IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Videoblogi jatkuu kahdella meikkausosalla:Keskiviikko 23.02.2011 18:40


"vitun elohiiri"

..jaa toinen....


"Kyllä, nukuin nämä nappulat naamassa."

Siitä sitte vaan pällisteleenKeskiviikko 23.02.2011 01:17
Jo on karmeeta settiä plus että nauran omille jutuilleni :<

Ootteko niin staroi et...Sunnuntai 20.02.2011 23:49

Olen tästä kirjottanut tuhat kertaa, mutta silti. Miksi juuri tähtiä?

TÄHTIÄ, WTF.....

Mielipideteksti alkaa:

Voiko tähtitatuointeja sanoa hienoiksi ja omaperäisiksi? Musta ne on karseita, oli ne missä tahansa. Mikään tatuointi ei ole niin mielikuvitukseton ja mitäänsanomaton.

Tosi omaperäistä, jos haluutte vaikka perheenjäsenet tatskata jollain tavalla kehoonne, niin tähdet on kaikista paskin keino siihen. Joka toisella on tähtiä kehossaan ja niillä on muka niin hyvät selitykset taustalla. Oikeesti, ei ole vain keksinyt mitään ja on ollu pakko saaha joku tatska.

Kukin tietty tekee mitä lystää omalla kehollaan mut multa ei saa minkäännäköstä tuuletusta tähtitatuoinnin ansiosta. Mä rakastan kaikkia tosi omaperäsiä, jopa huvitatuointeja. Tähdet saa mun veren kiehuun...

En voisi edes piruuttani leimata itteeni tähteä. Enkä muuten leimaa muillekaan (yhtä yhdistä pisteet juttua lukuunottamatta, joka ei ollut alunperin mun tekemä.)

<3:lla Ime_tähtee89

Vituttaa vol. päättele ite.Lauantai 19.02.2011 01:38

Mä niin vihaan tyyppejä jotka kuuluu joko "Myyn ja esittelen puolialastonta kroppaani kuvissa kävijämäärän nousun (luulen myöskin näyttäväni hyvältä duckfacella) ja oot sexy kommenttien toivossa."

Hankkikaa oikeasti elämä. Saatteko te jotain sairaita kiksejä siitä, että +40v. papat ja vuorostaan 14v. kimittäjä helarit laittaa samaa kommenttia "tissit" "sua ku sais, oot niin pantava <3<33" Onko teillä oikeesti niin huono itsetunto, että on pakko naarata tollasta kommenttia?

Jos joku tulee sanoon (esim. minä) oman mielipiteensä et "oot aika ruma mun mielestä" niin alkaa armoton vastakommentointi, kuinka MINÄ olen ruma. Ja vain siksi etten kohottanutkaan neidin itsetuntoa.

Te ootte säälittävää sakkia minun mielestäni. (huom. ilmaisin mielipiteeni.)

Ja "Mullon habaa, kattokaa ny vittuku mä bodaan."

Joo-o, ei sillä bodilla mitään kunnon naisia saa. Korkeintaan aivottomia vatipäitä, joille olet vain esittelykappale. Tosin sitä te itteenne täynnä olevat kuntoilijat haluatteki. Mä en kattelis äijää, joka peilaa itseensä useemmin kun minä. Minä se nainen suhteessa olen!

T:kyl kyrsii vittu89

Thinspiration ja muuta sairasta settiä.Sunnuntai 23.01.2011 22:03

Miten oma minäkuva voi vääristyä niin että näkee oman 45 kiloisen ja vaikkapa 160 senttisen ittensä lihavana?

Aloin netistä lueskeleen sairastuneiden blogeja ja kuolemalta kuulostaa.
Lähes jokainen päivä alkaa sanoilla "vaaka näytti liikaa" ja kilomäärä jatkeeks. Katoaako sairastumisen myötä myös itsesuojeluvaisto ja elämänhalu? Muuttakoot vittu johki missä sitä ruokaa ei ole, ja tuokoot sellainen nälkäänäkevä tänne, jolle ruoka varmasti kelpaa. Turha hyvinvointivaltiossa vikistä.

Sairauteen yleensä liittyy myös jonkinasteinen masennus ja siitä kumpuava itseinho. Eikö olisi helpompi vain tappaa itsensä ku kiduttaa kehonsa äärimmilleen ja kuolla siihen, että elimistö sammuu yksi elin kerrallaan.

Miten anoreksia nervosaa sairastavan pään sisälle pääsee niin, että saa hänet itsensä tajuaan kuinka vaarassa hän oikeasti on?
Sitten nämä kaloreiden alituinen tarkkaileminen. Eihän anoreksia nervosa ole mitään ilman ortoreksiaa siinä kyljessä. Mistä sitä voi todella tietää paljonko yksi salaatinlehti sisältää kaloreita tai vaikka yksi leipäpala. Paskapuhetta sanon minä.

Vituttaa oikeen kuunnella normaalipainoisten kavereiden jauhamista siitä, kuinka lihavia he ovat ja kuinka tavoitepaino on se ja se. Haluaako porukka oikeesti tahallaan itselleen jonkun syömishäiriön vai onko se vaan jotain sairasta huomionhakua?

