IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Ensin Schitzophrenia pyytää minua telttakaveriksi, kunnes tajuan että pitää ostaa kahen päivän lippu ennen kun voi ostaa lipun leirintään. Noh, hommahan luonnollisesti kusahti. Sitten aloin miettiin miten helvetissä saan rahaa, kun minähän en aikuisen hintaa junassa maksa. Hienosti: JUNNUNA SIIS! Sitten fleccjew ilmoittaakin ettei pääsekään Kuopioon, juuri kun minä olen saanut järjestettyä rahat ja kaikki kuntoon että vittu pääsen sinne Kuopiorockin ulkopuolelle dokaan kaikkien mahtisonnien kanssa. Sitten päätetään, että "joo no minä jään sitten fleccjewille Pieksämäelle ja dokataan siellä pe-su" Päätän, että menenkin sitten jo ylihuomenna mäelle, miksi sitä turhaan odottelee perjantaihin, kun torstai alkaa t-kirjaimella ja juon vain teellä alkavina päivinä eli tiistaina, torstaina ja tänään. Niin ei saatana, fleccjew ilmoittaa että kaverit lainaaki sille satasen ja että päästäänkin Kuopioon. Olin ihan et mitä satan, täällä oikein tapahtuu?
No nyt edittinä tähän miten asiat ovat:
Menen siis ylihuomenna Pieksämäelle, dokaan illan Rassen kans, perjantaina otan pari loiventavaa ja uuteen nousuun, Teija hakee meidät ja suunnataan autolla kohti Kuopiota ja aletaan rankka ryyppäys laatunarttujen ja kaikkien muiden machohoratsujen sun muiden liibalaabalehmien kanssa.

Ps. montako Nyasismin demoa otan mukaan? Ketkä kaikki sen nyt haluaa, otan vain sen verran kun niitä varmasti menee! Että nyt sit HEPPIÄ pöytään !!
Meteorologi kattoo ylös ja toteaa "Voi vittu mikä taivas!" ja gynekologi kattoo alas ja toteaa "Voi taivas mikä vittu!"
Mitä yhteistä on nykynuorisolla ja Jeesuksella?
-Molemmat asuu kotona kolmekymppiseks ja jos ne tekee jotain, se on ihme.

Manne, ryssä ja neekeri ovat samassa autossa, kuka ajaa?
-Poliisi

Mitä saat kun ammut pyöräilevän mustalaisen?
-Pyöräsi takaisin

Mikä on neekereiden ehkäisyväline?
-Clearasil. Se ehkäisee mustapäitä syntymästä!

mitä martti ahtisaarella on jalkojen välissä?
-"marakassit"

Loistavat vauvavitsit : DDD

- Miksi synnytyksessä on mukana lämmintä vettä?
- Jos lapsi syntyy kuolleena, saadaan lihakeittoa.

- Mikä on vaaleanpunainen ja muuttuu punaiseksi napin painalluksella?
- Vauva tehosekoittimessa.

- Mikä pomppii kahdeksankympin nopeudessa?
- Vauva joka on sidottu auton perään.

- Miksi vauva putosi keinusta?
- Sillä ei ollut käsiä.

- Miksi sikiö ylitti kadun?
- Se oli kiinnitetty nitojalla kanaan.

- Mikä on vaalea ja kiipeää naisen säärtä pitkin?
- Koti-ikävää poteva abortti.

- Mikä on hauskempaa kuin vauvojen naulaaminen seinään?
- Vauvojen repiminen irti seinästä.

- Mitä eroa on vauvan ja sipulin viipaloimisessa?
- Sipulin viipaloiminen itkettää.

- Mitä voi tehdä neljästä kuolleesta vauvasta ja ikkunalasista?
- Kahvipöydän.

Nyt saan kaikkien vihat niskaani, jotka ei tykkää mustasta huumorista = D ite nauroin noita vauvavitsejä niin että meinas perse ratketa. Camoon, ei noin ole oikeasti tapahtunut, ne on vain vitsejä (juuri niinkuin sinäkin, rakas lukija) : D

aaaaaa haluan rakkautta... Sunnuntai 26.07.2009 15:51

...mutta että tällä luonteella, KYLLÄ!! ;)

Ihmiset sanoo, että ei se pelkkä kuori, vaan se mitä on sisällä. Mutta miksi sitten on nämä saatanan kauneusihanteet ja pakkodieetit? Siis jos on sairaalloisen lihava, niin tottakai siinä vaiheessa ajattelee dieetillä enemmän terveyttään kun että "enemmän chicksei/machoi mulle" Muijat tälläytyy baariin ja herranjumala jos vessassa ei olekaan peiliä !! Tyypit ajattelee oikeasti enemmän miltä näyttävät muiden silmissä kuin mitä edes itse tajuavat. Käyttävät vaan veruketta "Omaksi iloksenihan minä meikkaan, käyn salilla, syön kaikenmaailman mömmöpöperöitä pakosta ja soitan bändissä." Jos ei voisi vittuakaan kiinnostaa mitä muut ajattelevat, niin tekisi juuri niinkuin tykkää, eikä juuri niinkuin muut olettavat sinun tekevän. En väitä, että muiden miellyttämisen tarve olisi paha ollenkaan. (Itsekin voisin sanojani harkita kaunistaa.) Sillä siitäkin nousee haloo jos joku on ihan paskanen ja resunen, kulkee ympäri kyliä ja haistattaa vitut tai käy päälle.

Niin ja voisiko joku selventää miten tämä kaikki liittyy otsikkoon?

