IRC-Galleria

Rewrito

Rewrito

under the sky so blue

Joskaan sitäkään ei hyvinKeskiviikko 25.10.2006 14:24

Kapitalismi on sitä että heitetään ruokaa pois jotta tuottavuus ei laske. Ainoat asiat jotka nykyään kellekään mitään merkitsevät, ovat ne joita ei ole oikeasti edes olemassa. Kuten Markus Kajo sanoi: - Mitä järkeä on sellaisessa elinkeinossa, jossa vain huudellaan numeroita ja heitellään välillä paperisilppua ilmaan? Mitä helvettiä jotkut pörssikurssit oikeasti edes ovat? Mistä ne oikein tulevat?

Aina ei voi tajuta. Bonuskortit. Kauppias antaa minulle muoviläpyskän, jonka annan toisinaan tilapäisesti hänelle takaisin, jotta hän voi tarkistaa että minulla on se. Sitten saan rahaa, jonka maksan ostamieni tuotteiden hinnassa. Kukaan ei voita, mutta kaikki voivat kuvitella voittavansa.

Tai Omaisyhdistyksen nuortenleirit, jotka RAY maksaa kokonaan, majoituksen, ateriat, retket, ohjelmatarvikkeet ja naposteltavat. Perheessäni on mielenterveysongelmia ja sen takia minulla on välillä ollut kotona aika vaikeaa. Sen vuoksi saan ilmaisia suolapähkinöitä, jotka maksavat ihmiset, jotka laittavat rahaa muovisiin koneisiin voittaakseen lisää rahaa, vaikka tietävätkin luultavasti häviävänsä. Missä kohtaa se logiikka tässä tulee?

Monimutkaisia järjestelmiä, joita ei ole perustettu vaan ne ovat vaan syntyneet. Sen vuoksi ne ovat niin omituisia, tavallaan tarkoituksettomia. Ja kaikilla on kivaa kuin rotilla labyrintissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.