IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

kuulumisiaTiistai 02.02.2010 13:41

Viime viikon kävin töissä.

Ruotsissa käytiin toissaviikolla ja tuotiin äidille minishettisori Fajt, ja meille vuonohevostamma Juliana. Vuonis on maailman ihanin typykkä, ja myytävänä!

vnh-tamma Juliana


Tulossa myyntiin 2 kpl ponikärryjä 250e/ kpl, ja yhdet alumiiniset ponin kilpakärryt (tarjoa?), kaikki myydään puhallettuina ja maalattuina.

RIKUN kanssa on ajeltu putkireellä 1-3 krt viikkoon ja poju alkaa olla jo mukavan toimiva ja lähtee aina lenkille mielellään. On kasvattanut vähän reisilihastakin ja näyttää oikein mukavalta.

Jukka ajoi sillä viikonloppuna melkein koko matkan riippusillalta itse kotiin, itse olin vaan vänkärinä :)

RAIKU on muuttanut navetan puolen pihattoon kun alkoi simputtaa nuorisoa liikaa, ihmisillehän on itse lempeys. Aion muuttaa sen vielä ladon puolen isoon pihattoon viikon aikana kunhan saadaan paikat valmiiksi, siellä on riittävästi tilaa varsomiseen. Sillä on enää noin 2,5kk jäljellä. Raiku lähtee uuteen kotiin tulevan varsan vieroituksen jälkeen, kunhan on ensin keväällä uusittu Vinha Paanarilla uuden liisaajan/ ostajan laskuun.

HILDAa olen ajanut pitkin ohjin takaa, valjaista se ei tuumannut yhtään mitään, ja toimi hienosti. Sillä on myös yhdesti ratsastettu tarhassa, mentiin suoriltaan ilman taluttajaa kun pelitti niin hyvin. Tavoite olisi että se olisi sisäänratsastettu ennen varsomista, niin voisi sitten siitä jatkaa varsomisen jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.