IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tohmajärven suojautunut yhdyskuntaLauantai 20.08.2016 20:16

P.S. öh... ehkä se on suota... kun parissa kohtaa lukee suo... "raportti Tohmajärven kunnassa tutkitut suot ja niiden turvevarat. Osa 1 , jonka on laatinut geologi Jukka Leino" ... keskisyvyys 1,7 m, rahkasammalta 30 cm ... puuainesta... Kai ne viivat sitten ovat ojia... vaikka välillä ei näytä siltä. Vai onko se tutkimuksen jäljiltä... tai nostettu turvetta niin jäänyt viivat? Ovathan ne yhdyskunnan tekemiä, mutta taitavat olla ihmisen. Tämä oli tyhmää... pakko löytää äkkiä jotain, joka on olemassa. Mnä löydän aina jotain Löysin viiva-sekoilun kanssa yhtä aikaa kasvin selkärangan ja 10-20 metrisiä meritupen muhveloita. Tosin kumpikaan ei saata olla sitä. Joo olen taas tekemässä erittäin suuria löytöjä.

blaa, blaa... Andeilla yksiköt ovat vain 40-60 metriä pitkiä ja 20m leveitä... blaa... yhdyskunta on suojautunut kannen alle. Se on älykkäästi rakennettu, koska kokonaisuus on tietoinen kaikista kolkistaan yhtä aikaa / tietää mitä täytyy tehdä (ja rakentaminen tapahtuu niin, että apua jokaiseen pisteeseen tulee joka suunnalta).... blaa... punainen kokonaisuus saattaa olla lehti, 9,9 km... 1,5-2 km kiekko, jonka sisästä lehti kasvoi... <-- no lehti ja kiekko ainakin ovat muinaisia.
Oja ei ole oja eikä sarka ole sarka.
Tämän nurkan kuvan mukaan.
Sarka kasvaa putkesta.

KATSO ALAPUOLELLAKIN OLEVA KUVA !
Asiaan täysin kuulumatonta: aurinko paistaa, ovi auki ulos. Harakka päästi tässä kerrostalojen pihapiirissä lyhyet, kaikuvat äänet, jotka olivat kuin kuulan pomppiminen ja vinkaisu. Kuulosti aivan siltä, kuin ympärillä olisi viidakko, ja siellä jokin eksoottinen papukaija. Harakat ovat aika vähäpuheisia, ja viidakon illuusio kesti muutaman sekunnin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.