IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

before 150410 I'll be deadPerjantai 22.01.2010 23:30

(don't question, just judge)

All your's, and forever.

Let me be an assasin who prevens murders, let me be who puts a stop from my killing before I'am done.

Let there be light, - isaac asimov

Valoa - my phone, hasen't been ringing for years. I watch it and wait for phone numerb that it reconginzes, but I'am lost all of hope, beteween... It means

The End. is near, surrounded by I am, yet alive, yet alive

anttia kanssa, ja karmia olo, sellaisenkin kestää mutta ei iättömyyksiin, vaan tekee ite lopun, sellaisen kuin halusi, mutta kertoo eri keinoin. Sen yksi ymmärtää tai sitten ei, jos joku minuun tämän jälkeen rakstuupi niin johan on, ja kumma sellainen.

miä en mitään muuta ole tehnyt kuin ateeksi pyytänyt ja mitä saanut olen niin päin naamaa valehtelua. joku ollisi tappanut, minä en vielä, mutta haudon mielessäni.

tuomioni estää minulta täysin työnsaannin ja eläkkeen tai kuntoutustuoen, miä saisin enemmän rahaa tappamalla ihmisen... se on minun elämässä realiteetti eli tekijä jota miä joudun punnitsemaan miten miä aion selvitä yli 41v täytettyäni. ihmisille tulee kiire, ja miä en aio luopua taistelutta mistään tekemästäni.

en tietenkään ole mikään tom clancey, mutta jos olisin edes oma itteni niin miä äkkiä näen että murhasta istuessa miä en kiinnostuisi muista kuin tietokoneista ja miä saisin jo nyt kenet tahansa hengiltä kun sanon osama niin miksen miä sitte tekisi itte sellaista iskua että miä saan edes vähän hyvitystä, vaikka hintana huora, kun muut elää? Ääliöt.

Te tuomitsette jotain Rusia jostain stasi-kytkennöistä, mutta kukaan ei muista että hän kirjoitti kirjan, josta oli puhe jari termon (yle) keskusteluohjelmassa, jossa aiheena oli Rusin (oliko se Allsslsspspspoo?=) vai kuka lie ja hän oli todennut että kolmas maailmansota käydåän terrorismin keinoin tai jotain yhtä epä sanatarkkaa. Miltä asiat näyttävät? Jos eivät asiat näytåä siltä että amerikan yhdyssvallat ovat sotaa käyvä ja niitä käynnistävä voima niin englanti vai saksa vai ranska, kenties italia tai norja lietsovat sitä? mistä kiikastaa? laiva kyllä pyörii sen kuudella merellä, mutta ja mutta. Kylmä sota loppuin niin kummasti alkoi kiinnostaa maapallon kasvihuoneilmiö... olen kovasti ihmeissäni kuinka yksinkertaisesti ajattelen ja pettynyt että teissä ei edelleenkään ole lukijoita, jotka ottaisivat kantaa.

Te olette paskanaamoja, saanko korostaa oikein että tahdon ajatella teitä, erittäin epärakkat lukijani ja vielä uskaliammaat kommentoijani, että Te varmaan kuvittelette että minä kuvittelen muuttavani jotain näillä 0puheillani, ja te, eli Te, ottamatta kantaa ja hiljaa halveksimalla, kuten magnoliassa tom cruise, Te saavutatte jotain?

Saavuttamalla jotain, on hirveä virhe, minä en tekisi sellaista jatellen saavuttavani jotain. minä en edes olisi hiljaa saavuttaakseni jotain, IDIOOTIT, minun on pakko vain sanoa noin, koska te olette kasvottomia ja ajatuksettomia raukkoja jotka vain yhtyvät minuun, sanomatta mitään, tai edes kenellekään. ahaa, Saatte ajatella, olenko saavuttamssa jotain, kun olen niin kitkerä. Tottkai minä olen hakemssa jotain: kaltaisiani ihmisiä. Miä rakastan ihmisiä enemmän kuin itteäni vaikka olen vain ihminen mutta ja juuri siksi miä tarvin myös palautetta. saisinko joskus: palautettrta?

örf, (toi typo) örfmania

P.S. Just call me Joe

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.