IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ESA Philae comet moss-cactus yorgiaMaanantai 05.09.2016 11:15

Epäilen, että tuolla on nuo harsomaiset soikio-jonot. Ja pari niitä vielä lisääkin. Kyllä se vaaleansininen jono on koneen päällä. En vain epäile, vaan uskon että siinä on niitä. Vaaleansininen jono ei pääty alhaalla sinne, minne merkitsin, vaan koneen jälkeen seuraava soikio (alamäkeen) on ehkä se, josta näkyy selvä sammal-rimpsu-reuna. Olisiko 3. sukupolvi koneen kohtaamisen jälkeen tuo mustavalkea pystyssä seisova suuri vinoneliö?
Siinä se on. Hartaasti haettu muikio. Sammal-kaktus.
On jännää. Oliko tästä paikasta aiempaa kuvaa olemassa?? Todennäköisemmin vinoneliö kasvaa juuressaan olevasta vaaleasta lehdestä, jolla sentään on massaa. Vai onko hyvin ohut riukelo kasvattanut massiivisen vinoneliön?
Tuo isä-juttu puolestaan on lähinnä vitsi. Tarkoittaa, että eliö saa kohtaamisissa uudenlaista perimää, ja se myös odottaa ja etsii sitä. Tuo on realistista, mutta menin vielä pidemmälle: aistii jonkin erilaisen, ja vaikka ei voi saada geenejä, niin havainnointi aiheuttaisi jotain, virikkeitä, haamukopiointia. :)

Light blue "grand daughter" is marked wrong. And, the area is full of thin () chains. It'd mean living life.


Philae found
Lankoja ei paljon näy, mutta kyllä niitä näkyy, kuitenkin. Se on samanlainen kuin sammal ...-en esi-isä. Yorgia-kivi opetti minua. Photoshopin avulla. Ja Nasan kuvat. Ja Googlen kartat. Kun minä näin kuvan, ajattelin että Philae ei taida olla siellä yksin: nukkuu kiekkojen huomassa? Myös kaulukset voivat jossain tapauksessa sisältää pieniä kauluksia (Yorgia-kivi) - ehkä se on kuoleman tulos, sellainen, että kaulusten massa muuttuu uudeksi elämäksi. Tavallisesti niin ei käy, vaan kaulusten sisus siirtyy keskikiekon rakennusaineeksi.

3. crossing-spot up there is marked wrong. It's propably situated before/higher. (I followed plate instead of wire. There are many on each other.)


_____________________________________________________

Ennenkuin tarkensin kuvan, koko maailma luuli, että nuo tumman-harmaat osat ovat laikkuja, jotka samannäköinen eläin on jättänyt jälkeensä.
Lehti kasvaa (kai tuollaisesta kopasta, joka on irronnut "pihdeistä"/"kauluksista" ja juurtunut?) ... Lehti = ~3-6 tai useampia "pihtejä" kasvaa toistensa sisästä, uusi saa reunalangat edellisen sisältä. Jokainen valmistaa "pihtien" välissä pussin sisällä "kiekon". Onko se siemen vai mikä se on. En tiedä onko näillä vielä lisäksi jotain outoja valumisia alamäkeen pussista pussiin ... niitä valumisen reittejä näkyy muuallakin kuin tässä kivessä. Ehkä joku tajuaa nuo kaikki mielikuvitukselliset kiemurat.
Läppärin kannen kääntö taakse tarkentaa kuvaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.