IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Sulfiittirock 29.8.2009 Valkeakoski !Sunnuntai 30.08.2009 21:07

Ilta oli loistava, keikka meni helvetin hyvin! Kiitos mukaan päässeille kavereille, tuntemattomille ja järjestäjille! Muutama bisse menikin talon piikkiin, eksyttiin takahuoneeseen, vedettiin shotteja ja eturivissä moshattiin, myöskin meidän uutukainen tulokas moshas. Jesse sai vahingossa esiintyjärannekkeen ja kuvailikin sitten meitä, kiitos siitä. Kuvia tulee myöhemmin ja koko keikka videoitiin! Sen pääsee ehkä hamassa tulevaisuudessa löytämään netistä. Keikan jälkeen olinkin sitten naamallani bändiläisten kanssa, meno oli huikea. Selvittiin ilman suurempia mokailuita ja välispiikitkin skulas. Eka keikka takana ja olin lavalla kuin kotonani. Keikkaan mahtui happinaamari, ilmainen iso kossukola (joku yleisöstä tarjosi, thänks), hikeä, roudausta ja rutkasti alkoholin juomista ja kiittelyitä. Helvetti, lava on toinen kotini!
Muistakaa että tissit on tissit ;)

Nyasism kiittää ja kumartaa <3

Lisää analyysiä BB-ihmisistäPerjantai 28.08.2009 17:24

Ensinnäkin, BB:stä tulee VAIN turhia julkkiksia. Onko kukaan niistä saanut mitään vakkariduunia, aina ne ovat palanneet sinne kaupankassaksi mistä ovat tulleetkin. Ja chat-juontajaksikin pääsee ihan muita kanavia pitkin jos välttämättä haluaa mennä ylipirteilemään ja ärsyttään ihmisiä sinne. Siitä paskasta täytyy vielä maksaa. (olettaen että joku on vielä rehti ja maksaa tv-luvat.) ASIAAN. Onko BB:stä tullut yhtään "hyvää" julkkista? Kaikki tuntuu olevan joko sekopäitä, silikoniblondeja tai muuten vaan julkisuudenkipeitä taviksia.
Kun eksyin toljottamaan niitä mitä ihmiset olivat vastanneet, kun kysyttiin että miksi taloon haluaa, niin järkytyin kun joka toisen suusta tuli "haluan julkisuutta, haluan naamani ruutuun, haluan et ihmiset tietää kuka mä oon" SIIS mitä ? Taas päädyn lausahdukseen että ihmiset on mun mielestä ihan vitun vammasia idiootteja.

Tässä syitä miksi MUUN MUASSA en haluaisi BB-taloon:
- Ilman MUSIIKKIA 3kk, ei tule onnistuun, enkä myöskään jättäis bändiä niin kauaksi aikaa. Vittu ne sai jotain ihan paskaa musaa kuulla ekana päivänä ja oli ihan kikseissään?
- Ilman puhelinta, okei, pinnallista mutta totta, en tule toimeen
- 11 muun kusipään seassa hillumassa, joita ei voi sietää vitun vertaa. Miksi hankkiutuisin idioottien ympäröimäksi, jotka kiljuu ekana päivä siitä, että näkee takapihalle?
- En haluaisi pestä pilluani tai ajaa karvojani koko Suomen katsellessa.
- Tuntisin oloni koerotaksi häkissä, kun sieltä ei pääse pois eikä sinne tule mitään, lisäksi annetaan vitun rankkoja tehtäviä, joiden selvittämiseen voi henkisesti kuolla
- Vihaan kompromisseja ja tuolla ne olisivat välttämättömiä, ei kiitos.

