IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

moiPerjantai 02.11.2007 14:49

On jääny tosi vähälle tää kirjottaminen, on tapahtunut kaikkea.. tarrenkin kanssa käytiin sillon lokakuun 16 päivä kontrollissa,ja oli ell tyytyväinen tarren tilaan :) MIKÄ TIETTY ITTEEKIN HYMYILLYTTI! mutta ei se sano että tilanne oli ihanne terveys, mutta tilanteeseen nähden tosi hyvä :) Lääkettä voidaan vähentää puoleen, esim. 3 päivää ja kolme päivää taukoa ja taas kolme päivää lääkettä jne.. mutta niveliä rasvaavaa lääkettä saa normisti, siihen saatiinkin resepti apteekkiin että saadaan lisää kun tuo paketti loppuu.
Tarre käveleekin paremmin, ell sanoikin että kun saanut kipulääkettä, pystyy tarre kävelemään paremmin, ja se korjaa ja vahvistaa lihaksi, kun kävelee oikeemman laisesti. Ja jalkalihasten hyvä kehittyminen parantaa sitä että mitä paremmat lihakset, sitä paremmin ne tulee kävelyä, ja se olisi todella tärkeää.
Paino on noussut edelleen se kilo per viikko, vaikka onkin ollut vähemmällä ruokinnalla. Ja on tuo tarrekin kasvanut hirveästi ihan silmissä,ja ne ihanat uroksen piirteet on aivan mahtavat :D Äitikin sano että ihan erilainen tarre muodollisesti kuin pultti oli, pultti oli tosi narttumainen, mutta tarrella on jo nyt paljon tosi urosmaisia piirteitä, eritoten noi kasvon, pään piirteet!

Muutenkin menny ihan kivasti, manna ja mika kävi koiransa kanssa, sai Tarrekin riehua ja temmeltää, tykkäsi paljon :) ja oli tarre väsynyt iltasin :)

Ja onhan meillä ollut koiravierastin, mäyräkoira Sara, oli viikonlopun hoidossa. Ja vaikka vähän aluksia pelkäsin, tuli kaikki kolme keskenään tosi hyvin. Tarrekin pit Saraa kuin kukkaa kämmenellä varovasti kulki ettei vahingossakaan tallaisi tai satuttaisi saraa, mutta vassua kohtaaan tuollaista käytöstä ei olekkaan ollut koskaan, eikkä sellaista vassua kohtaan tunneta heh.. kaippa Tarre ajattelee että vassu on vassu, ja kun se muutenkin häntä höykkyyttää niin ei sitä tarvi varoa. Mutta tosiaan aihetta olisi. On ollut taas pari kertaa kipeitä riitoja. Ja viimeisestä minä sain köniini kun menin väliin. Tarren puraisi minua aika mojovasti, ja verta valui aikansa, mutta tyrehtyjän se haava sormesta lopulta. MUtta opimpa itekkiin oleen varovaisempi, mutta toisaalta oma vaisto vaan toimii niin, että pakko mennä väliin, ettei vassulle käy pahasti.

Vassu ollut nyt hermolomalla äitillä ja markulla, kuulemma nukkuu siellä ihan reporankana, ja tyytyväisenä. Ja jopa nukkuu niin sikeesti, ettei yks päivä huomannu vaikka markku tuli ruokkikselle kotiin, eli oli päässy sisään ilman että vassu räksytti, vasta kun oli lähtemässä pois, oli alkanu huuteleen vassua että missä se on, jostain se vassu oli tullut sitten.. tuo ei kyllä ole vassun tapasta, heh mutta kaippa se on alkanu relaamaan, ja nukkumaan hyvin, kun ei tarvi koko ajan olla varuillaan, että kuka missä mitä, kuka tulee.. ei tarvi varoa tarrea yms.. Niin sitten on kroppakin alkanut rauhottumaan, ei tarvi koko ajan jännittää lihaksi, kun muutenkin ne on ollu kipeet. Toivottavasti tästä on ollu vassun ololle muutenkin hyvää, ja uskon niin, kun ei tarvi turhaa jännittää kroppaa, niin kivutkin varmaan alkaa raukeemaan, ja sitä myötä varmaan mielikin heh :) ja saa näin nukuttua paremmin.

Mutta on mullakin olllut tosi ikävä sitä, olen käynyt päivällä ja illalla kattomassa, ja kyllä silläkin on ollut mua, että voi sitä riemua kun se huomaa että mä tulen äitille ja markulle, siinä itellekin tulee vielä parempi mieli, ja kun on nyt kuullu että vassu on niin rentoutuneena, niin ei voi muutako hymyillä lisää.

Niin ja muuten jos joku nyt haluaa mulle antaa joulun lahjan, niin sukltaata en halua! Nimittäin tarre yks päivä oli varastan suklaata söi sitä sata grammaa, ja tulihan sille lievä myrkytystila, mikä kyllä ittee pelästytti, sai yöllä muutaman kerran raskaita hengityskohtauksia, ja veden juonti oli tosi runsasta.. ja oli tosi ylivilkas, ei tienny missä olisi, oli siis tosi rauhaton. ja nämä on juuri niitä oireita, mitä tulee myrkystystilassa, mutta onneksi ei käyny pahemmin ja tarre selviyty. Sai lääkehiiltä ensiavuksi, kun seuraavana aamuna hain sitä apteekistä. Lääkehiili siis sitoo sen myrkyn itseensä, eikä sen jälkee päästä sitä leviämään enään elimistöön, tulee sitten kakan mukana ulos. Kun myrkky muuten voi olla elimistössä jopa 14 tuntia ja eiheutta tuhoja.. Mutta onni meillä eikä käyny pahemmin. Ja tarre voi hyvin, mitä nyt kakki mustia kakkia :D :D
ja ruusunpensaan siemeniä..

nyt pitää lopettaa, pitää alkaa valmistautumaan töihin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.