IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Miehet -.-' :DTorstai 30.04.2009 01:07

MITÄ NAINEN SANOO :: "Hei, talohan on ihan sotkussa. Sinä ja minä alamme nyt siivota. Ja mitä sinun housusikin tekevät tuossa lattialla? Sinä olet huomenna ilman vaatteita, jos et käy laittamassa niitä pesuun nyt heti!"

JA MITÄ MIES KUULEE :: "HEI blaa blaa blaa blaa. SINÄ JA MINÄ blaa blaa blaa. blaa blaa blaa TUOSSA LATTIALLA, blaa blaa blaa blaa ILMAN VAATTEITA, blaa blaa blaa blaa NYT HETI!"


Jotenkin tuttua?

Jeffree Star - Lollipop luxuryKeskiviikko 29.04.2009 18:29

"Omg, lol, I'm sure that sex will always sell."
Yes, I do confess. I have a secret wish: I often dream of dying, to dissolve
completely, to simply vanish, so that nothing, not a single grain, would ever
remain of me. No spark, no energy, no further existence for me, but most of all:
no rebirth!
Miksi ostos-tv:n jotkut mainokset on laitettu neloselle ?
Eikö nyt vittu riitä että mainostamiselle on oma ohjelma, vaan pitää olla saatana sheercoverit jo nelosen mainostauollaki! Siellä sitten ne yh-mutsit kattelee kuinka saada kaikki raskausarvet sun muut peittoon jollan helvetin upeella puuterihuiskulla.
Ei paljon järki päätä pakota jos semmosen vielä menee ostaan. Sitten tää tissien alta polviin ulottuva keskiivartalokortsu?? "nokun Eva Longoriaki käyttää" Liekö Eeva Lonkooriakaan niin "Täydellinen nainen" kun tuommoseen humputukseenki uskoo. Vaikka ne läskit ymppäis sinne viritelmän sisään niin vaaka kertoo paljonko sitä massaa on siellä piilossa.
Jumankauta ja ryppyvoiteet....... Kaskun ei mainosteta botox-piikkejä. "nyt sinun ei enää tarvitse mennä kalliisiin lekureihin. Vittu tee-se-itse solumyrkky, niin et voi enää sitä käytettyäsi räpyttää silmäluomiasi ilman apua"
Eikö enää riitä että mainoksia tulee tunnin kestävän ohjelman aikana n 10 minuuttia. Vittu siirtäkää mainoskatkojen jatkeeksi vartti ostos-tv:n Ab-Tronicceja ja Sauna-Belttejä ja kuinka Toby silittää jonkun rääsyn, suoraan sen roikkuessa henkarissa. Siis vau saatana. Saat kolmekymmentä tyynyliinaa kun tilaat tunnin kuluessa eikä tässä vielä kaikki! Saat kaksi Tobya sekä sata suutinta hintaan kaksisataatuhattaviisikymmentä euroa ja vielä ilman toimituskuluja!

Tilaa minut kotiin, pääset paljon halvemmalla.

<3:Jasmin

Olen lapsellinenPerjantai 10.04.2009 03:39

Olen tullut tulokseen että pitää päästää ystävät lähelle, mutta viholliset vielä lähemmäs. Se oikeasti toimii. En todellakaan ole muuttanut mieltäni ihmisistä, vaan se siinä juuri onkin, ne jotka etovat minua eniten ovat lähimpänä. Poikkeuksena tietenkin poikaystävä.
"Olet vain kopio imitaatiosta ja imitaatio kopiosta" Niin me kaikki. Jokaikinen ihminen puhuu läpiä päähänsä joskus, ainakin vain pelastaakseen oman nahkansa. Niinkuin eräs tosi viisas nainen sanoi baarissa minulle ja Villelle "Älkää koskaan polttako siltoja takananne, saatatte tarvita niitä." Aika helvetillisen totta.
Kun haluat komediaa, vedä tragediat. Kun haluat draamaa, vedä huumorilla. Ja jälleen voin sanoa että toimii. Pura vihasi vessanpöntön putsaamiseen, tulee ainaki puhasta, jos on oikeasti raivo päällänsä. TOIMII.
Jos itkettää, itke Turmion kätilöiden tahtiin. Joko helpottaa? Ethän kuitenkaan halua elää ikuisesti? Jos vastasit "kyllä" mietis tätä: Jokaikinen tuttusi, kaverisi, läheisesi ja perheenjäsenesi on kuollut ja viimeistään et tuhoudu edes auringon lopahtamisessa tai meteoriitin törmäämisessä Maahan. Siinä sitten vaan yksinkertaisesti leijut Mustassa Aukossa.. Tekisikö jo mieli kuolla? -Niin arvelinkin :)


Eksyin aiheesta, mutta tämä olikin täydellinen tajunnanvirta.
http://www.youtube.com/watch?v=jvjDr8KKtsE&feature=user


NYT REPES x DDDDDDDDDDDD
noi vertaukset xD

What time is it? -vagina :DDDDDDDD
31.5.2006

Oikean puolen kylkiasento. 5cm:n torakotomiat vaihtoviiltotekniikalla V ja VIII kylkiluuhun, jotka paljastetaan subperiosteaalisesti ja katkaistaan noin 6-7cm:n matkalta. Poistettu kylkiluu paloitellaan luuhipuksi käytettäväksi myöhemmin nikamaväleihin.

