IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Tämä ei ole angst vaan faktoja rivissäMaanantai 01.06.2009 01:47

Voin sanoa suoraan ja hymyillen että olen maailman hirvein tai ainakin toiseksi hirvein akka. Minulta puuttuu omatunto ja mikään ei tunnu miltään. Voin sanoa ihmisille tosi pahasti, enkä edes tajua kuinka hirveän loukkauksen olenkaan ladannu päin näköä. Toisaalta teen sen täysin tahtomattani ja vahingossa. Kamalaa kun loukkaa toista ja sitten ei edes itse tajua sitä kun joskus pienellä blondiviiveellä. Lisäksi teen tosi paskamaisia ja en osaa sanoa ei. Saatan sopia näkeväni 12391980 tuhatta ihmistä samana päivänä ja sitten olenkin kaamea narttu kun en muistakaan nähdä kaikkia. Olen aika sukka valehteleen mutta hyvä jättään kertomatta tiettyjä asioita. On muutama asia, jotka olen peitellyt niin saatanan hyvin vuosia. Eli käytän armotonta puheripulia defenssinä, siten että ihmiset luulee tuntevansa minut, vaikka todellisuudessa monikaan ei tiedä minusta mitään. On ristiriitaista kuitenkin että minua pystyy lukemaan kuin avointa kirjaa. Esim. minusta näkee heti, kenen seurasta en liiemmin välitä ja kenen seurassa viihdyn. Kavereille saatan tarjota, vaikkei itselläkään olisi yhtään mitään. En pidä siitä, ettei minulle kerrota heti jos ei viihdy seurassani, esitetään kaveria ja heitetään roskiin. Olen kummallinen kombinaatio kaikkea ja en mitään, naurua ja viheliäisyyttä, kauneutta ja rumuutta. Pysykää kaverit vieressäni niin minäkin olen teidän <3

<3:lla PIUSA^^
1. Bändi:
Lauantaina eli huomiseksikin kutsuttuna nauhoitetaan kitara ja basso ja maanantaina laulut ja sitten onkin neljän biisin demo valmis. MySpace valmistunee kanssa tässä kun saadaan aikaseks. Keikkoja tulee viimeistään loppukesästä. Niistä infoon myöhemmin. Arvostan muitakin kellaribändei, on toi osin tosi rankkaakin touhua. Miten vitussa ei voi oppia omien biisien sanoja? retard gay

2. Musiikki:
Marilyn Mansonin uuden levyn ilmestyttyä en voi ajatella mitään muuta kun sitä miten se herra aina yllättää minut iloisesti. Ei Jeesus, kun rakastan tätä. Kaikki muut tulee kakkosena, vaikka kuin tykkäisinkin Jeffree starista ja Wedistä. Poppi on ihan kuraa, räppi sun muu on suolesta mielestäni ja iskelmä, voi härän kelli............

3. Hiukset:
Nää on kyllä nyt siinä pisteessä että sivuilta ei paljon lyhkäsemmäks saa ja väri on kulahtanut. Huomenna värjäilen pinkkiä lisää! Rakastan tätä kesätukkaa, ihanan viilee kun ei oo ihan joka puolella hiusta! Ällöttävää kun jollain on saatanan rasvanen ja kulahtanu väri hiuksissa. Sit kun kysyy kerrankin et "miten sun hiukset näyttää nyt erilaisilta, kävitkö kampaajal tms?" yleisin vastaus on "Ei kun pesin nää" HYI SAATANA.

4. Humalatila:
Tänään tartun pulloon, on niin pirun hyvä fiilis. Huomennakin tartun pulloon ja lähden Tampesteriin joraan! Että soitelkaa tai piikatkaa minulle. Olen aina seuraa vailla tositarkoituksella! Jorataan yhdessä ps. Täysi-ikäisyys plussaa, ei välttämätön ;) Tykkään pitää hauskaa, mutta suonette anteeksi pienet angstit välillä. Oon oikeesti ihan mukava!

5. Kesä:
Vihaan hyönteisiä, paitsi hämähäkkei! Siis hyi vittu kaikki MC koppakuoriaiset ja ripe raput saatana. Sitten onkin jo kakkaa lumella ja pissat kiskoilla. Lisäksi inhoan auringonottamista. Ällöttävää kun ihmiset käristää itteensä tuolla ja sitten on hiekkaa pimpissä, ihossa melanooma ja sitten tulee itku. Suihkurusketus, toinen ällötys. Voin kuvailla niitäkin ihmisiä yhdellä sanalla: porkkana.

6. Odottaminen:
Perkele että ottaakin aivoon! Jos ollaan sovittu että nähdään viideltä, niin tarkoittaako se että nähdään kuudelta? Siinä sitten tapitetaan kelloo ja vedetään röökiä kaksin käsin, kunnes kaveri kävelee rauhalliseen tahtiin "ai sä oot jo täällä" !!!!!!!!!! "niin eihän meidän pitäny nähdä kun tunti sitten"


Rauhallista viikonloppua t: ärrimurrikeksinylisyöjä<:

Ystävän ja tosiystävän ero.Keskiviikko 27.05.2009 14:58

Ystävä saarnaa mitä oletkaan mennyt tekemään kun näin joudun maksamaan takuusi ja hakemaan sinut putkasta keskellä yötä. Ystävä valittaa myös siitä kuinka hän nyt joutuu viemään puolestasi kamasi autoon, koska siinä samassa rytäkässä kun putkaan jouduit, mursit kätesi, jalkasi ja sait aivotärähdyksen. Lisäksi viimeiset rahat menivät siihen saatanan takuuseen.

