Kiitos.

TUPAKOINNIN LOPETUS PITÄÄ!Keskiviikko 15.12.2010 21:22

Eilen tuli 3 viikkoo savuttomana :)
Ensinnäkin ilmeisesti ei riittänyt se, että joudun maksaan yli 400€ takaisin asumistukea kun tuloni (mitkä vitun tulot) olivat kesällä liian suuret ja sain silti asumistukea.

Nyt onkin sitten työkkäri päättänyt evätä mun työmarkkinatuen kunnes valmistun ammattiin, täytän 25 tai olen ollut 5kk töissä. Hienoa, eipähän tartte mennä mihkään työharjottelushaisseihin. Sieltä ei meinaan muuta saakkaa ku työmarkkinatukee.

En ole kuulemma tarpeeksi ahkerasti hakenut koulutusta (hain vain kahteen mestaan, vaikka piti hakee kolmeen. Anteeksi inhimillisyyteni, kun en tuota 3 vähimmäismäärää tiennyt/tajunnut!!!!!)

Taitaa demokratia tarkoittaa nykyään sitän että köyhät köyhemmiks ja rikkaille rahat. "Äänestä kahdesta paskasta se vähemmän paska."

Kumma ku ikuisilta sossupummeilta ei vaadita koskaan mitään, mutta meiltä vähemmän pohjasakoilta (lue: käydään jokseenkin hyvin töissä ja haetaan kouluihin ja yritetään pärjätä ilman sen suurempia avustuksia) evätään kaikki, vaaditaan lappua lapun perään ja SILTI ei kuulemma tehä mitään...

Enhän mä tässä olekaan ollu töissä kun kesäkuun alusta asti ja pärjännyt niillä rahoilla, vaikka vaan kahta päivää viikossa teenkin!

HAISTAKAA NYT JO PITKÄ VITTU JA EVÄTKÄÄ MULTA SAMANTIEN RUOAN OSTAMINEN, KAVEREIDEN TAPAAMINEN, HENGITTÄMINEN, LASKUJEN MAKSAMINEN, UNOHTAMINEN, TEKOPYHYYS JA VAIKKA INHIMILLISYYS!

EI mulla muutaku...Maanantai 13.12.2010 18:02

FUCK THE DUCKFACE:
milen-a

AND FUCK THE LEGGINS:
LoadedGun

Oks nyt kiva kun näytät lussahtaneelta platic queen barbilta? Tiedättekö mitä barbeille yleensä käy kun niitten naamaa ja päätä tarpeeks vääntelee? No tietenkin irtoo. Kyllä mä haluan... tai ei sillä ole mitään väliä mitä mä haluan. Pointtina kuitenkin; tuolla ankkapärställä ei saa mitään muuta kun iskun naamaan.

Eikö ihmiset tajua mikä on rumaa ja mikä siedettävää? Onhan se ihan kiva jos haluu pimppasa jäädyttää kahenkyt asteen pakkasella vain sen takia, että kuvittelee näyttävänsä hyvältä.

Oi, housumuoti, tule jo takaisin!

Voisin hyvin palata ysikyt luvun puoleen väliin ja alkaa käyttää trumpettifarkkuja ja toppahousuja. Sillon tiedettiin millaiset vaatteet sopivat Suomen talveen. Mielenkiinnosta haluisin verrata virtsatietulehdusten lukumääriä 90-luvulla/2010. Nykyään muuta näekään kun villakangastakkeja ja UGG feat. leggins. Mitä vittua hei? Legginssit on vain hienompi nimitys pitkille kalsareille aka tykeille.

O tempora O mores!

PUM!Keskiviikko 08.12.2010 00:04

Nyt on sitten piirretty kaikki karikatyyriukkelit MM (13) mun jo aloitettuun tatskaan ! =)

Tattoo includes these members:

-Marilyn Manson
-Twiggy Ramirez
-Gidget Gein
-Zim Zum
-Andy Gerold
-Daisy Berkowitz
-John 5
-Chris Vrenna
-Madonna Wayne Gacy
-Sara Lee Lucas
-Ginger Fish
-Olivia Newton Bundy
-Tim Skold

Mukana ei ole Zsa Zsa Speck, Rob Holliday, Wes Borland ja Mark Chaussee niitten lyhyiden jäsenyyksien takia (joo joo nussikaa pilkkua Vrennakin oli Mansonissa vain n. vuoden eli yhtä vähän aikaa ku Chaussee. Vrenna vaan oli mukavampi piirtää.)

Ainiin!Torstai 25.11.2010 20:56

Lopetin tupakinpolton lopullisesti 3 päivää sitten ^^

Tässäkö uusi NIKO92 ?Maanantai 22.11.2010 16:30

gohan

Jeesus, miten uskomatonta paskaa... En tiedä pitäskö itkee vai nauraa...

