IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Silky grass lyricsTorstai 23.02.2012 21:28

I lost my wisdom. I had enough. I´m struggling

forward with no keys. Baby, my road is rocky. Do

you want to follow. Don´t touch me you´ll

disappear. Don´t you dare.


(ch)Lines in the sand, slowly, fade away. My only

love is not here to stay. This is just a cruel

game you play. I should have known it and now it´s

May.


I found my madness. Can´t get enough. I´m pleasing

my feet with no shoes. Honey, this is silky grass.

Do you want to lay down? Look at me and you´ll

here forever and ever.


I lost my madness. I had enough. I´m not filling

you with my love. Darling, my heart is heavy. Do

you want to swallow your tears again. They are not for

me. Your tears are no for me.

JEE JÄRKKÄRI <3Keskiviikko 08.02.2012 16:09

Onko hienoa kun isi ostaa sulle tonnin järkkärin ja sit otat peilikuvia profiilin täydeltä?

Kyllä niitä peilin kautta näppästyjä surkuotoksia saa ihan normi digikamerallaki, ei ne kuvat siitä järkkärin 100mpx laadusta parane.

Ite oon helvetin tyytyväinen vm 2005 Samsungin kameraan. Kuvia saa otettua gallerialaadukkaina, enkä tarvitse studiolaatua. Valokuvaajatutuilla voin sit otattaa pro-kuvat jos tahon.

T: Yhyy_galtzu_raiskas_laadun89

Rusketusraidat vittu hyiPerjantai 20.01.2012 19:09

Kattelin tossa jonkun naikkosen kuvia ja sillä oli ihan törkeen kamalat raidat tissien yläpuolella. Onko vitun hienoo ku sun ruttus ja kannus on valkoset ja oot muuten ruskee? :D:D:D:D

Näyttää varmaan aika saatanan nololta alasti. Ite oon aina boikotoinu auringonpalvontaa ja solariumia. Porukka haluaa väkisin istuttaa itteesä melanooman tai muun ihosairauden? Siitä vaan, I´m not in!

"Oo sää kalkkitabletti hiljaa." Voin ollakki, mut oonpahan hiljaa pidempään ku yksikään teistä paskanraiskaamista syöpäpesäkkeistä elää :DDDD

terv. Hyvän maun, tissien ja vitun rajoissa666

EtusivuPerjantai 13.01.2012 01:08

Tissien ryöpsäytyskuvilla ja nakuilulla pääsee etusivun suosituimpiin, mutta miksi vitussa minä oon siellä?

MULLAHAN ON JUMALAUTA VAATTEET PÄÄLLÄ! :D
Enkä tietääkseni heruttele näitä rusinoitakaan?
Ehkä vaan ruma naama kerää katsojia :) lol

O tempora O mores :3Keskiviikko 04.01.2012 11:04

Aggression purkua :DPerjantai 25.11.2011 23:12

ViiltelyKeskiviikko 02.11.2011 22:26

Mikään ei oo nolompaa :::D::D:DD HAHAHHAHHAA

"kukaan ei välitä sniiif, vois vaan kuolla yhyyy, viiltelen koska se helpottaa."

LOL :DDD En ainakaa kehtais kävellä missään ne esillä... Dear Lord...


KUOLE POIS SITTEN XD

Big FuckerMaanantai 24.10.2011 23:45

Ootteko koskaan kelannu menevänne BB-taloon?

Onko mitään oksettavampaa, kuin kattoo kun limat vaihtaa omistajaa kaiken kansan edessä ja joka kansan kesken? Varmasti on porukat ylpeitä kun äitin oma rakas pikku-horo pääsee ihmisten ilmoille takasin.

Kyllä on toiki formaatti vajonnu alas. Ensin näytettiin porukkaa oksentamassa, suihkussa ja paskalla, nyt näytetään kun ne nytkyttää peiton alla ja sitte kiistää kaiken "iihihi ei me nyt mitään ihiihihi se oli vaan sellanen hihii mulloli vaatteet päällä" Ahaa ja miljoona (idiootti)suomalaista on väärässä kun ovat nähneet sen säälittävän nylkytyksen? Kyllä nyt perkele kaikki tietää miltä paneminen näyttää, vaikka se peitto siinä päällä retkottaiski.