Tosiystävä istuu viereesi ja toteaa: "Nyt ollaan muuten kusessa."


Tosiystävä_pirialesta<3

GrotesqueTiistai 26.05.2009 21:04

Grotesque, lyhennettynä Guro, on sairasta. Ihmiset silpovat toisiaan eroottisesti, joskus ehkä myös alistavasti. Voisin pitää siitä, jos se olisi aluksi vain henkistä silpomista. Silpoisin maailmasta vääryydet. Silpoisin itsestäni orastavan omantunnon, pahat ajatukset hyviä ihmisiä kohtaan (joskaan en usko että sellasia on yhtä paljon kun ilkeitä ihmisiä) Silposin jo silpoutuneen tasa-arvon, feikatut ihmisoikeudet, olemattoman rehellisyyden,uskollisuuden ja rakkauden. Voisin silpoa itseni fyysisesti, myös minua pettäneet "ystäväni", poikaystäväni, tyttöystäväni ja ne harhaluuloiset, jotka luulevat että pidän heistä.
Voisin raiskata raiskaajia ja tartuttaa satiaiset niihin, joilla niitä ei vielä satu olemaan. Voisin lahjoittaa synkän sieluni sitä tarvitseville ja antaa piiskaa niille, joilla on jo perse ruvella ja toukat avohaavoissa. Syöksisin suolavettä silmiin. Heittäisin pelastusrenkaita Aidsin tartuttajille ja vetelisin tulpat kalastajien veneistä.Tekisin jäynää naapureille ja piilottaisin niiden koiran, olisin se petollinen auttaja, joka minulle ollaan oltu.
Tekisin niinkuin tämä maailma on meille tehnyt.
Tekisin niinkuin tähän maailmaan vaikuttaneet ihmiset ovat tehneet.
Tekisin palveluksen vaikutusvaltasimmille henkilöille.
Sekoittaisin pakan ja jakaisin kortit uudestaan.
Mutta tekisin tämän kaiken vain kuvainnollisesti.


(Tämä on tosi vanha kirjoitus päiväkirjani kätköistä)

Eniten galleriassa vituttaa mm.Tiistai 26.05.2009 18:19

Ihmiset jotka vaihtaa nimimerkkiänsä jatkuvasti. Mikä vittu siinä on ettei voi olla sillä BarbieLover:lla loppuelämäänsä, vaan pitää vaihtaa se esim Bratz4ever:ksi? Ja toisena yleensäkin vituttaa nuo nimimerkit, joissa pitää olla jotain rawr,mau,jau,moi-sun muita loppuliitteitä, pilkkupilkkuja ja hattuhattuja. Itse olen helkkarin tyytyväinen PIUSA:an. Se on yksinkertainen, helppo ja tarkoittaa pillua.

<3:lla PIUSA

Ainiin ja tässä noita päätteitä lisää pk:ni kätköistä:D

PIUSA#blogcomments

Miehien kiinnostuksen kohteetTiistai 26.05.2009 05:04

Jos on tarjolla hieman pyöreä, uskollinen, luotettava, mukava, kaunis ja huumorintajuinen nuori nainen, jonka elämänasenne on kunnossa, niin ottaako mies silti vaihtoehto kakkosen joka on;
Hoikka, timmitissinen, pyöreäperäinen, pettäjä, kasvoiltaan ei minkäännäköinen, absit omaava, kusipää, jonka elämän asenne on "haistakaa kaikki niin vittu kun oon näin kuuma" ?

Meneekö ulkonäkö luonteen edelle? Kiilaako pinnallinen plasticbody herkän ja rehellisen naisen eteen?

Onko nainen vain palkintopokaali, jota on kiva esitellä kavereille uuden bemarin kyydissä? Nostaako hyvännäköinen meikkipellevatipää miehen itsetuntoa? Ei taida olla enää se uusi BMW mulkunjatkeena, vaan se, kuka istuu repsikkana.

