IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Sorry seems to be the hardest word?Perjantai 04.12.2009 14:31

Mitä tää on? Ensin vituttaa kun kaverit kohtelee ku kapista lunttua, feidailee sun muuta jännää, sit ei yhtäkkii vastaa ees viesteihin, jotka lähetän täysin vilpittömästi. Sitten pärähtääkin puhelimeen muutama todella itsekäs viesti jossa pahoitellaan kuinka perseelleen elämä on HEITÄ kohdellut ja mielettömät anteeksipyynnöt perään ja että "voidaanko olla taas kavereita?"(Kyse ei ole siitä etten arvostaisi anteeksipyyntöä, tai olisi kiitollinen siitä, mutta se vain on vähintä ja suotavinta mitä voi tämän jälkeen tehdä.) Jos kerran kavereita ollaan, niin miksei vaikeuksista voi puhua ja pyytää apua, vaan on pakko rypeä itsesäälissä ja omassa paskuudessaan? Sitten minä vain syyllistän itseäni siitä ettei kukaan halua edes puhua kanssani ja pidän itseäni ja omaa käytöstäni syypäänä kavereiden feidailuun. Sitten käykin ilmi, että eheei se olekaan ollut minusta johtuvaa. OLEN SIIS JUMALAUTA ITKENY ITKUNI AIVAN TURHAAN SAATANA. Oikeuttaako oman elämän kolhut kohtelemaan kavereita kaltoin? -Näemmä.

Yleensä porukka sanoo että antaa anteeksi muttei koskaan unohda, mutta minulla se menee toisin, kusisemmin, päin. Unohdan, mutta anteeksi en tule antamaan. Minua ei montaa kertaa tarvitse feidata/loukata/käskeä, että tajuaisin oman arvoni. Olen paljon arvokkaampi kuin kukaan niistä, jotka minulle paskoja tekevät.
Tiivistettynä: Jos minua tarpeeksi tasasella tahdilla kohtelee väärin, niin että kärsin siitä, minä unohdan asian enkä välttämättä edes suutu, mutta välimme eivät koskaan tule olemaan entisellään, sillä välissä on kitkana minun anteeksiantamattomuuteni. Siinäs mietitte sitten oliko oman elämän potkimisen jälkimainigit järkevää/soveliasta purkaa minuun feidailuna sun muuna.


Elämänohje Jasminilta: Asettukaa toisen asemaan ja katsokaa toisen osapuolen perspektiivistä sama asia, niin tiedätte mikä on oikeasti pahasti tehty. Se avaa huomattavasti laajemman näkökannan ja itsekin tajuaa ettei helvetissä näin voi toimia.

Love & beans ! Nothing personal, just teenageangst again.

...MARILYN MANSON XD

FGFC820<3Sunnuntai 15.11.2009 15:18

Koko keikka alko Cruci-fiction in space:lla

Dried up, tied and dead to the world
Disposable teens
Sweet dreams
We´re from America
The beautiful people
Rock´n roll nigger
If I was your vampire
Rock is dead
The dope hat
Four rusted horses
Devour
Pretty as a swastika
The love song
Irresponsible hate anthem
Coma white

Muta en musta.
Oli aivan tajuton keikka! Twiggy_ ja Gutcake olivat kanssani ja kiitos Halo_Guardian:lle ja Gutcakelle bussimatkaseurasta! Mä olen tosi poikki vieläkin ja kädet tutisee kun miettii että pääsin koskemaan idoliani. Ei saatana, voin kuolla onnellisena. Keikalla sattui kaikkea muutakin hauskaa, mutta kerron vain kysyville, kun en jaksa hehkuttaa tässä.

Soittivat aika paljon uutta matskua, raamatunpolttosetti, ja TWIGGY KITARASSA WTF, lisänä myös outo muu juttu; MANSON SOITTI KITARAA?

Tutisevin käsin kuittailee oma pikku PIUSA.

Ps. Sain silmänvinkkauksenkin kaupan päälle ;)


ME_VERY_HAPPY_NOW!!!!!

Joo mä soitan perässä...............Torstai 22.10.2009 00:26Eikä olis pahitteeksi, jos mainoksenakin telkkarissa.
Pistää ajatteleen asioita. Miettikää omalle kohdalle !

Kauhujeni hammaslääkäriPerjantai 09.10.2009 13:32

AIVAN VITUN HIRVEE KERTA!!!

Mulla porattiin takimmaista ylähammasta 35min ! Sattu vitusti, puudutus oli se kivuttomin juttu. Nyt sit yritän jäystää leipää kun en ennen lääkäriä mitään syöny. Mun hampaassa oli niin iso reikä, että siitä oli murentunu 2/3 pois. Ei se särkeny eikä mitää. Siis kun sitä hammasta porattiin (en voinu puudutuksen takia avata suuta ku ihan vähän lisäks vihlomisenkaan takii en kyenny JA se oli tosiaan ihan takimmainen ylähammas) mun koko pää tärisi ja ajattelin, että mä kuolen. Mun nenä oli tukossa ja kurkku täynnä limaa samalla kun näillä olo kolme tuhatta instrumenttia mun suussa. Yritä vittu ite hengittää tai edes nielasta. Kaiken huippu on se, että tästä kivusta ja tuskasta pitää maksaa melki KOLKYT EUROA. :
)


Tänään Helsinki.

Stephen LynchTorstai 08.10.2009 19:42

Mentiin Maikun kaa ostaan vähä mäd krokkia Viialan ärrältä. Siinä sattui olemaan sopivassa suhteessa mopopoikia vitutuskäyrääni nähden. Ostin juomani ja olin suuntamassa ovelle. Eikös siinä ollutkin tiellä kasa mopojengiläisiä. Olin todella turhautunut joutuessani odottamaan ulospääsyä avoimesta ovesta. Miettikää kaksi (2!) sekuntia kului ja minulla meni hermot. Tein siis henkilökohtaisen ennätykseni turhautumisnopeudessa. Tokaisin pojille tyynen rauhallisesti huoahtaen "Painuisitteko nyt vittuun siitä?" Maikun räkänen paskanauru komppaili taustalla. Tässä vaiheessa omakin pokkani petti kun tajusin kuinka rasittavalta pystyin kuulostaan. Poitsut jotain naureskeli ja minun hymyni hyytyi. Kysymys kuuluukin; Montako sekuntia siihen hymyn hyytymiseen meni? Voisin päästä Guinnesiin ennätyksellä; Lyhimmät hermot ja pisimmät piuhat.

Kiitos kärsivällisyydestä lukiessanne tätä :---) Nimim. Kiihdyn nollasta sataan n. kahdessa sekunnissa