IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Aggression purkua :DPerjantai 25.11.2011 23:12

ViiltelyKeskiviikko 02.11.2011 22:26

Mikään ei oo nolompaa :::D::D:DD HAHAHHAHHAA

"kukaan ei välitä sniiif, vois vaan kuolla yhyyy, viiltelen koska se helpottaa."

LOL :DDD En ainakaa kehtais kävellä missään ne esillä... Dear Lord...


KUOLE POIS SITTEN XD

Big FuckerMaanantai 24.10.2011 23:45

Ootteko koskaan kelannu menevänne BB-taloon?

Onko mitään oksettavampaa, kuin kattoo kun limat vaihtaa omistajaa kaiken kansan edessä ja joka kansan kesken? Varmasti on porukat ylpeitä kun äitin oma rakas pikku-horo pääsee ihmisten ilmoille takasin.

Kyllä on toiki formaatti vajonnu alas. Ensin näytettiin porukkaa oksentamassa, suihkussa ja paskalla, nyt näytetään kun ne nytkyttää peiton alla ja sitte kiistää kaiken "iihihi ei me nyt mitään ihiihihi se oli vaan sellanen hihii mulloli vaatteet päällä" Ahaa ja miljoona (idiootti)suomalaista on väärässä kun ovat nähneet sen säälittävän nylkytyksen? Kyllä nyt perkele kaikki tietää miltä paneminen näyttää, vaikka se peitto siinä päällä retkottaiski.

Aivan, ja mistähän tiedän tämän kaiken, jos en oo ite kattonut ko. ohjelmaa? Anteeksi, että minulla on silmät ja korvat ja töllö. Sattui oleen se kanava päällä ja koska olen niin laiska, etten jaksanut nostaa persettäni datailultani, että olisin napannut säätimen ja vaihtanut kanavaa, päätin sivusilmällä vilkaista tämän äärimmäisen idiotismin multihuipentumaa ja vituxhan se män. Tai sanotaanko vitutuxexhan se män.

Ja sitten toi vitun Siv Anita WTF?! Kun siltä kysytään suora kysymys (joka oli kaiken lisäks ilmiselvää) "Onko sulla silarit?" vastaus on "Ehkä." Se, että on blondi Norjasta, jolla on ilmiselvät silarit, niin täytyy viel vetää jotain roolia.. Ihan kun se älykkyysosamäärää muuttais, jos se olis rehdisti vastannu "On." Silarit ja älykkyysosamäärä kulkee käsikädessä?

Ja miksi ihmeessä BB-taloon otetaan ne kaikista vitun tyhmimmät tyypit, tai noi jotka poraa ja hokee v*ttua kokoajan? Mistä lähtien kiroilemisen sensurointipiipitystä on ollut viihdyttävää kuunnella?

Ja sitten tuo suomalaisten elämän eliksiiri; alkoholi. Voi, että kun halutaan pileet, että päästään koko Suomen kansan eteen perseileen ja paneen. Vau, viihdettä katsojille? Ketä kiinnostaa paljukuolaaminen, punkkajynkky ja satakielikurkku? Ilmeisesti ei ihmisillä oo omaa elämää ollenkaan seurattavana, kun pitää kattoo porukan noloilua telkkarissa.

Toiset saa tyydytyksen punkkajynkystä ollessaan telkkarissa ja toiset saa mielihyvää myötähäpeilystä, kun kattoo tota sairasta vatipäiden paneskelua.

Get a life.
Vitutusavautumista pöllyää jälleen!

Ellei ite otsikko jo ala raksuttaan niin aiheena tietenkin kaikemmaaliman pikadieetit, eli itsemurhavälineet.

Mitä helvettiä siis? Luuleeko ihmiset tosiaan näännyttämällä ihtesä saavansa pysyviä tuloksia ? Kyllä sen nyt järkikin sanoo, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Oli kyse mistä vaan. Tässä tarkoitan aterioita. Jos jätät aamupalan väliin--> päivästä nälkä, jos jätät lounaan väliin--> illalla vielä kovempi nälkä. Syöt omenan iltanälkään--> vatsa kouristelee (tai ainakin mulla) MITÄ PASKAA!