Silicon´baby-with-no-goodattitude85

Uteliaisuus ei ole katoava luonnonvaraMaanantai 25.05.2009 20:38

Miten ihmiset onkin niin saatanan utieliaita. Esimerkkinä, kun joku kuolee ja siitä tulee lehtiin uutinen. Kun perustetaan muistoyhteisö, niin sinne liittyy ihmisiä osoituksena tuesta kuolleen ihmisen läheisille, sitten voi keskustella tuntemuksistaan muiden kanssa ja jakaa surun. Hieno ele, mutta tarvitseeko tuntemattomien ihmisten liittyä yhteisöön vain siksi että saa tietää mihin ko ihminen kuoli? Sitten kun on saanut selville että "Ahaa, siihen se kuoli.." niin otetaan osaa ja kadotaan yhteisöstä "Hengessä mukana" lauseen nojalla.
Ehkä asia ei koske minua, mutta kummastelen vain.
Ja uusi esimerkki, jonka näen kun katson ikkunasta ulos.... Naapuriin pysäköi ambulanssi tossa vartti sitten, niin eiköhän yks äijä jääny oikeen istuun rappusille ja kyylään kuka sieltä kannetaan paareilla pihalle. Jos ite olisin se jota kannetaan ulos, saisin varmaan raivokohtauksen kun joku kyylää. Olettaen että olisin tajuissani. Ei jumalauta, saako ihmiset jotain sairaita kiksejä, siitä että jollain menee huonommin kuin itsellä? Vai mistä pursuaa toi ylenpalttinen kiinnostus toisten asioihin. Onko ihmisillä sitten itsellä niin tylsä elämä että täytyy kytätä ja puuttua toisten asioihin?

nimim. Sori_ränd0m89
Miehethän jakaisin kahteen ryhmään;
Persemiehet ja tissimiehet

Persemiehet himoavat perseitä ja ei ole väliä millaiset tissit on, kunhan istumalihakset on kunnossa. Siitä voi napata kiinni kaupassa, nakkarijonossa, baarissa, kadulla, seksin aikana. Kohde voi olla tuttu, kaveri, fuckbuddy, tuntematon, nuori, vanha, huora. Ovatkohan nämä miehet tietoisia että niiden kahden pakaran välistä löytyy reikä, josta myöskin, uskokaa tai älkää, naisetkin paskantavat, ulostavat, heittävät pökäleet. Perse on sitä varten myöskin että jos satut lentämään Reinoilla jäisellä pihatiellä, kun haet postia aamusta, niin se hieman pehmentää sitä jumalatonta tälliä, minkä hanurisi kokee. Nyt alkoi sattumaan häntäluuhun kun ajattelin asiaa...

Tissimiehet janoavat niitä kahta palluraa, jotka killuvat naisen leuan alla. Melooneja voi kyylätä muuallakin kuin kaupan HeVi eli hedelmävihannes osastolla. Oikeastaan missä vain. Niistä voi napata kiinni samoissa paikoissa kuin persetekstissä ilmenee ja kohteet ovat samoja. Ovatkohan tähän ryhmään kuuluvat miehet tietoisia että nuo löllyvät lihakasat ovat täynnä ihraa, rasvaa, läskiä, epämääräistä kudosta ja maitorauhasia. Ovat varmaan tietoisia. Tosin jos joku nainen marssii virolaisen kauneusklinikan ovesta tissit törröllään, ne eivät taida olla enää täynnä noita edellämainittuja mömmöjä, mutta jotain etovan kovaa, epäluonnollisen pyöreää ja nöpöttävän terhakkaa muuta mössöä.

Olen tyytyväinen että minulla ei paljonkaan noita palluroita missään ole ja saan näin toteuttaa androgyynisyyttäni ihan rauhassa (en rauhasessa, hyi) Mutta mikäs siinä jos tykkää

lolita´makesMe_horny89

Mihin on jääneet mehubileet?Tiistai 19.05.2009 01:46

Olen pidemmän tovin harkinnut pitäväni minun kämpässäni pyjamabileet! Tarjolla sipsiä, limua, joku saa tuoda Twisterin, poppareita (ei hoppareita), hyvää musiikkia (esim Jeffree Star, se on tarpeeksi iloista ja samalla rääväsuista) ja mikä parhainta TYYNYSOTA!

Nykyään nuorten tekeminen liittyy tavalla tai toisella alkoholiin. Aina ollaan a) etsimässä hakijaa, kun ikää ei ole b) ryyppäämässä keskellä kylää ja tämähän johtaa siihen että mennään tukka putkella poliiseja karkuun viinapullot ja kaljakassit kolisten c) Jos joku ehdottaa että mennään käymään kaverilla, vastassa on kysymys "saako siellä juoda/onks porukat kotona?" ja mottona "ei me sinne selvinpäin mennä".
Koulussa keskustellaan maanantaina ja tiistaina kuinka helvetin perseet oltiin edellisenä viikonloppuna ja mitä kaikkea hukkui ja ketä nussittiin. hihihihi. Sitten koittaa keskiviikko ja voikin sanoa jo että "JES YLIHUOMENNA ON PERJANTAI" ja sitten toistuu sama kaava hakija-perseet-yöpaikka-kuvio...

Haluaisin viettää yhden perjantai illan niin että siihen ei liittyisi alkoholia vaan hyvää mässyä, upea seura ja vielä mahtavammat leffat ja pelit! Aamullakin voisi herätä ilman hedaria ja darraa, eikä tarvisi hävetä edellisillan tekemisiä. Lauantaina voisi tuskitta ottaa uudestaan! Silloin toistuisikin kuvio Kauppaan ja mässyä-meille-hauskaa !

Limbbar1_PIUSA^^