IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 16:25

VIHDOINKIN netti pelaa... Olipa se työn ja tuskan takana. Ensin toissapäivänä korjaaja oli käynyt pihalla eikä voinut soittaa etukäteen tulostaan, niin kävi tietysti JUST silloin kun me oltiin kaupassa. Ja pojat oli kyllä kotona, mutta eipä ollut kuulemma näkynyt ketään...

Kissa toi toissailtana pennut vihdoinkin esille, yksi oranssivalkoinen ja kaksi tosi jännän väristä, pitää ottaa kuvat, e osaa selittää muuten sitä väriä :)

Niin ja Ramillakin on päästy ajeleen, pumppu tilattiin jenkeistä asti ja nyt ei vuoda enää :)

Ja koirat lähti äsken etelän turneelle. Kyllä on hiljasta!

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 18:26

Netti hyytyi miljoona päivää sitten kesken surffailun eikä toimi vieläkään, kotona pitää käydä laskutkin maksamassa. Tänään ovat sitten PPO:lta tulossa katsomaan missä vika...

[Ei aihetta]Maanantai 14.04.2008 23:54

Siivosin kuvakansioita, mutta on se vaikeaa kun kansioihin mahtuu ihan liian vähän kuvaustekstiä! Oisin kaikki edesmenneet muuten siirtänyt In memorian-kansioon, mutta siihen ei mahdu kuin Oton ja Tuukan kuvaustekstit. Eikä se passaa että pelkät nimet tms. laittais, pitäis saada kirjoittaa sen verran kuin noilla koirilla nytkin on, ja Freijalla omassa kansiossaan. Heronkin siirtäisin sinne, vaan olkoot nyt Hipun kanssa omassa kansiossaan. Ärh!

Lisäsin äidin ottamia kuvia Hildasta, hyppyytettiin niitä vähän Japen kanssa. No eivät kyllä tarvinneet paljon yllytystä. On se onni että Hilda ehti tulla Japelle kaveriksi, olis tosi kurja nyt sitä kaveria etsiä.

Suunniteltiin sitä, että Hilda ja Jape tulis tänne Raikun + varsan kaveriksi alkukesäksi, sitten kun Vilma on mennyt Marille. Ja lähtisivät loppukesäksi takaisin Savelaan. Tarvin täällä muutenkin hevosenhoito- yms apua sitten alkukesästä kuitenkin...

Lennosta/ Lennistä sain kanssa kuulumisia. Se on menossa ekoihin aluekisoihin Pietarsaareen ensi kuussa + kesän aikana sitten lisää. Edistyy kuulemma hienosti (Sulkalan Kimmo valmentaa). Olipa kiva kuulla kerrankin hyviä uutisia poikkeavasti näistä viimeaikaisista uutisista, ja nähdä kuvia...

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.04.2008 18:03

Hyvä reissu vaikkei pärjättykään, Iitu käyttäytyi hienosti ja liikkui kehässä hienosti. Hampaiden näyttämistä pitää harjoitella ja seisomista. Tai olis se ne hampaat näyttänyt jos tuomari olis ottanut karvoista kiinni ja katsonut, mutta noin "hellällä" yritystekniikalla Iitu ei edes tajunnut että siltä yritetään hampaita katsoa :) Seisoa se ei malttanut mutta tosiaan juoksi tosi hienosti ja muutenkin käyttäytyi hyvin, oli rauhallisesti ja muutenkin fiksusti ne pari tuntia mitkä siellä oltiin.

[Ei aihetta]Maanantai 07.04.2008 14:22

On se kiva että sataa taivaan täydeltä lunta...

[Ei aihetta]Maanantai 24.03.2008 21:24

http://www.cadium.net/ Iitusta tuli jo etusivun tyttö! :D

Olipa taas aamuMaanantai 25.02.2008 11:02

Kysyin heti perjantaina sähköpostilla myös Tuukan kuulumisia ja ilmoitin miten meillä on käynyt. Tänäaamuna oli sähköpostissa vastaus odottamassa Tuukan omistajalta.

Huhhahhei, olipa surullista mutta ei tänne sen parempaa kuulu, Tuukka nimittäin kuoli jo elokuussa käärmeen pistoon! Enpä vain ajatellut sulle sitä ilmoittaa.

Voi v*ttu. Lyödäänkö vetoa, ettei Moonakaan ole enää hengissä, jos ei kerran Tuukkakaan ole?
Vähän törkeetä, kun tein kyllä varmasti selväksi miten haluan koiran kuulumisia kuulla ja pakon edessä siitä luovuin. Niin sitten ei viitsitä kertoa vasta kuin kysyttäessä, että se on kuollut jo viime kesänä ja vielä onnettomuudessa sekin, käärmeen pistoon!

Lohdullista tässä on se, että Tuukka olikin odottamassa Ottoa ja nyt ne ovat taas yhdessä leikkimässä niinkuin aina ennenkin!
Otto ihan pentuna Tuukan kanssa, 25.4.2005.

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 23:24

Työpäivä oli muuten raskas jo ihan unenpuutteen ja syömättömyydenkin vuoksi, mutta "kiva" kun on saanut puhua monille ja saanut osanottoja, kovasti on helpottanut keskustelu. Erityisesti tibbefoorumissa on oltu ihania vaikka koira ei edes ole tibbe. Teankin (Iitun kasvattajan) kanssa puhuin äsken ainakin puoli tuntia puhelimessa.

Iitu ei ole muuten osannut ikävöidä, mutta aina ulkona käydessä pysähtyy katselemaan lumikasoja, että minkä kasan takaa se Otto tällä kertaa hyppää jotta he pääsee leikkimään. Kurja katsella sitä. Muuten se on melko paljon omissa oloissaan, se on kuitenkin vielä niin nuori että sopeutunee.

Vaikea olla yksin täällä talossa, silloin rupeaa heti haikeaksi ja kuvittelemaan kaikkea. Huomenna mennään päiväksi Ouluun ja Iitu joutuu jäämään yksin tänne.

Mietin töissä että ostan isot kolmiosaiset valokuvakehykset ja laitan jokaisen snautserin kehyksiin, ja ostan vielä Otolle yhdet isommat kehykset erikseen.

Viimeistään sunnuntaina haetaan traktori lainaan ja kokeillaan kaivaa kuoppaa.. Koira on nyt kellarissa laatikossa... Meinasin mennä sitä töiden jälkeen heti katsomaan, mutta päätin pihalle päästyäni että en mene. Ei se mitään auta mihinkään eikä se koira enää siellä ole, pelkät kuoret vain...

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 15:14

Päivitin kotisivut.

Nyt mentävä töihin...