Kyllä mua enemmän viiksettää nuo thinspiration ihailija sick motherfuckers kun läskit ihmiset. Harvemmin kukaan kirjottaa läskiblogia ja siitä kuinka paljon tänään pitäs vielä syödä että tulis 15000 kalorii täyteen.

Itseäni henkilökohtaisesti ei kiinnosta kytätä mitä syön, haluan vain tuntea itseni kylläiseksi ja maha täynnä olen onnellisempi ja paremmalla tuulella. Ei ihme miksi lihavia sanotaan lepposiks. Ja on se Atrian mainoskin oikeessa.

Älkää ainakaan minun seurassani puiko kuinka haluatte laihduttaa, jos olette normipainoisia tai jo valmiiksi laihoja. Siinä tapauksessa olen tukena, jos omia varpaita ei näe mahansa takaa ja haluaa lähtee vaikkapa lenkkeileen.

Kiitos.

TUPAKOINNIN LOPETUS PITÄÄ!Keskiviikko 15.12.2010 21:22

Eilen tuli 3 viikkoo savuttomana :)
Ensinnäkin ilmeisesti ei riittänyt se, että joudun maksaan yli 400€ takaisin asumistukea kun tuloni (mitkä vitun tulot) olivat kesällä liian suuret ja sain silti asumistukea.

Nyt onkin sitten työkkäri päättänyt evätä mun työmarkkinatuen kunnes valmistun ammattiin, täytän 25 tai olen ollut 5kk töissä. Hienoa, eipähän tartte mennä mihkään työharjottelushaisseihin. Sieltä ei meinaan muuta saakkaa ku työmarkkinatukee.

En ole kuulemma tarpeeksi ahkerasti hakenut koulutusta (hain vain kahteen mestaan, vaikka piti hakee kolmeen. Anteeksi inhimillisyyteni, kun en tuota 3 vähimmäismäärää tiennyt/tajunnut!!!!!)

Taitaa demokratia tarkoittaa nykyään sitän että köyhät köyhemmiks ja rikkaille rahat. "Äänestä kahdesta paskasta se vähemmän paska."

Kumma ku ikuisilta sossupummeilta ei vaadita koskaan mitään, mutta meiltä vähemmän pohjasakoilta (lue: käydään jokseenkin hyvin töissä ja haetaan kouluihin ja yritetään pärjätä ilman sen suurempia avustuksia) evätään kaikki, vaaditaan lappua lapun perään ja SILTI ei kuulemma tehä mitään...

Enhän mä tässä olekaan ollu töissä kun kesäkuun alusta asti ja pärjännyt niillä rahoilla, vaikka vaan kahta päivää viikossa teenkin!

HAISTAKAA NYT JO PITKÄ VITTU JA EVÄTKÄÄ MULTA SAMANTIEN RUOAN OSTAMINEN, KAVEREIDEN TAPAAMINEN, HENGITTÄMINEN, LASKUJEN MAKSAMINEN, UNOHTAMINEN, TEKOPYHYYS JA VAIKKA INHIMILLISYYS!

EI mulla muutaku...Maanantai 13.12.2010 18:02

FUCK THE DUCKFACE:
milen-a

AND FUCK THE LEGGINS:
LoadedGun

Oks nyt kiva kun näytät lussahtaneelta platic queen barbilta? Tiedättekö mitä barbeille yleensä käy kun niitten naamaa ja päätä tarpeeks vääntelee? No tietenkin irtoo. Kyllä mä haluan... tai ei sillä ole mitään väliä mitä mä haluan. Pointtina kuitenkin; tuolla ankkapärställä ei saa mitään muuta kun iskun naamaan.

Eikö ihmiset tajua mikä on rumaa ja mikä siedettävää? Onhan se ihan kiva jos haluu pimppasa jäädyttää kahenkyt asteen pakkasella vain sen takia, että kuvittelee näyttävänsä hyvältä.

Oi, housumuoti, tule jo takaisin!

Voisin hyvin palata ysikyt luvun puoleen väliin ja alkaa käyttää trumpettifarkkuja ja toppahousuja. Sillon tiedettiin millaiset vaatteet sopivat Suomen talveen. Mielenkiinnosta haluisin verrata virtsatietulehdusten lukumääriä 90-luvulla/2010. Nykyään muuta näekään kun villakangastakkeja ja UGG feat. leggins. Mitä vittua hei? Legginssit on vain hienompi nimitys pitkille kalsareille aka tykeille.

O tempora O mores!

PUM!Keskiviikko 08.12.2010 00:04

Nyt on sitten piirretty kaikki karikatyyriukkelit MM (13) mun jo aloitettuun tatskaan ! =)

Tattoo includes these members:

-Marilyn Manson
-Twiggy Ramirez
-Gidget Gein
-Zim Zum
-Andy Gerold
-Daisy Berkowitz
-John 5
-Chris Vrenna
-Madonna Wayne Gacy
-Sara Lee Lucas
-Ginger Fish
-Olivia Newton Bundy
-Tim Skold

Mukana ei ole Zsa Zsa Speck, Rob Holliday, Wes Borland ja Mark Chaussee niitten lyhyiden jäsenyyksien takia (joo joo nussikaa pilkkua Vrennakin oli Mansonissa vain n. vuoden eli yhtä vähän aikaa ku Chaussee. Vrenna vaan oli mukavampi piirtää.)