IRC-Galleria

Rewrito

Rewrito

under the sky so blue

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.02.2006 21:01

Irc-galleria on ihan hauska juttu, mutta minä en oikeasti halua nähdä omaa kuvaani joka ikinen kerta kuin sinne kirjaudun. Toisilla ihmisillä on hienoja kuvia. Ihmettelen, ottavatko ne niitä varta vasten "nyt mennään ottamaan hienoja taiteellisia galleriakuvia", vai tuleeko niitä vain. En osaa edes muokata kuviani, paitsi ehkä vaihtaa värit käänteisiksi. Itse kukin voi miettiä kuinka kaunista tai taiteellista se nyt sitten olisi.
Ennen tässä oli kuva, joka otettiin silloin kun hain töitä ja pomolle piti lähettää kuva. Se on meikattu ja pliisu, rastat on kesytetty huivilla jota en normaalisti käytä kuin töissä, ja hymy on niin ärsyttävän seesteinen että haluaisin lyödä sitä lekalla. That's not me allright.
Niinpä pistin kuvaksi oikean mogwain. Onhan se söpö, mutta panee silti ajattelemaan välillä miksi valitsin tämän nikin ja miksi se on käyttäjänimeni lukuisissa Internet-palveluissa. Riiviöt ei loppupeleissä ollut edes kovin hyvä leffa. Ötökkä on söpö, okei. Picachukin on söpö eikä silti ole nikkini. Minä kestän päivänvaloa, en lisäänny kun saan vettä päälleni enkä muutu hirviöksi vaikka minua ruokkisikin keskiyön jälkeen. Itseasiassa muutun hirviöksi hälyttävän harvoin. Joten miksi identifikoin itseni tuollaiseen karvaiseen trollinnäköiseen pikku mölliin?
Toisaalta kaikki nikit ovat aina säälittävän teennäisiä. Ne ovat joko väännöksiä ihmisen omasta nimestä tai sitten revitty jostain muualta. Mitä yhteistä on muka Viivillä ja Arwenilla? Miksi Arttu haluaa olla Hullu Maito? Välillä tulee niitä hetkiä, kun oikeasti rupeaa miettimään asioita vain tajutakseen, ettei tajua yhtään mitään.
Tai niin kuin Jarkko Martikainen asian ilmaisi: Kun firman kattoon reikää kairaat laulat missä terveet on... ja missä sairaat?

9.11.2007
Näin jälkikäteen on kyllä vaikea löytää tästä tekstistä oikein minkäänlaista pointtia. Mikä nyt varsinaisesti sitten oikein on väärin? Ja tuon lainauksen yhteyttä varsinaiseen asiaan on kyllä myös kovin vaikea hahmottaa. Hitto, eihän se liity tuohon tekstiin millään lailla.

Kaiken kaikkiaan, mitä vittua?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.