IRC-Galleria

_Rausku

_Rausku

U wanna run that by me again?

No kiusaaminen sikseen...Maanantai 30.10.2006 02:59

~Päivän onnellisin uutinen!!~ A & A ovat viimein kihlautuneet. Voi rakkaat, olen niin onnellinen puolestanne. Miespuolinen A: valitsit oikean tytön, enhän minä rakasta ystävääni kenelle tahansa antaisi. Saat myös tyylipisteitä kosinnasta. Ja rakas ystäväni A: olen niin iloinen puolestasi. Ja niin ylpeä sinusta. Aikuinen, ihana nainen.

Ja sitten siitä kiusaamisesta.... Kaikille teille uteliaille (hah, imartelen itseäni kuvittelemalla että joku lukee päiväkirjaani, ja kermana kahvissani sillä, että joku välittäisi siviilisäädystäni pätkääkään) tiedoksi...

Olen sinkku. Kyllä, sinkku, yksineläjä, seurustelematon, vapaa. (Tässä kohdin pysähdyn miettimään, lieneekö tämä uutinen kenellekään joka minua vähääkään tuntee...... Noh, ilmaistakoon että olen tilanteeseen varsin tyytyväinen!!)

Kuka on Hunajaiseni, josta niin lempein sanoin kirjoitan rivitolkulla? Hän on rakkaani, joka muuttaa luokseni kahden ja puolen viikon kuluttua. Hän on melkein kaksivuotias, hän on koira. Minun vauvani, hauvavauva.

Niin, minä otan koiran. Päätös on tehty ja koira katsottu. Sovimme kamalan hyvin yhteen, hän on maailman suloisin pikku otus. Olen jo varautunut hänen tuloonsa ja odotan häntä innolla. Yhteisiä lenkkejä, leikkejä, päiväuniakin.

Hän on koira, josta saan pitää huolta seuraavat kymmenen vuotta, toivottavasti ylikin. Tämä riittääkin hoivaamisviettini tyydyttämiseen mainiosti. Saan touhottaa jonkun puolesta, joka ei ahdistu siitä, että pidän huolta ja hemmottelen.

Hunajaiseni nimi on Honey. Hän on tyttö. Minun tyttöni. Minun pieni perheeni. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.