IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 25.05.2009 11:26

Riku alkaa olla päällisin puolin jo aivan kunnossa, syö kaikki ruokansa, kirmailee laitumella jne - nyt vain lihotetaan sitä, onkin jo hieman "täyttynyt".

Maksoin tänään uudesta tulokkaasta käsirahan. Rikulle tulee kaveri 5.6.

Raiku ultrataan joko ensi viikon perjantaina tai sitä seuraavalla viikolla, kiima alkaa olla ohi, ei vielä ollut tietoa astutetaanko tänään viimeistä kertaa vai joko kiima loppui.

Kyllä, näitte oikein, Savelassa on Japella perhe kasvanut, sinne tuli kesälaitumelle vuosikas shettisorivarsa Luumulle painikaveriksi.

4 työpäivää enää ja sitten reissu kutsuu!

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 13:25

Haettiin eilen Riku kotiin sairastamaan, vaikka on se jo paranemaan päin. Riku on vieläkin vaisu, se on hoikistunut, kuumetta sillä ei enää tänäaamuna ollut. Mutta syö ja juo!

[Ei aihetta]Maanantai 18.05.2009 15:42

Pitäisköhän yrittää päikkäreille? Puoli 3 pitää lähtä töihin. Tuskin saan unta mutta menis ainakin yrittämään!

[Ei aihetta]Maanantai 18.05.2009 15:40

Riku on 40 asteen kuumeessa, ell on käynyt nesteyttämässä ja antanut kipulääkettä. Ei syö eikä juo, toivottavasti tuolla alkaa tokenemaan.

Raiku on nyt Vimparissa, toivottavasti lähipäivinä päästään astuttamaan.

Kävin itsekin äänen takia taas TK:ssa, käskivät vaan varata lääkäriaikaa. Mun ois kuulemma pitänyt osata sanoa se jo soittaessa, ei sh voi tehdä mitään muuta kuin antaa pari päivää saikkua. No, enpä sanonut kun en tiennyt.

Olen valvonut neljänä yönä jonnekin 3-4 asti yskimisen vuoksi. Alkaa jo pikkuhiljaa väsyttämään! Eilen oli 9h työpäivä (käytännössä matkoineen meni 11h töissä). Tänään menen iltaan kuten koko viikolla.

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.05.2009 12:25

Mitä teen Pyryn kanssa??? Siis jatkossa. Ei löydy vuokraajaa tarpeeksi läheltä ja tarpeeksi luotettavaa joka tulis sen kanssa toimeen, itse en ehdi liikuttaa. Sitten se turhautuu ja imppailee kun ei pääse koskaan lenkille. Ei raaskis vielä laittaa monttuun kun se olis täydessä käyttökunnossa vielä vuosia.

[Ei aihetta]Tiistai 05.05.2009 18:34

Pirpanan kanssa lähdetään torstai aamuna kohti Haaparantaa. Sunnuntaina Riku viedään Kalajoelle. Pyry menee Savelaan siksi aikaa.

[Ei aihetta]Tiistai 14.04.2009 11:07

Riku tosiaan päätti tulla puomin yli kun tuotiin se kotiin, ja ei se rymistellyt siellä oikeastaan yhtään niin huomattiin vasta kotona. Siinä se seisoi kainalosta puomin päällä, ei päässyt yli eikä takaisin, kun oli oikean etusen työntänyt sivuseinän ja pystypuomin väliseen rakoon ja oli siinä polvinivelestä kiinni. On se vaan rauhallinen ja järkevä! Se nimittäin olisi hajottanut itsensä jos olisi yrittänyt reuhtoa ja päästä itse irti, mutta siinä se vain odotteli tyynesti että me nostettiin se polvi jumista pois. Ja tuli tyynen rauhallisesti kopista poiskin.

Seuraavalla reissulla joka varsan kanssa tehdään on meilläkin sitten takuulla se kaulapanta. Aioin minä nytkin sen ostaa vaan en kerennyt muka! Meillähän OLI panta vaan annoin sen Hipun mukana Ninnulle kun Ninnu sen silloin täältä haki itselleen.

Raiku vietiin Vinha Paanarin luokse ja oli jo seuraavana päivänä häntä pystyssä. Mutta ei me sitä näin aikaisin astuteta, odotetaan seuraavaan kiimaan. Haen sen kotiin vasta kun on ultrattu tiineeksi.

Se ois työpäivä sitten edessä, Meeri nukkuu vielä mikä on tosi outoa, kun on viikkotolkulla herännyt jo 7 maissa.

Sunnuntai-aamuna tosiaan ajeltiin Helsinkiin ja käytiin American Car Showssa. Otin vain muutamia kuvia, naamakirjaan laitoin pari esille. Hyvä näyttely mutta hotelliyössä ei ollut kehumista, kun naapurihuoneessa oli känninen nuorisoporukka. Eli me ei paljon siinä saanut nukkua metelissä, ehkä joskus 3-4 aikaan alkoivat hiljetä.

Maanantaina ajeltiin Tampereen kautta kotiin ja otettiin Iitu kyytiin. On se ihana :)

Rikulta lähtee karvaa tosi hyvin, sillä ei jää talviturkki päälle (Hipun karvahan irtosi vasta keskikesällä).

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 22:11

http://kuvablogi.com/blog/1761/46/ päivittelin vauvanvaatteita myyntiin. Hintojen keksiminen on liian työlästä, paras kun pääsisi vaikka kaikista kerralla eroon könttähintaan! Noita pirulaisia kun tulee koko ajan lisääkin, kun jäävät pieniksi :)

Rikusta kävin päivällä pari kuvaa näpsimässä. Hyvin on pyöristynyt! Ja silmät pyörii :) On siinä naamassa Raikunkin näköä, sen näkee nyt kun pääkin on kasvanut ja turpa leventynyt.

Lauantaina käydään hakemassa Meerin uusi turvaistuin :) Toinenkin kyllä pitäis saada mummolaan hankittua jostain.

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 18:39

Audi pantu myyntiin (H: 250€, hae pois!) ja uus auto haettaneen huomenna :D

http://www.nettiauto.com/audi/100/2424514