IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Ainiin!Torstai 25.11.2010 20:56

Lopetin tupakinpolton lopullisesti 3 päivää sitten ^^

Tässäkö uusi NIKO92 ?Maanantai 22.11.2010 16:30

gohan

Jeesus, miten uskomatonta paskaa... En tiedä pitäskö itkee vai nauraa...

Ihanaa, Toijala!Torstai 11.11.2010 14:51

Onhan se aivan vitun jees, kun ihmiset, jotka eivät minua henkilökohtaisesti tunne, varoittavat minusta "Et kai vaan hengaa sen Koskisen Jassun kaa? Menee meinaan sunkin mainees." Onneksi uudet tuttavuudet tutustuvat minuun IHMISENÄ, eikä kuulopuheiden ja ennakkoluulojen perusteella. Ja pisinaikaisimmat RAKKAAT YSTÄVÄT ei välitä mitä musta puhutaan, koska tietää kuinka vitun loistava tyyppi mä oon jos sille päälle satun.

En tosissaan usko, että te joka sortin imbesillit ymmärrätte paskanvittujakaan tästä tekstistä, koska ootte eläny jossain kuplassa, missä kaikki on virheettömiä ja, jossa virheet ovat epäinhimillisiä. Onneksi te jokainen muu ootte niin vitun täydellisiä, ettei kukaan voi teitä sanoa huoraksi, lutkaksi tai joka paikan höyläksi sen perusteella että olette jutelleet baarissa jollekkin.

Ei kukaan pääse MINUN pään sisälle kattomaan mitä oon tehny ja mitä en. Ja jos satun jollekin juttelemaan, se ei tarkoita automaattisesti, että olen kyseisen henkilön salarakas. Ilmeisesti ei voi jutella kenellekään ilman, että koko kunta luulee että on vaihtanu limaa myös. Ja nyt kun tarkemmin ajattelee, niin kenelle MINUN asiat kuuluu? Ei näemmä ainakaan minulle.

Voisitteko vittu pitää sen päänne kiinni niin kauan kun oikeasti tiedätte asioista FAKTAtietoa!?

Se on turha alkaa spekuloimaan kuinka minä olen perseestä jos on vain kuullut huhuja, joita MINÄ EN OLE vahvistanut todeksi. Voin pitää huolta siitä, että tällaiset ihmiset, jotka jauhavat muista ihmisistä perätöntä shittiä, saavat ikuisiksi ajoiksi "Kyylä-paskanpuhuja-selkäänpuukottaja-tekopyhä-teeskentelijä-leiman"

Ei teidän umpiluisiin päihin varmaankaan mahdu mitään, kun tästäkin asiasta saa niin saatanan monta kertaa vinetä. Onneksi sitä saa mitä tilaa.

Ja jokainen voi ihan oma-aloitteisesti mennä imeen äitinsä tissiä, kun ei muutakaan hyvää osaa muiden eteen tehdä. Kaikki taitaa olla vaan niin vitun kateellisia, että minulla menee HYVIN! Itseasiassa olen HELVETIN ONNELLINEN LÄLLÄLLÄÄÄ, VITUN MULKUT.

Kiitosta vaan aivan vitusti ku jaksoitte lukee, saatanan talipäät :)

Ystävällisin ja rakkain terveisin Jasmin <3

Ei vidu...Maanantai 25.10.2010 17:44

Ettekö te saatanan äpärät tajua että legginssit ei ole housut?

Eräskin neitokainen piti HARMAITA TYKKEJÄ housuina ja pompotteli pitkin Tamperetta. Miksi miehet ei sitten pääse seduloihin pitkissä kalsareissa, kysynpähän vaan.

Ja nyt tää uus villa_housu_muoti... ei oksetus sentään. Tempasempas sellaset pöksyt jalkaani ja isken vielä kivan vyön palan painikkeeks. Mitähä vielä? Vedetäänpäs vaikka verhot stringeiks ja painellaan vähä shoppaileen.

Joo, hyvä ku Halloween tulossa, voisin pukea ittelleni jotain tän hetkisen muodin mukaista ja jokkut trendipellet kehuis mun asua ja NORMAALIT ihmiset kauhistelis.

Meen öljyään itteni ja leikin illalla liukkaria.

Paska juttu sinänsä...Keskiviikko 01.09.2010 01:38

Pipsa sanoo (22:32):
aaaaw :3
Mullon vähän kakkahätä :)

P o i m i n sanoo (22:32):
No käyppä kakilla :)

Pipsa sanoo (22:33):
kohta kun se alkaa kurkkiin purkkiin ^^

P o i m i n sanoo (22:35):
^^ minä kakin tossa eilen vai toissapäivänä semmoisia pieniä pyöreitä papanoit varmaan 15 samalla kerralla :3

Pipsa sanoo (22:35):
:3
Mulla tulee pötköö!

P o i m i n sanoo (22:35):
:D

Pipsa sanoo (22:35):
sellasta, joka ei meinaa katketa ollenkaan ^^

Pipsa sanoo (22:36):
onneks ostin sun luo ne keittiösakset :DDDDD

P o i m i n sanoo (22:36):
Niinpä :D

21v.Lauantai 07.08.2010 12:49

Tänään Iinan kanssa Hällään hörppiin illalla. ^^

Oon vanha.

Lady Gaga goes Harsh/EBMKeskiviikko 21.07.2010 12:33Aika kuuma <3__<3

Kohtasin voittajani.Keskiviikko 30.06.2010 22:29

Tänään töissä, elintarvikehtaalla, siivoilin siinä niinkun minun kuuluu. Laahustin pitkin lähettämön korkeakattoisia käytäviä, kunnes tulin jättimäisien raakahernepussien viereen. Niitä oli lavalla yksi ja lavoja 20 perätysten. Lavajonoja oli rivissä parisenkymmentä. Siinä hetken temmellettyäni, irtoherneitä jahdaten, nälkäisen kihvelini kanssa, osuin jonon ensimmäisen hernesäkin kohdalle.

Kyljessä oli lappu ja toljotin sitä, kunnes tajusin mitä lapussa luki... "C13 22000kg herneitä piip paikkaan" Aloin katselemaan ja laskemaan rivejä, joissa kaikissa oli 20 lavaa herneitä.

SIIS 22 TUHATTA KILOA IRTOHERNEITÄ KERTAA 20 RIVIÄ.

Meinasin olla kuin pikkupoika, joka kärsii peniskateudesta. Mollotin perästysten säkkejä ja sitten lattiaharjaani. Voi surku, mikä pienuuskohtaus. Olin yksin runneltuna hernearmeijan alle jälleen. Vasta edellisellä viikolla olin liipannut 100kg herneitä _kihvelillä_ ja _pikkuharjalla_ saaviin. Eipä ole tehnyt mieli sen koommin enää herneitä siivota.

EDIT: Yksi jäätävän kokoinen säkki painaa n. 900 kiloa ja siivotessani sataa kiloa viime viikolla, yksi säkki meinas kaatua mun päälle!

Alaston_suomi....Tiistai 22.06.2010 00:36

21.06.10 21:13 < stickemup > : hi kaunis miten sinulla menee. Sinulla on kuuma elin nice ass. Mitä aiot tehdä tänä iltana. Mitä aiot tehdä tänään. Haluaisin suudella koko teidän kuuma elin

21.06.10 21:34 < PIUSA > : fuck sinä