IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

(life searching)Sunnuntai 13.03.2016 15:47

From the beginning of outline-hunting.

Katsos kun... mustavalkea... valkeat
sammakonpoikaset mustassa kuopassa





__________________________________________

Saako ilmaisen Photoshopin, jos kaivaa sillä kaukaisen kylmän Pluton jään alta elämää? :)
__________________________________________

"Star Gåte" ... mikähän tuo on? Ei se ole säännöllinen. Charnia "kauluksena", puolikuun muotoisen luomuksensa ympärillä? Omituisinta siinä silloin olisi se, että ne ovat lähes pystysuorassa seinämässä, mikäli oikein näen. Jättimäinen osa pintaa on liikkunut ja kohonnut/vajonnut ?? Tämän paikan vieressä Pluton pinta on epätasainen ja aika elottoman näköinen. En tiedä Plutosta höykäsen pöläystä. Paitsi että se on pieni, kaukana, kylmä, pimeä, ja oliko se juuri Pluto, jonka löytäjälle ei joku olisi suonut kateuden vuoksi kunniaa löydöstä. Nyt lienee pakko katsoa niitä muita Pluton kuvia. Vaikka enhän minä voi löytää jostain epämääräisistä "nettijakelukuvista" sellaista, mitä Nasa ei löytäisi. Uusi kohde taas hukata aikaani. (Kaikki näyttää elämältä, jos vain vilkaiseekin niitä kuvia. Jos Plutolla on elämää, sitä on silloin ~ kaikkialla.)
Pipe blows...

Näyttää aivan lehtien peittämältä (veden- ja jään alaiselta tietenkin) pohjalta. Kai se olisi melkein mahdotonta. Uskon, että siellä missä on elämälle mahdollisuus, niin sinne syntyy elämää. Suurempi ihme on tämän kuvan olemassaolo, kuin elämä Plutolla.
Kääpämäistä paksun lehden rimpsureunaa, litteämmän, kärkeä kohti levenevän lehden kolmiomaista lehden kärkeä. Lehden kärjen lähellä pyöreä kammio. Toisesta päästä avoin pussi?... ehkä perus-charnia onkin pitkä pussi? <--> vrt. Marsin "cyanidikiekon" suurennettu kuva. Ei sellaista saata olla olemassa, kuin toisesta päästä avoin universaali perus-charnia pakollisena kehitysaskeleena. :) (Eikös sellaisia ameeboja ole olemassa? Käsitelty tässä blogissa jo kuvina... oli myös säkin muotoinen ameeba ... vähän hyytäviäkin otuksia...)
Ei tuo nyt ihan näköharhakaan ole... ehkä siinä on suomumaista rakennetta. Kuvan käsittely voi tehdä outoja näkyjä, mutta ei toisaalta luo muotoja tyhjästä. Nämä mustavalko-"välähdykset" ovat monta kertaa ihmissilmää tehokkaampi tapa nähdä rakenteita. Kuva kylläkin oli epäselvä ja vielä tarkenneltukin.

Entä jos nuo valkeat höyryt olisivatkin (charnioiden, minkäs muunkaan, alkeellinen lehtimäinen & matomainen olento) osia, raidallisuudesta ja/tai kuolemasta johtuen? Voisivat yhtä hyvin olla sellaisia. Tai reikäistä tiiltä muistuttava osa..., onteloeläin... huiskuja... Jokin raidallinen pitkä menee toisen "pilven" yli. Joten "pilvi" on siis pohjassa joten se ei siis ole pilvi. Jos nuo ovat pilviä, niin ne ovat jotain "prööt"-pilviä. :D

_____________________________________________________

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.