Sitten tämän Aso show:n jälkeen Ragnar... Lukasin Raksun profiilisivun kommentteja ja tältä näytti:

27.08.2009 21:37 <IJUSTEATMYSELF> voooita !:P
27.08.2009 21:37 <IJUSTEATMYSELF> siiisii siinä voitaaat ;)
27.08.2009 21:44 <MILLAA--> aaa ooooot paraaaaas
27.08.2009 21:48 <-miikkA`> RAKSU <33
27.08.2009 22:30 <minnAsi`> siiinää voitaaat:P
27.08.2009 22:37 <Jasumoij> SINÄ VOITAT;)RAGNAR OOT IHANAA<33 <oon syntyny virossa:D
27.08.2009 23:00 <ellagrauh> voita :P <3
27.08.2009 23:02 <^kepa> BB Raxu (Fanclubit)
27.08.2009 23:02 <CandyMonster> raksu<3
27.08.2009 23:15 <ollinalle> Toivon et voitat, ei helvetti kyl on sulla sit aika moinen vyöry näitä kommenttei ku tuut pois talosta :D
28.08.2009 03:14 <maisteri^> tyrkky poika mee himaas
28.08.2009 06:40 <jayceee__> :rolleyes:
28.08.2009 07:48 <Natalieh> oot ihana ;D
28.08.2009 11:58 <lilllaa-> båst! :P
28.08.2009 12:46 <Sörsseli> raksu voittoon!:D
28.08.2009 13:09 <wÄl> aah oot paras ! <3
28.08.2009 13:44 <ANNARAWR> 28.08.2009 12:46 <Sörsseli> raksu voittoon!:D
28.08.2009 14:06 <MixyyH> <3 <3

...Olen sanaton. Mitä helvetin järkeä tonne kirjoitella että "Voita, voita voita<33333" kun kyseinen henkilö pääsee lukemaan kommentit vasta talosta päästyään. Taitaa olla aika vitun hienosti järjellä raiskattu nämäkin poloiset.

Kiitos ja näkemisiin !! -PISSED OFF PIUSA

´´´´´^^´´´Perjantai 28.08.2009 04:28

Kävin röökillä ja istuin IhQlla muovituolil d44 ja sit se olikin märkä ja huusin jAu´. Aww se oli tosi kylmä, mut kestin sen kuin miäs! Olenhan helmiWeli Kampista<333 Mun kissakin on niin truu et se sanoo mAu. Sen nimi on läyräwhakasulkuviivaviiva. Meinasin menettää yöuneni kun tulin partsilta takasin!11!! Mun kissani oli syöny jonkun Tigerin which rawr and stuff : < Sit mulle tuliki jo tÖrQeet NIXAT ja menin takas vetään röökii!!!!11! Miettikää jos mutsi olis nähny, olisin ollu niin KUOLLU :S:S:S:S Mut h3i eix oo noloo, olin jollain wannabe crocseil tos. KELATKAA JOS JOKU OIS NÄHNY, EN OO MIKÄÄN NOLO LANDE :OOO Huomenna meille vois tulla pari frendii (noorääwsasd´´ ja tiiJau-) näyttään niitten uusii Guccei ja Paul Frankkei!!! UUUW varmaan Ihanei!! Sit blurraillaan parit kuvat IRCCIIN <3 Ne on oikeesti mun Luottoi<3<3< en koskaan päästä irti<33

Ps. Haluuks joku poksiin ;))<33 ?

Kulmakarvat, muut karvat ja valaatTiistai 25.08.2009 15:20

Inhottaa, jos ihmiset ei pidä huolta esimerkiksi kulmakarvoistaan. Antaa rehottaa niin että vastaantulijaa alkaa oksettaa sinun ykk:t. Toinen asia myöskin kyllä etoo. Jos haluat olla true gootti ja vedät kulmakarvat pois ja aivan sama millä sen teet, mutta piirrät tilalle viivat, niin koita edes tehdä se feilaamatta ja nolaamatta niitä, jotka ne oikeasti osaavat piirtää.
Kainalokarvat, pillunkarvat ja säärikarvat uimarannalla on yhtä ällöttävää katsottavaa kun läskit ihmiset (koska minä en tajua miten ihminen voi saada itsensä paisutettua valaaksi) Noniin ja taas tulee näitä "älä mee paikkoihin, jossa on läskejä tai karvasia ihmisiä jos noin etoo." Voisiko joku valaista millä voisin välttää näkemättä niitä. Niinpä, helpommin sanottu kuin tehty. Kiva kattella pikaruokapaikassa kun sisään vyöryy ihravuori, jonka on hankaluuksia mahtua ovesta sisään tai kantaa tarjotin pöytään, sillä mahaa löytyy. Ällöttää myöskin liian laihat, riisitautisilta näyttävät ihmiset, kuten minä. Siksihän minä mäkkärissä usein käynkin, että saisin sitä lihaa luitten päälle, mutta eipä tepsi :---) Laihuuteni salaisuus varmaan piilee siinä, että tuhlaan tehokkaasti energiaani muiden arvosteluun, vaikken itsekään mikään missi ole. Mutta kuten olen jostain lehdestä lukenut "Orgasmi päivässä pitää kupan pimpassa... eiku." Ei sillä kai sitten väliä ole miten sen orgasmin saa; yhdynnässä vai katsomalla peiliin.