Ystävällisin terveisin: Vitun PIUSA89

Ihmiset on vitun idioottejaLauantai 25.07.2009 04:35

Miksi vetää rasti tissivakonsa päälle, blurrata tai smudgettaa se, kun voi ottaa kuvan, missä se saatanan vako ei näy? Vai täytyykö niiden sillä ilmoittaa että "Hei minulla on tissit!" Minäkin voisin pyllistää kameralle ja vetää rastin anukseni yli jeejee.
Galleriahan on sitä varten, että kommentoidaan ihmisten kuvia? Miksi ihmeessä sitten laittaa näin: "Tosi upea kuva, ps. sori oon rändom" Vituttaa tää ihan suunnattomasti. Vois ottaa kommentoinnin pois päältä, nii ei tulis mitään tollasia läskipäitä kommentoimaan rändomina.

Toinen asia joka raastaa mun kuupan verille on se, että joku linkkaa oman kuvansa päiväkirjaan ja sanoo "plz cmnt" tai "voin ommaa<3" kun luulee olevansa jotain. Tai muuten vaan linkkaa oman kuvansa "kattokaa laitoin tämmösen kuvan (linkki), pidänkö vai poistanko?" En minä ainakaan laita kuviani tänne siksi, että muut saa päättää mitkä niistä poistan. Ei saatana mitä ääliöitä liikkeellä.

Kolmantena tulee nää "mun kuva" ruikuttajat. "KATTOKAA BOKSI" "kommailkaa, kommaan takas" niin ja samaan sarjaan tulee päivänkuva "läpät" esim "salee muokattu" "kahen kilon siika" "vanha" Graah, alkaa vituttaan. (joo, tästä kirjotin jo aiemminkin, mutta tää on kestovitutuksen aihe)

Niin ja neljäntenä tulee asiaan (lue:galleriaan) liittymätön vitutus. Nimittäin jankkaajat. Kuinka saatanan rasittavaa on kun polttelet vitutukseesi (tai muuten vaan) röökiä ja joku tulee pummiin tupakan tai jämiä? Sitten kun sanot, että et heitä tai et jätä jämiä, niin alkaa se vitullinen ruikutus ja jankutus. "Jättäisit ny." joka yleensä höystetään perustelulla "en oo saanu kolmeen tuntiin röökii, mua vituttaa tai kauheet niksat" Mites helvetissä SINUN niksat liittyy MINUN tupakkaani? Hanki omat tai lopeta tupakointi.

Voisin huutaa koko maailmalle...Tiistai 21.07.2009 04:36

... että rakastan teitä kaikkia ja olen taas niin helvetin onnellinen, mut katotaan huomen uusiks XD!

Vaikka mullon alahampaassa reikä, etuhampaitten välissä toinen ja takimmainen ylähammas murenee silleen et minun kielestä roikkuu epämääräsiä lihan palasia ja veri roiskuu, niin koen olevani elämäni keskipisteessä :))) tätä koko komeutta koristaa levinneet meikit kun itkin juuri ensimmäistä kertaa elämässäni ilosta !

Olin tossa eilen (maanantaina) sateessa Särkänniemessä ja maksoin itseni kipeäksi pelkästä aluelipusta, hodarista sekä limusta. Kävin myöskin ihkaekaa kertaa näsinneulassa ja se oli huisin upeeta, vaikka koin kauhuskenaarioita mielessäni pelkällä hissimatkalla ylös ja alas :))) vitun hissit. Olin liimautuneena seinään ja tärisin pelosta, jännityksestä ja paremmasta seurasta, mitä kukaan voi toivoa!

Jännäkakan määrää housuissani lisäsi myös lisäkauhuskenaariot siitä, jos koko hökötys kaatuis tai kun putois sieltä ylhäältä. Siinähän ehtisi silmissä vilistä koko elämä kuorrutettuna sillä että tajuaisit kuolevasi muutaman sekunnin matkalla alas että "nyt minä kuolen, nyt minä kuolen, nyt minä kuolen. PLÄTS!"

Ps. särkänniemessä puputin hodariani älyttömän suloisien ankanpoikasten kanssa, joista yhellä kutisi perse ja se kulki perä edellä, ennen kun kutina loppu ja se hyppäs takas pöpelikköön. Nauroin itsekseni että "kyllä on emo saanu munaa kun on noin monta poikastaki :)))"

RAKASTAN TEITÄ IHMISET

Webbasin itekseni, ah olen kaunis ;__;<3Sunnuntai 19.07.2009 17:20

Tässä teille faktaa!Sunnuntai 19.07.2009 01:40

People call themselves as a reliable persons, but in real life they can´t be as one.
All your maggots in your own pie.
All your friends you can´t rely.
All your mistakes you can´t deny.

Pessimistic world is going to be even worse but not only in your wildest dreams.
This is the motherfucking worst place.
In this world is one big worm inside.
And that the biggest worm is you.
Peitin suuni käsilläni, huoahdin ja olin hämmentynyt.
Katsoin kuvaa räpäyttämättä silmiäni, olin hämmentynyt.
Nanosekunissa mielessäni välähti koko tapahtuma, kaikki viimeistä piirtoa myöten.
Tunsin ensimmäistä kertaa katumuksen ja vain siksi että olin rikkonut jotain abstraktia.
Olin rikkonut lasisen häkkisi, heittämällä kiviä idylliisi. Kuvassa näytit niin onnelliselta.
Yhtä onnelliselta kuin minä silloin sinun kanssasi. En tarkoittanut pahaa, en tarkoittanut hyvää, en oikeastaan tarkoittanut mitään. Olenko sittenkään se tunteeton paskiainen? Jokin sisälläni helähti. Otin käteni suun edestä ja tajusin, että sinua minä rakastan.
Kuiskasin "anna anteeksi", suljin silmäni tiukasti kiinni ja kyynel liukui huulilleni. Sinua minä rakastan.


;___; itken........ olen sisältä läpimätä. tunteeton..... VITTU