Koko maailma pyörii nykyään kiireen ympärillä. Kiire sinne tänne tonne, äkkiä kaikki mulle heti nyt, myöhästyn bussista, myöhästyn sieltä täältä tuolta, oho unohin syödä, ei se oliki tarkotus, koska haluun äkkiä jenkat pois ja mahan pois ja kaulaihrat pois ja..........
Mä hengästyin pelkästä ajatuksesta, että...

Oon niin skeptinen kaikkien pikadieettienkin suhteen. Miks kaiken muunkin pitää nykyään olla juostenkustua? Ketään enää kiinnosta enää mitä terveellinen/terveys tarkoittaa? Joo, jättäkää vaan syömättä ja koittakaa olla vesikuurilla. Tervetuloa puutostaudit. Säälittävää. Jos laihduttaisin, tekisin sen järkevällä vauhdilla, että tulokset pysyisi. Siihen laihtumiseen ja tuloksien ylläpitämiseen vaaditaan elintapojen pysyvä muutos!!! NYT ALKAA NELJÄN PÄIVÄN PIKADIEETTI JEE OON LAIHA VIIDENTENÄ PÄIVÄNÄ JA KUUDENTENA KAIKKI ON JO TAKAS VYÖTÄRÖLLÄ JA PERSIISSÄ. VITTU ENS VIIKOL UUSIKS. Muistilapuissakin lukee "osta röökiä" että näläntunne unohtuis.

Ja sit pliis nää tyypit jotka on valmiiks luurankoja tulee avautuun kuinka läskiä on tuolla ja täällä. Puristelee eri kehon osia, kuinka joka paikasta pitäis saada vielä senttejä pois ja näyttää koiranpentuilmettä "Kato mua, oon lihava". Multa ei heru sympatiaa. Tokasen vaan, että "No niin ootki, hyi vittu mikä ihrakasa."

Kysynpähän vaan, että kuka haluaa pirtelön? :) --->
Mitä vittua. Mun mielestä seurustelevien ei kuuluis edes netissä flirttailla tai jaella silmäniskuhymiöitä tuntemattomille flirttimielessä. Aika väärin, jos on kumppaninsa valinnu, saalistaa kokoajan uutta. Kehuu muita kauniiksi, hyvännäköisiksi, pistää "panisin" sun muita oksetuksia kommenteiksi. Aikamoista hyväkskäyttöö ja toisten tunteilla pelaamista.

En tosiaan seurustelis ihmisen kanssa, joka on vaihtanut tai ajatellut vaihtaa jonkun toisen tytön minuun lennosta.

Ja sitten tollaset itteensätäynnä olevat (yleensä jätkät) ihmettelee ku oma akka aina vaan valittaa. Ja siinähän onkin jo syy vaihtaa nariseva penkki uuteen itsetunnonkohotus jakkaraan. Kattokaa ensin peiliin.

Kiitos.

Mieliala: Turhautunut

Fanan innoittamana: Toijala vs. Tampere !Keskiviikko 29.06.2011 23:09

Olen muuttamassa, kuten kaikki sen jo tietävät, mutta pääsin silti listailla Toijala-asumisen ja Tampere-asumisen plussia ja miinuksia.

Toijalan plussat:

-Pitkään asuneena on kiva kun naapurit moikkaa ja jää kyselemään kuulumisia, ihmiset ovat laumaeläimiä ja kiinnostuneita puhumaan itsestään.

-Hyvät yhteydet ulkomaailmaan ja jokainen Toijalan paikka on pyöräilymatkan päässä.

-Missään baarissa ei kysytä papereita, koska olen jokaisen toijalan baarin kanta-asiakas (säälittävä juoppo)

-Äiti, Nita, Aleksandra, Essi ja Jutta asuu siellä <3

-Rauhallisella paikalla.

-Kohtuuhintainen ja kokoinen kämppä mahtavalla vuokraisännällä.

-Parveke ja iso vaatehuone.

Mutta sitten miinukset, joista muuttoni johtuu:

-Yksityisyyden puute. Jokaisella kadunkulmalla kyylätään ja asiani "ovat" julkisia. Haluan paikkaan, jossa olen vain yksi muiden joukossa.