Rakkautta_ilmassa_PIUSA<333

TiivistänPerjantai 21.08.2009 13:17

Moi, kävin juuri vessassa ja huomasin siinä paskalla istuessani, että "Hei ei vittu, mullahan on pillussa karvoja!" No aloin siinä sitten niitä mittailemaan ja osa oli sellasia kitusia 0,1 senttisiä ja sitten toiset 3,2cm. Mittauspuuhista päästyäni aloin laskemaan niitä, mutta menin sekaisin seitsemänkymmenenkolmen kohdalla, koska en tiedä mikä luku sen jälkeen tulee, koska olen niin lapsi vielä. Tässä välissä perseeni muuten revähti, tuli meinaan sellanen jööti tuolta anaalin junaradalta. Mutta ei se mitään, aloin ottamaan kuvia anaalitapeistani, niitä löytyy 14kpl ja lisäksi erilaisista housuistani, että voin jakaa iloni kaikkien muiden kanssa, jotka myöskin peittävät "paikkansa" moisilla jutuilla, joissa on kaksi lahjetta. Lisäksi kirjoitan siitä nyt päiväkirjaani. Voitteko kuvitella, että tällainen keskenkasvuinen angstinen teinigootti osaa käyttää kameraa juustohöylän sijaan? Kyllä minua hieman ahdisti ajatus kamerasta viiltovälineenä, mutta päätin kuitenkin kokeilla. No alastonkuviahan siitä tuli tietenkin, ei kai kukaan viiltele vaatteiden läpi? Minulta on kysytty että onko minulla vaikea elämä kun vain kirjoitan päiväkirjaan agstpask... siis aivan loistavia merkintöjä. Onhan minulla, aina silloin kun kaljapullo on edessäni ja olen yksin, siinä on korkki kiinni, minulla nolla hammasta eikä avaajaa missään.
Mitä tästä opimme?
.

..
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Pidä avaaja mukana =)

Marilyn Manson interviewTiistai 18.08.2009 18:51

"I don´t respect anything, I am terrible person." MM

Ah, niin ihanan ilkeää! :D
http://www.youtube.com/watch?v=WUMY4jKRph4&feature=related
Interviewers: "We said that you are the smartest person in the world"
Marilyn: "Yeah, I knew it" :D

Ensin nuo puhuvat anaaliseksistä ja sitten: 3:47 - 3:49 :DDDDD

"I just wanna be the sexiest guy."
Olin vielä kännissä kun hamuilin ulko-ovelle. Tukka sojotti ja hikiset puoliksi pestyt meikit valu naamalla. Näytin aivan jäätävältä rataharakalta siis. Luulin, että joku pimppas ja rassas minun ovikelloo, mutta ei. Välioven takana maassa pilkotti pieni lappu. Ei tarvinnut edes kyykistyä, kun pystyi lukemaan kissan kokoista tekstiä. Repesin paskaseen nauruun kun tajusin mitä lapussa luki. "Taivas... miten pääsen sinne?" Nauruni volyymia lisäsi se kun aloin miettimään minkä näköinen ilmeeni oli ja minkä näköisenä ovelle menin.

PIUSA vs. JEHOVAN TODISTAJAT part 2

To be continued... XD

Sain taas virikkeitä puida vauvajuttujaLauantai 15.08.2009 19:06

Kiva laittaa kuustoistatuhatta kuvaa galleriaan... ...VAUVAN VAATTEISTA, ennen kun se äpärä edes syntyy XD Mitenkäs sitten suu pannaan kun kakara syntyykin kuolleena tai tulee jotain muita komplikaatioita? "Tällaisen pipon ostimme pikkuiselle" Oujee, kun kakara onkin vesipää ::::D Piposta on saatanasti iloa... Kivasti nuttu päässä, sidottu leuan alta on, vähän kireellä ettei veri kierrä, nuttu on punainen, hattuhyllyllä kesät, naulakon päällä kivasti, hyvästi.