Avataan pleura. (pleura tarkoittaa keuhkoa)

Asetetaan pitkä patonki (eli pidike) pitämään keuhkoa poissa leikkausalueelta. Harmonic Scalpel ultraääniveitsellä avataan pleura ja ligeerataan segmenttisuonet T VI - T XII nikamien päältä, tasokontrolli läpivalaisulla. Poistetaan diskukset (eli selän välilevyt) Th VI-XII. Poistettuun diskusväliin ensin hemostaatti, tämän jälkeen hemostaatti vaihdetaan luumurskeeseen.

Poistetaan torakotomiatyyny tässä vaiheessa ja selkä selvästi suoristuu. Tehdään toimenpideportti, jotta T VI ja VII ruuvi voidaan asettaa paikoilleen. Kanylointitekniikalla asetetaan 6,5mm:n ruuvi läpivalaisukontrollissa nikamiin T VI-IX. Tämän jälkeen vaihdetaan 7,5mm:n ruuvit alimpiin kolmeen nikamaan käyttäen aiempaa tekniikkaa. Läpivalaisukontrollissa ruuvit paikalleen. SEP ja MEP-monitorointi normaali tulos. Mitataan posterioorinen (takana sijaitseva) tanko, asetetaan tämä paikoilleen ja asetetaan tankoruuvit paikoilleen.

Varovainen kompressio T VI - T IX tasolle.

Alemmasta ei selvää kompressiota tehdä, ettei korrektio (selän suoruus) menisi ylitse.

Mitataan anteriorinen (edessä sijaitseva) tanko ja asetetaan tämä paikalleen, kiinnitetään tanko ruuvein. Lopullinen kiristys tankoruuveihin momenttiavaimella sekä anteriooriseen että posteriooriseen tankoon. Läpivalaisukontrollissa instrumentaatio (kaikki sälät mitä sinne sisuksiin nyt laitettiin) paikoillaan, korrektio hyvä, selässä balanssi (tasapaino).

SEP - MEP-tutkimus normaali. Kokonaisvuoto 470ml (blooooood!!!). Poistetaan patonki ja lähdetään laajentamaan oikeaa keuhkoa. Suturoidaan pleura instrumentaation päälle PDS-ompeleella (sulavilla tikeillä). Haavan sulku, kylkiluuompeleet PDS:llä samoin lihakset adaptoiden jatkuvalla PDS-ompeleella. Subkutikseen Vicryl ja ihoon jatkuva intracutaani Monocryl (sulamaton) ommel.
Erillisistä pistoaukoista pleuradreeni (keuhkoista tuleva letku) näkökontrollissa.

Potilas siirtyy teho-osastolle.


Arvostan, jos joku luki kokonaan. Hyrrr, itseenikin hirvittää mitä tuolla minun sisällä oikein on !

Ensinnäkin tätä jaksan ihmetellä...Tiistai 17.03.2009 16:29

Miksi ihmiset tahtovat täydellisen rusketuksen ja sitten haukkuvat tummaihoisia? Ite vittu tahtoo olla tummempia ja sitte sanoo et "maahanmuuttajat pois Suomesta" Lähtekää ite vittuun täältä saatanan wannabe neekerit. Kuka teitä kaipaa?

Itse ainakin olen ylpeä siitä mikä satun olemaan.
Inhoan auringonottamista muutamastakin syystä.

-Siinä tulee niin vitun kuuma
-Täytyy läiskiä itseensä jotain aurinkovoiteita, joista mahdollisesti liukenee silikonia elimistöön (eikä sekään silikoni kerry tissien kohdalle nobot)
-Täytyy olla tekemättä mitään, ajan voisi käyttää hyödyksi muuten
-Ihosyöpäriski moninkertaistuu
-Iho näyttää parinkymmenen vuoden päästä aivan kamalalta ja sillon toivoo ettei koskaan olisi ottanut aurinkoa
-rusketus ei ole pysyvää, eli sitä täytyy pitää yllä jatkuvalla löhöömisellä tai itseruskettavien käytöllä

Joo ei ymmärrä..

Että voisiko joku valottaa minulle mikä siinä rusketuksessa on se juttu? Millä lailla se on kaunista ja kenen mielestä?

"Miten värillä voi olla muka väliä, värisokea ei mitään häviä"
11.03.2009 12:27 <PIUSA> piipoo piipooni pipopipopipopipo piipooniii piipooni jäi puuhun! : D
11.03.2009 12:28 <chu> pipo raukka:<