-Toijalassa ei ole tulevaisuuteni kannalta mitään järkeä asua. Ei jatkokoulutusmahdollisuutta, ei työpaikkoja, ei mitään.

-Kallis matkustaa joka päivä Tampereelle töihin/kouluun.

-Ja kaikki ne sisäänpäin kääntyneet ihmiset, jessus.

-Vanha talo, seinät paperia.

-Ei käsisuihkua, naisena se harmittaa aika paljon.

-Asunto hieman huonosti suunniteltu, vessa, eteinen ja keittiö hörppää suuren osan asuinneliöistä ja sen huomaa sisustaessaan....

Tampereen plussat:

-Sijainti, sijainti, sijainti. Jo itsessään Tampere kuulostaa paremmalta kuin Toijala. Lisäksi helposti muistettava postinumero (33800, toijalassa 37800)

-Kaverit. Suurinosa kavereista asuu täällä ja tietenkin Ville. Helpompi yhteydenpito.

-Baarit. Vaikka olenkin Toijalan kantis, niin Tampereella vaihtoehtoja on enemmän kun valita räkälän ja räkälän väliltä.

-Tulevaisuus. Minulla on työpaikka siellä, elokuussa alkaa myöskin koulu siellä. Enemmän työpaikkamahollisuuksia. Tulee yksinkertaisesti simppelimmäksi ja halvemmaksi.

-Veli asuu samassa talossa :D

-Vuokraan kuuluu vesi, sähkö ja ilmainen pesutupa.

-Vasta viime vuonna täysin remontoitu (sis. laminaatit, mdf-kaapistot, kaakeloidun kylppärin) ISO jääkaappipakastin <3

-Bussiyhteys. Kaupunkiin 20min välein busseja ja matkassa kestää 5min ja rapiat päälle. Eli pyörälläkin pääsee!

-Saan sisustaa kaiken uusiksi, vaihtelu<3

Ja sitten ne miinukset:

-Nekalalla on huono maine.

-Neliöitä vain 23,5 joten joudun luopumaan suuresta määrästä tavaroita.

-Säilytystilan mahdollinen puute, kun muutan pienempään.

-Laminaattien vaurioitumisen pelko. onkohan sille latinankielistä vastinetta.

-Joutuu/saa ostaan mikron itse.

Eipä nuo miinukset plussia peittoa!

Extra-terrestrial <3Sunnuntai 15.05.2011 15:14

Lambada...Torstai 28.04.2011 16:55

Loskjarkas > Kaoma > Jennifer Lopez

Miksi hyvä pitää aina pilata?


Llorando se Fue <3

Ei vittu mä niin vihaan...Lauantai 09.04.2011 01:59

Pissiksiä, jotka ei tajua olevansa pissiksiä.

Miten joku emmigrauh++´´´´´tai jonnaJAU^ voi tykätä mun kuvasta. Enkö olekaan "friikkirumilus hyi ällöö" ?

Ei sillä, että mua tuntemattomien mielipiteet kiinnostaisi. Olkoon mitä mieltä minusta tahansa. Sen sijaan en vittu voi käsittää jos kaveri puukottaa selkään sanomalla minun tyyliä hirveäksi ja toteaa olevani rautanaama. HEI minulla sentään on tyyli ja viihdyn siinä!

Massaihmisiä.....

Massaihmiset eivät joko omista tyyliä, uskalla olla mitä haluavat tai ovat valinneet vitun tylsän tyylin. Minä arvostan kaikkia hipeistä varsinkin cybergootteihin, koska uskaltavat seisoa arvojensa ja tyyliensä takana väittämättä mitä muut ajattelevat.

Kannattomia......

Joku nyt tähänkin varmasti rutisee että mikä muka on cyberFRIIKKIEN arvomaailma. Totta munassa meillä on arvot, niinkun kaikilla itseään ja muita kunnioittavilla ihmisillä on.

Voisin avautua tähän mikä minulle on tärkeää ja mitkä ovat minun arvojani, mikä on minulle tärkeää ja mikä on poliittinen kantani, mutta empä saatana jaksa.

Raubtier <3Perjantai 08.04.2011 13:34ja sitten mitä Titan Orderin kanssa reenaillaan tällä hetkellä ;)