<3:lla bandi

Mikä tässä mättää?Perjantai 07.08.2009 06:49

Minua on ahistanu se, että kaikki hyörii kimpussa ku kärpäset paskassa, eipä ennen tätä bänditouhua ole moista tapahtunu. Heti ku status nousee nanomillinkään ja minusta voisi olla hyötyä jossain(V.I.P-passit yms. oheissetti) tai minua voisi käyttää hyväksi jotenkin (rahan tarjoaminen kaikissa muodoissa) niin naamakin alkaa miellyttään. Ennen tätä kaikkea, olen ollut se kylmä kusipää. Mihis se fraasi onkaan kadonnut. Hupsista saatana. Ihmisillä tuntuu olevan ennakoinnin viiltävä vaisto perseessään tai raha tatuoituna seteleiksi verkkokalvoille. Vaikkakaan en ole vielä oikeastaan yhtään mitään, vaistoan että kohta minua viedään kuin teuraslehmää, eniveis:

Ihmisten ajattelutapa:

Kihlasormus sormessa miehellä/muuten vaan varattu = naiset:"grr oot kuuma, lähekkö jatkoille?"
Ei kihlasormusta ok-näköisellä miehellä = "ei kiinnosta"
Hyvännäköinen ei-kukaan = "naaah en panis"
Ruma rokkari = "grrr ; )" (sukupuolet kumminpäin vain)
Ruma auto, tavallinen mies ajaa = "No voisin kerran koeajaa... siis miehen"
Hieno luxus Lexus, ei-minkään-näköinen-mies ajaa = "Auton voisin ottaa, mutta kuskia en panis"
Ruma vanha äijä+rahaa = "Nain sen, ootan että se kupsahtaa ja saan rahat"


Haistakaa kaikki runkkarit vittu

Synnytyskertomuksista sen verran...Perjantai 07.08.2009 02:13

... Että hyi nyt vittu soikoon! Ällöttävää, kun joku kertoo kuinka monta senttiä missäkin vaiheessa "paikat" on auki. Väkisinkin tulee mielikuva ylitsevuotavasta rutusta, josta näkyy vauvan päälaki. Kuka oikeasti haluaa kirjoittaa pillunsa koostumuksesta ja siitä kuinka monta senttiä se aukeaa minuutissa. Ei reva ole mikään auto, josta voi kertoa kuinka nopeasti se kiihtyy nollasta sataan tai kuinka paljon se ottaa osumaa kun painetaan talla pohjaan ja rysäytetään metikköön (huom. ajattele sillä toisella mielellä, niin tajuat)
Miettikääs, kun tiedän äitinne olisi aikoinaan kirjoittanut lehteen julkisesti oman vittunsa leveydestä synnytystilanteessa. Aivan samalla lailla täälläkin voi kuka tahansa sen lukea. Ja toinen on tämä kalvojen puhakisemis-juttu "kalvot puhkaistiin klo. 12.46 ja sitten annettiin troppia, että supistukset muuttuisivat säännöllisiksi" Siis ilman tuota tietoa en olisikaan voinut jatkaa elämääni. "Kätilö tarkisti paikat." nam.
Niitä on mielestäni mielenkiintoista lukea, jos niissä on paljon lääkärisanastoa ja jätetään yksityiskohdat vähemmälle.
Ja nyt tulee vihaista kommenttia "et ole koskaan synnyttänyt" "kersa narisee taas" "on sulla hankalaa" "ei niitä ole pakko lukea" No, kyllä on hankalaa kun kerrankin olisin jonkun synnytyskertomuksen mielenkiinnosta lukenut, niin sieltä pamahtaa rillu silmille ilman minkäänlaista varoitusta. Alkaa tuo juuri syömäni donitsi kurkkiin, ellei aamupalatkin.

<3: Epiduraalipiikkikammoinen turmion kätilö89