Ihanaa, Toijala!Torstai 11.11.2010 14:51

Onhan se aivan vitun jees, kun ihmiset, jotka eivät minua henkilökohtaisesti tunne, varoittavat minusta "Et kai vaan hengaa sen Koskisen Jassun kaa? Menee meinaan sunkin mainees." Onneksi uudet tuttavuudet tutustuvat minuun IHMISENÄ, eikä kuulopuheiden ja ennakkoluulojen perusteella. Ja pisinaikaisimmat RAKKAAT YSTÄVÄT ei välitä mitä musta puhutaan, koska tietää kuinka vitun loistava tyyppi mä oon jos sille päälle satun.

En tosissaan usko, että te joka sortin imbesillit ymmärrätte paskanvittujakaan tästä tekstistä, koska ootte eläny jossain kuplassa, missä kaikki on virheettömiä ja, jossa virheet ovat epäinhimillisiä. Onneksi te jokainen muu ootte niin vitun täydellisiä, ettei kukaan voi teitä sanoa huoraksi, lutkaksi tai joka paikan höyläksi sen perusteella että olette jutelleet baarissa jollekkin.

Ei kukaan pääse MINUN pään sisälle kattomaan mitä oon tehny ja mitä en. Ja jos satun jollekin juttelemaan, se ei tarkoita automaattisesti, että olen kyseisen henkilön salarakas. Ilmeisesti ei voi jutella kenellekään ilman, että koko kunta luulee että on vaihtanu limaa myös. Ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin kenelle MINUN asiat kuuluu? Ei näemmä ainakaan minulle.

Voisitteko vittu pitää sen päänne kiinni niin kauan kun oikeasti tiedätte asioista FAKTAtietoa!?

Se on turha alkaa spekuloimaan kuinka minä olen perseestä jos on vain kuullut huhuja, joita MINÄ EN OLE vahvistanut todeksi. Voin pitää huolta siitä, että tällaiset ihmiset, jotka jauhavat muista ihmisistä perätöntä shittiä, saavat ikuisiksi ajoiksi "Kyylä-paskanpuhuja-selkäänpuukottaja-tekopyhä-teeskentelijä-leiman"

Ei teidän umpiluisiin päihin varmaankaan mahdu mitään, kun tästäkin asiasta saa niin saatanan monta kertaa vinetä. Onneksi sitä saa mitä tilaa.

Ja jokainen voi ihan oma-aloitteisesti mennä imeen äitinsä tissiä, kun ei muutakaan hyvää osaa muiden eteen tehdä. Kaikki taitaa olla vaan niin vitun kateellisia, että minulla menee HYVIN! Itseasiassa olen HELVETIN ONNELLINEN LÄLLÄLLÄÄÄ, VITUN MULKUT.

Kiitosta vaan aivan vitusti ku jaksoitte lukee, saatanan talipäät :)

Ystävällisin ja rakkain terveisin Jasmin <3

Ei vidu...Maanantai 25.10.2010 17:44

Ettekö te saatanan äpärät tajua että legginssit ei ole housut?

Eräskin neitokainen piti HARMAITA TYKKEJÄ housuina ja pompotteli pitkin Tamperetta. Miksi miehet ei sitten pääse seduloihin pitkissä kalsareissa, kysynpähän vaan.

Ja nyt tää uus villa_housu_muoti... ei oksetus sentään. Tempasempas sellaset pöksyt jalkaani ja isken vielä kivan vyön palan painikkeeks. Mitähä vielä? Vedetäänpäs vaikka verhot stringeiks ja painellaan vähä shoppaileen.

Joo, hyvä ku Halloween tulossa, voisin pukea ittelleni jotain tän hetkisen muodin mukaista ja jokkut trendipellet kehuis mun asua ja NORMAALIT ihmiset kauhistelis.

Meen öljyään itteni ja leikin illalla liukkaria.

Paska juttu sinänsä...Keskiviikko 01.09.2010 01:38

Pipsa sanoo (22:32):
aaaaw :3
Mullon vähän kakkahätä :)

P o i m i n sanoo (22:32):
No käyppä kakilla :)

Pipsa sanoo (22:33):
kohta kun se alkaa kurkkiin purkkiin ^^

P o i m i n sanoo (22:35):
^^ minä kakin tossa eilen vai toissapäivänä semmoisia pieniä pyöreitä papanoit varmaan 15 samalla kerralla :3

Pipsa sanoo (22:35):
:3
Mulla tulee pötköö!

P o i m i n sanoo (22:35):
:D

Pipsa sanoo (22:35):
sellasta, joka ei meinaa katketa ollenkaan ^^

Pipsa sanoo (22:36):
onneks ostin sun luo ne keittiösakset :DDDDD

P o i m i n sanoo (22:36):
Niinpä :D