Aivan, ja mistähän tiedän tämän kaiken, jos en oo ite kattonut ko. ohjelmaa? Anteeksi, että minulla on silmät ja korvat ja töllö. Sattui oleen se kanava päällä ja koska olen niin laiska, etten jaksanut nostaa persettäni datailultani, että olisin napannut säätimen ja vaihtanut kanavaa, päätin sivusilmällä vilkaista tämän äärimmäisen idiotismin multihuipentumaa ja vituxhan se män. Tai sanotaanko vitutuxexhan se män.

Ja sitten toi vitun Siv Anita WTF?! Kun siltä kysytään suora kysymys (joka oli kaiken lisäks ilmiselvää) "Onko sulla silarit?" vastaus on "Ehkä." Se, että on blondi Norjasta, jolla on ilmiselvät silarit, niin täytyy viel vetää jotain roolia.. Ihan kun se älykkyysosamäärää muuttais, jos se olis rehdisti vastannu "On." Silarit ja älykkyysosamäärä kulkee käsikädessä?

Ja miksi ihmeessä BB-taloon otetaan ne kaikista vitun tyhmimmät tyypit, tai noi jotka poraa ja hokee v*ttua kokoajan? Mistä lähtien kiroilemisen sensurointipiipitystä on ollut viihdyttävää kuunnella?

Ja sitten tuo suomalaisten elämän eliksiiri; alkoholi. Voi, että kun halutaan pileet, että päästään koko Suomen kansan eteen perseileen ja paneen. Vau, viihdettä katsojille? Ketä kiinnostaa paljukuolaaminen, punkkajynkky ja satakielikurkku? Ilmeisesti ei ihmisillä oo omaa elämää ollenkaan seurattavana, kun pitää kattoo porukan noloilua telkkarissa.

Toiset saa tyydytyksen punkkajynkystä ollessaan telkkarissa ja toiset saa mielihyvää myötähäpeilystä, kun kattoo tota sairasta vatipäiden paneskelua.

Get a life.
Vitutusavautumista pöllyää jälleen!

Ellei ite otsikko jo ala raksuttaan niin aiheena tietenkin kaikemmaaliman pikadieetit, eli itsemurhavälineet.

Mitä helvettiä siis? Luuleeko ihmiset tosiaan näännyttämällä ihtesä saavansa pysyviä tuloksia ? Kyllä sen nyt järkikin sanoo, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Oli kyse mistä vaan. Tässä tarkoitan aterioita. Jos jätät aamupalan väliin--> päivästä nälkä, jos jätät lounaan väliin--> illalla vielä kovempi nälkä. Syöt omenan iltanälkään--> vatsa kouristelee (tai ainakin mulla) MITÄ PASKAA!

Koko maailma pyörii nykyään kiireen ympärillä. Kiire sinne tänne tonne, äkkiä kaikki mulle heti nyt, myöhästyn bussista, myöhästyn sieltä täältä tuolta, oho unohin syödä, ei se oliki tarkotus, koska haluun äkkiä jenkat pois ja mahan pois ja kaulaihrat pois ja..........
Mä hengästyin pelkästä ajatuksesta, että...

Oon niin skeptinen kaikkien pikadieettienkin suhteen. Miks kaiken muunkin pitää nykyään olla juostenkustua? Ketään enää kiinnosta enää mitä terveellinen/terveys tarkoittaa? Joo, jättäkää vaan syömättä ja koittakaa olla vesikuurilla. Tervetuloa puutostaudit. Säälittävää. Jos laihduttaisin, tekisin sen järkevällä vauhdilla, että tulokset pysyisi. Siihen laihtumiseen ja tuloksien ylläpitämiseen vaaditaan elintapojen pysyvä muutos!!! NYT ALKAA NELJÄN PÄIVÄN PIKADIEETTI JEE OON LAIHA VIIDENTENÄ PÄIVÄNÄ JA KUUDENTENA KAIKKI ON JO TAKAS VYÖTÄRÖLLÄ JA PERSIISSÄ. VITTU ENS VIIKOL UUSIKS. Muistilapuissakin lukee "osta röökiä" että näläntunne unohtuis.

Ja sit pliis nää tyypit jotka on valmiiks luurankoja tulee avautuun kuinka läskiä on tuolla ja täällä. Puristelee eri kehon osia, kuinka joka paikasta pitäis saada vielä senttejä pois ja näyttää koiranpentuilmettä "Kato mua, oon lihava". Multa ei heru sympatiaa. Tokasen vaan, että "No niin ootki, hyi vittu mikä ihrakasa."

Kysynpähän vaan, että kuka haluaa pirtelön? :) --->