IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Riku-ruuna :)Perjantai 27.11.2009 13:59

Rikusta tuli ruuna 25.11. Kaustisen klinikalla.

Oli näppärä toimitus ja tosi hyvin näyttäis toipuvan. Raiku on Ukkiksen kanssa varsojen puolella ja Riku sai Raikun pihaton käyttöönsä toipumisen ajaksi.

Ruunaus tehtiin ostajan pyynnöstä, eli parin viikon päästä viimeistään Riku muuttaa uuteen kotiin Pietarsaareen, heti kun tallipaikka vapautuu.

Olen ihan varma että kadun myyntiä vielä pitkään kun Riku on noin hienoluonteinen, mutta pakko näitä on vähentää ennenkuin ensi kesän varsoja alkaa syntyä. Kun ei ole mitään takeita menevätkö ne varsat kaupaksi miten.

oi ihanaa..Tiistai 20.10.2009 12:51

...vanhan ulkoasun sai teemana melkein takaisin :D

PyryLauantai 17.10.2009 21:04

Tarvinnee kai se tännekin kertoa että Pyry on myyty nimelliseen hintaan "koeajan" jälkeen. Todella hyvässä paikassa on ja kaikki osapuolet tyytyväisiä.

AjeluaPerjantai 16.10.2009 00:26

Tää kuvanlisäys ei tod. toimi blogiin, yrittää vaan ehdotella jotain picture_add.php:n avausta/tallennusta omalle koneelle!

Anyway Ukkis ajettu onnistuneesti ekaa kertaa kotona. Hyvin se toimi vaikka jännitin pirusti, en jotenkin ole vielä tullut sen kanssa sinuiksi (aron aina hevosia ennenkuin opin näkemään miten ne käyttäytyy missäkin tilanteessa). Elina pelasti mun päivän ja tuli ajokaveriksi, talutti meidät tien yli ja ajelin Aaron peltoja ees taas. Valjastukseen meni puoli elämää kun kaikki vehkeet piti säätää uusiksi.

Sain tosiaan tänäaamuna Aaron kiinni ja heti luvan ajaa pelloilla niin paljon kuin mieli tekee, ne käännetään vasta keväällä. Aarolta saan myös kaurat jatkossa ja kanttipaaliheinää :)

Satu käy huomisaamuna riipimässä Raikulta ja Rikulta kengät veke. Mä en enää tiellä aja kun on nyt nuo hyväpohjaiset isot pellot käytössä!

Raikun maha on jo... valtava?

Jukka on hiekkapuhaltanut autonrengaskoppikset, uusitaan niihin vanerit ja maalataan ne ja pistän Raikun heti niiden väliin kun valmiit ja kokeilen ajaa sillä, vielä kun se mahtuu!

Työt loppui 3.10. mutta huomenna jo takaisin Oulaisiin, sairaslomatuurausta ainakin 4vrk. Marraskuun alussa ois taas viikoksi melkein siellä töitä, ja välissä käyn Ykan halpiksessa.

Ukkis taas kotona.Maanantai 12.10.2009 00:05

Tää on niin sekava ettei tätä vihti käyttää. Hain Ukkiksen tänään Eevalta, toimi sitten ajossa niinkun juna ja on aikustunut/ miehistynyt se varsa! Matkustikin tosi nätisti ja rauhassa (vietäessä kun rysysi kopissa niin että koppi heilui). Vankistunut se on vielä lisää, meinaakohan se norsuksi ruveta. Tukka alkanut kasvaa takaisin.

PyryTiistai 06.10.2009 18:50

Pyry muutes muutti sitten Seinäjoen liepeille 25.9. eikä suunnitelmien mukaan tule takaisin. On normaalissa/ kevyessä ajopainotteisessa harrastekäytössä kokeneella aikuisella naisella maalla, omassa pikkutallissa/ ja -pihatossa, omaa rungotonta satulaa juuri katselevat myös :)

hullun näköinen on tämä...Tiistai 06.10.2009 18:49

Raikuhan sitten mitattiin Perttusen toimesta kotona uusiksi ja kaikki muut mitat muuttuivat paitsi etusäären ympärys. Säkäkorkeudesta tuli 147, rinnan leveys pieneni usealla sentillä, pituudesta tuli 165 cm.

Kävin Raikun kanssa sunnuntaina lännenratsastusvalmennuksessa Ykan maneesilla, oli tosi kivaa ja tamma meni hienosti.

Ensi lauantaina on ohjelmassa maastakäsittelykurssi Rikun kanssa.

Huomenna pitäisi käydä mutka Oulussa.

Työttämänä tässä elelen toista päivää.

[Ei aihetta]Torstai 24.09.2009 11:01

Tutkittiin että Raiku olis näillä mitoilla Suomen toiseksi pisin piekkaritamma, mikä on melko epätodennäköistä. Yritän mitata kotona jotenkin uusiksi ja tasan laitan Perttuselle postia jos saan erilaisia lukemia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.09.2009 23:56

Raiku on edelleen III palkinnolla pienkirjoissa. Saimme kyllä kivasti käyttöpisteitä nostettua eli nyt saatiin 15 pistettä ja koeratsastaja tykkäsi tammasta ja kehui symppikseksi ja yritteliääksi. MUTTA, lautakunta päätti pudottaa rakennepisteet entisistä 38:sta 35, eli päättivät että Raikun tyyppi ja runko ovat pudonneet seiskasta ja kasista kutoseksi kumpikin. Aika hassua...

Lisäksi tamma on kutistunut 146 sentistä 144 senttiin, leventynyt ryntäiltä 10 senttiä, ja venynyt vartalon pituutta 11 senttiä!!! Eli se olisi +24cm eli pitkä kuin tavarajuna jos tuo mitta pitää todella paikkaansa. Täytyy kyllä koittaa mitata itsekin, tuntuu vähän hassulta. Nimittäin Nisula meinasi unohtaa esim. sen että tammalla oli hokit takana lautaskorkeutta mitattaessa, vaikka se kahdesti hänelle sanottiin.

[Ei aihetta]Perjantai 11.09.2009 12:33

Myös Ukkis on myytävänä. Muuten kaatuu talous jos ne työt loppuu (tai siis loppuvat kyllä nykyisessä paikassa kuun vaihteessa, ei ole mikään JOS). Toki olen alustavasti menossa muuallekin haastatteluun mutta nyt näyttää tilanne tältä. Iso harmitus ja stressi.

Ukkis on toista viikkoa Eevalla opetuksessa, tulee lokakuun alussa takaisin.